rss
05/10/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Полiтика \ Економіка \ У деревообробний завод на Рівненщині інвестор залучить 200 млн євро

На Рівненщині побудують завод з виробництва деревостружкової плити Kronospan.

Відповідний меморандум про співпрацю підписали у вівторок голова Рівненської облдержадміністрації Віталій Коваль та директор ТзОВ «Технопривід Інвест Груп», керівник майбутнього заводу Павло Пильтяй, – повідомляє пресслужба Рівненської ОДА.

«Будівництво заводу Kronospan – це колосальна рекордна інвестиція в наш край. Залучити настільки потужного інвестора в непростий для країни час – це справді успіх. Це – ще один крок до нашої стратегії – створення технократичного хабу і розвитку Рівненщини як регіонального центру. Загалом, 2020 рік – це рік масштабного будівництва на Рівненщині: північної об’їзної і заводу Kronospan, – зазначив Коваль.

Зі свого боку, Пильтяй зазначив, що Рівненська область має величезний потенціал з точки зору географічного розташування – досить близько як до центральних областей України, так і до західних кордонів держави. До того ж, тут добре розвинена інфраструктура, і, що головне, наявні кваліфіковані фахівці.

Kronospan – міжнародна компанія з виробництва високоякісних деревних плит і суміжної продукції, має понад 40 заводів у 30 країнах Європи, Азії та Америки.

Херсонський морпорт передадуть у концесію на 30 років

Кращі, ніж херсонські: як під Франківськом фермеру вдалося виростити тисячі кавунів

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers