rss
04/27/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Спорт \ Овен

Овен

Цього тижня робота не вимагає зайвої напруги. На ваше кар’єрне зростання може позитивно вплинути людина, яка давно працює з вами. Ви даремно уникаєте тіснішої співпраці з нею. У неділю вам доведеться допомогти комусь із родичів. Понеділок – сприятливий для знайомств і комерційних пропозицій. Можливо, у вівторок віднайдуться зниклі речі, дадуть про себе знати старі друзі.

Ви звикли не звертати уваги на застарілі проблеми зі здоров’ям. Якщо не змінити своє ставлення до ситуації, з кожним роком будете почувати себе дедалі гірше. Зараз – слушний момент для того, щоб остаточно вирішити деякі питання. Можливо, варто змінити лікаря.

На вас можуть очікувати цікаві зустрічі, не варто надто захоплюватися ними. Подумайте про того, хто цінує і поважає вас і щиро вірить вам. Ви ризикуєте його втратити.

Вдалий тиждень для бізнесменів, а також для тих, хто вирішив поцікавитися питаннями нерухомості. Постарайтеся фінансові проблеми вирішувати своїми силами. У четвер можливі фінансові надходження.

Телець

Настав час оновити свій імідж. Сконцентруйте увагу на роботі, можливе раптове збільшення навантаження. Середа – сприятлива для освоєння нових горизонтів. У п’ятницю зможете продемонструвати свої творчі здібності. У суботу вас може відвідати чудова ідея в сфері фінансів.

Подумайте про здоров’я свого серця. Дотримуйтеся здорового харчування, постарайтеся позбутися зайвої ваги, боріться зі шкідливими звичками. Важливо контролювати рівень кров’яного тиску і холестерин.

Сором’язливість додасть вам особливої привабливості і принесе багато приємних миттєвостей. Не поспішайте позбуватися всіх комплексів одразу.

Настає сприятливий тиждень для здійснення комерційних ідей. Схоже, в середу доведеться здавати звіт про виконану роботу. Заздалегідь все продумайте. У понеділок ймовірні фінансові надходження.

Близнюки

Будьте щедрими. Бажання поділитися творчими ідеями принесе чималий прибуток. В особистому житті все складається якнайкраще. У вас у розпалі пристрасний роман, який обіцяє завершитися весіллям або поповненням у родині. У неділю буде хороша можливість підвищити самооцінку. Фортуна посміхнеться й обіцяє виконання давніх бажань.

Доведеться досить багато працювати. Не забувайте поповнювати внутрішні запаси. Великого значення набуває збалансоване харчування. У вашому раціоні повинні бути складні вуглеводи – цілозерновий хліб, рис. Якщо боїтеся за фігуру – їжте їх тільки вранці.

Будьте терплячими, і ви отримаєте бажане. Ситуація ось-ось зміниться у потрібному для вас напряму. Кохана людина потішить ніжним зізнанням і дорогим подарунком. Вихідні найкраще провести разом.

З’явиться нове джерело доходу, причому, стабільне. Ваші ідеї принесуть прибуток і професійний авторитет. У вас будуть нові проєкти, вигідні пропозиції.

Рак

Цей тиждень буде багатим на події. Ваші бажання отримають підтримку. Скористайтеся моментом, щоб продемонструвати свої таланти. Зумійте промовчати і знайти компроміс. У суботу відвідайте концерт або виставку. Будьте добрішими до своїх близьких. У вівторок вдалим буде початок нових справ у сфері науки та бізнесу.

Було б непогано збільшити фізичне навантаження. Тренуванням повинна передувати ретельна розминка, щоб не травмувати м’язи та суглоби. Закінчуйте повноцінною заминкою.

У середу можливі розбіжності у взаєминах із коханою людиною. Можливо, у суперечці народиться істина.

У неділю, схоже, доведеться працювати. Але за це добре заплатять. У понеділок ваші плани можуть реалізуватися, але бажання бути економними може зіграти злий жарт. У вівторок можете розраховувати на фінансові надходження.

Лев

Не дозволяйте емоціям здобути перемогу. Постарайтеся зрозуміти, що вас не влаштовує на роботі або в особистому житті. Є шанс виправити накопичені помилки. Ймовірні конфлікти з дітьми або батьками. Краще проаналізувати ситуацію.

Ваша шкіра буде особливо чутливою до факторів зовнішнього середовища. Подбайте про захист обличчя і рук від несприятливих явищ.

Постарайтеся не дратуватися через дрібні зауваження коханої людини. Дітям потрібна ваша допомога.

У четвер можливі фінансові надходження. Ближче до вихідних можливі труднощі, пов’язані з непередбаченими витратами. У вівторок бажано не сперечатися з керівництвом.

Діва

Подумайте над збільшенням доходу і новою роботою. Зараз – сприятливий час для початку накопичення капіталу. У всіх своїх справах ви можете отримати допомогу від сім’ї. Більше бувайте в товаристві, шукайте і налагоджуйте нові знайомства і розвивайте старі взаємини. Не варто в останній момент коригувати плани.

Ви будете втомлюватися значно більше, ніж зазвичай. Вам життєво необхідно більше відпочивати. Добре висипайтеся, дихайте свіжим повітрям. Постарайтеся на якийсь час позбавити себе від будь-яких зобов’язань.

Своїм магнетичним поглядом ви зможете зачарувати будь-кого. Постарайтеся не демонструвати, наскільки це було просто зробити. Є ймовірність поновлення старих романтичних взаємин.

Розплануйте фінансові витрати. Зверніть увагу на ділову співпрацю з іноземними фірмами.

Терези

У чомусь вам таки доведеться відступити. Постарайтеся не хвалитися не доведеною до кінця справою, про вашу діяльність повинні знати тільки надійні друзі. Не боріться за лідерство на роботі. Краще діяти заодно з колегами. У четвер і п’ятницю реалізуйте свої плани тільки на ясну голову.

Ви сповнені оптимізму, перед вами відкриваються цікаві можливості. Проаналізуйте, які саме проблеми зі здоров’ям псують якість вашого життя, і почніть їх вирішувати. Порадьтеся з лікарем. Не перевтомлюйтеся; якщо відчуваєте себе не дуже добре, лягайте спати.

Можливі певні розбіжності у вашій парі. Постарайтеся не обманювати кохану людину. Краще вже промовчати, якщо ви вважаєте, що щось їй знати не потрібно.

Будьте уважними, беручись за здійснення нових проєктів. Фінансове становище стабілізується, а ближче до вихідних можливі непередбачені витрати. Кредити краще не брати.

Скорпіон

Здійсняться багато ваших бажань. Чекайте на солідний прибуток, нові проєкти та замовлення. Та й у коханні вам щастить. У середу можуть розкритися обставини, які докорінно змінять ситуацію; це будуть приємні новини. З другої половини тижня може початися успішний у кар’єрному плані період.

У найближчі дні ваша шкіра потребує особливої турботи. Відмовтеся від спиртовмісних лосьйонів. Не експериментуйте з косметикою; похід до косметолога краще відкласти. А ось візит до дерматолога або алерголога може бути доречним.

Хороший період, щоб стати ще ближчими. Кохання вас надихає і дарує незабутні відчуття. На вас чекає новий виток у взаєминах. Проведіть вихідні разом.

Для успішного здійснення задумів згладьте різкість суджень. На вас чекає стабільний і високий дохід. Понеділок – сприятливий для вирішення фінансових проблем і початку прибуткових проєктів. Субота – вдала для покупок.

Стрілець

Будьте сміливішими й екстравагантнішими, і ви будете мати неабиякий успіх. Відповідайте за свої слова. У четвер багато справ зрушаться з «мертвої» точки. Ваша робоча результативність залежатиме від самодисципліни. Практично все, про що ви думали, збудеться.

Вам вдасться зробити ще один крок на шляху до формування корисних звичок, позбутися шкідливих, але доведеться продемонструвати силу волі.

Зменште свої вимоги. Знайдіть час на серйозне обдумування ситуації. Постарайтеся проаналізувати свої почуття. Реалістично подумайте про своє майбутнє і неоднозначні стосунки з коханою людиною.

Емоції можуть нашкодити кар’єрі. Від зустрічі з діловими партнерами, яку найкраще провести в четвер, залежатиме ваш прибуток. Покажіть усім свою надійність.

Козеріг

Ситуація може спровокувати вас на суперечку з колегами і навіть із керівництвом. Постарайтеся перетворити дискусію на захоплюючу розмову. Забудьте про лежання на дивані перед телевізором. Вам необхідні зустрічі з друзями й активний відпочинок. Ненавмисно зронене слово може бути використане недоброзичливцем.

Постарайтеся збільшити кількість овочів і зелені у раціоні. Не забувайте і про інші дари природи – вони забезпечать ваш організм необхідними вітамінами.

У вашого партнера в боротьбі за вашу увагу є конкурент, цього тижня він візьме гору. Найімовірніше, це – робота. Якщо причина вашої зайнятості – у чомусь менш нешкідливому, спалаху ревнощів не уникнути.

У другій половині тижня можливі непередбачені витрати. У п’ятницю від друзів можуть надійти цікаві ділові пропозиції. У вівторок будуть вдалими ділові зустрічі.

Водолій

Усі рішення необхідно приймати на тверезу голову, не дозволяючи емоціям брати верх. В середині тижня можливі проблеми у сім’ї. Не тисніть на близьких людей. У п’ятницю може виникнути бажання кудись поїхати. Співставте свої сили і фінансові можливості. В суботу не розпочинайте справи з поганим настроєм.

Можливі раптові напади головного болю, травми, загострення хронічних захворювань. Щодня носіть зі собою медикаменти, які можуть згодитися.

Стосунки вашої пари зазнають деяких змін. Спільна з коханою людиною мета не тільки приведе до успіху, але і допоможе знайти нові точки дотику. Четвер – вдалий для романтичних побачень.

Фінансові афери прибутку не принесуть, але можуть коштувати репутації. У середині тижня вам нададуть певні кредити довіри, а загальна фінансова ситуація залежатиме не тільки від вас. Вдалий час для вирішення податкових питань.

Риби

Особливу увагу зверніть на кар’єрне зростання, можливі привабливі пропозиції, але доведеться більше працювати. Щоб досягти успіху, потрібно продумувати все: що ви будете говорити, який у вас імідж. З ризикованими планами почекайте. Постарайтеся не нехтувати роботою заради особистого життя.

Цей тиждень присвятіть відновленню сил – фізичних і психологічних. Вам необхідний відпочинок – у тиші і спокої. Уникайте стресів. Максимально знизьте навантаження та інтенсивність спілкування; влаштуйте собі тиждень без читання.

Ви маєте шанс кардинально змінити свої стосунки, важлива розмова дозволить по-новому побачити одне одного. У четвер будуть вдалими побачення. Суботу найкраще провести на самоті.

На вас може очікувати фінансове затишшя. Середа принесе багато роботи. У п’ятницю не носіть із собою великих сум.

Футбол

Річний звіт УХЛ: досягнення і пропозиції

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers