rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Овен

Овен

Можливо, доля випробовуватиме вас на міцність, однак ви подолаєте багато перешкод, якщо не будете звертати увагу на плітки. Цього тижня не варто боятися змін. У середу, опинившись перед відповідальним вибором, поводьтеся стримано. У суботу уникайте незручних ситуацій і будьте терплячими при спілкуванні з рідними.

Якщо перед вами стоїть проблема зайвої ваги – тиждень чудово підходить для її вирішення. Результати будуть настільки обнадійливими, що ви продовжите працювати над собою. Довготривалий ефект дадуть плавні зміни.

Особисте життя вийде на перший план. У вас є шанс досягти повного порозуміння з коханою людиною.

Доведеться вирішувати питання фінансів. До кінця тижня повна ясність у важливих справах дозволить зітхнути з полегшенням – ймовірні фінансові надходження.

Телець

Вдало пройдуть ділові зустрічі, постарайтеся не відмовляти нужденним у допомозі. Ви можете почати реалізовувати проєкти, вони обіцяють успіх. У четвер постарайтеся не розкидатися грошима. У вихідні спілкування з друзями потішить вас новими ідеями. Стосунки з родичами можуть ускладнитися. Неділю найкраще провести вдома.

Розвантажте свою травну систему – і багато неприємних симптомів пропадуть. Вибирайте легкозасвоювану їжу і вечеряйте не пізніше, ніж за чотири години до сну. Було б непогано влаштувати хоча б один розвантажувальний день: пити багато води, їсти огірки або яблука.

У найближчі дні з’явиться шанс зустріти людину, яка викличе дуже сильні почуття. Будьте обачними, інакше романтична пригода може призвести до дуже серйозних наслідків, до яких ви поки що не готові.

На вас чекає напружений тиждень, який може вимагати зосередженості. Постарайтеся вирішити питання з кредитами. Фінансове становище стабільне, намагайтеся втримати його на такому ж рівні.

Близнюки

У всьому варто дотримуватися золотої середини. Не сумуйте і не квапте події, і все складеться якнайкраще. Намагайтеся контролювати ситуацію, залишаючись у тіні. У середу можна завершити щось віджиле, можливо, настав час звільнити місце для нового. Не затягуйте з вирішенням проблем, і незабаром ви отримаєте чудові новини. Потішать творчі ідеї, які починають втілюватися у життя.

Постарайтеся оберігати нервову систему від зайвих перевантажень, особливо у п’ятницю. З четверга добре було б почати профілактичні процедури, які стосуються нирок. Вихідні присвятіть культурній програмі.

Більше уваги приділяйте коханій людині. Вона дійсно потребує вашої допомоги. Допоможіть їй повірити у власні сили.

У фінансовій сфері – все стабільно. Чекайте на додатковий прибуток і нові ділові пропозиції. Давні задуми можуть принести дуже добрий дохід.

Рак

Вам доведеться знайти час, щоби нарешті дати собі раду з накопиченими справами. Вирішення спірного питання, що виникло у середу, відкладіть до наступного тижня. Не покладайтеся на поради друзів. У п’ятницю зможете показати себе справжнім профі. Суботу присвятіть спілкуванню з батьками. На вівторок не варто планувати ділові зустрічі та романтичне побачення.

Займіться спортом, але в таких обсягах, щоб це приносило задоволення. Подумайте, які види фізичної активності вам подобаються. Якщо немає переваг – спробуйте різні варіанти. Не примушуйте себе.

Схоже, у вас у розпалі службовий роман. Четвер – сприятливий для зустрічей. Запросіть кохану людину в гості і приготуйте їй приємний сюрприз. А в неділю спільна прогулянка створить гарний настрій.

У четвер ви можете якнайкраще зарекомендувати себе й отримати підвищення на роботі. У понеділок ймовірні фінансові надходження.

Лев

Може виявитися, що те, до чого ви прагнете, і те, що вам необхідно, – повністю протилежні речі. Страх за своє майбутнє може змусити вас почати будувати підступні задуми. Такі речі не найкраще позначаються на самопочутті. У суботу добре відпочиньте.

Акуратніше підходьте до того, що і скільки ви їсте. Не переїдайте, не захоплюйтеся солодким і жирним. Справа може закінчитися серйозним отруєнням або сильною алергічною реакцією. Не зашкодила б спеціальна очисна дієта.

Ваша холодність може вплинути на стосунки з коханою людиною. Вона може не так вас зрозуміти. Будьте турботливими зі своїм обранцем. Не замовчуйте проблеми, якщо вони є.

Вам, схоже, доведеться вживати екстрених заходів з реанімації бюджету. Непередбачені витрати можуть повністю його виснажити. Середа – сприятлива для оформлення угод. Не нав’язуйте свою думку колегам. У понеділок і вівторок утримайтеся від походів магазинами.

Діва

Ви зможете подолати всі труднощі. Зараз – дуже сприятливий момент для ділових знайомств. У четвер краще промовчати, сімейний конфлікт вам ні до чого. У п’ятницю не звертайте увагу на зауваження колег, зосередьтеся на власних планах. У вівторок постарайтеся сумлінно виконувати свої обіцянки, інакше не уникнути неприємностей з керівництвом.

Зараз ви можете збагатитися розумінням того, що є для вас алергеном або просто не бажаним продуктом.

Ви – майже досягли мети, залишився останній крок. Пригальмуйте! Вам і справді необхідно так поспішати? Це лякає вашого обранця чи обраницю. Спробуйте знизити темп.

Особливо ретельно контролюйте сферу фінансів. Вкрай невдалий час, щоби брати кредит.

Терези

Настає сприятливий тиждень для творчої реалізації і пошуку однодумців. Ваша комунікабельність дозволить змінити ситуацію на краще. Не базікайте зайвого. На роботі керівництво буде задоволене вашим високим професійним рівнем. Тиждень підходить для енергійних дій. У середу не приймайте поспішних рішень. Суботу присвятіть сім’ї.

Ви можете отримати безліч дрібних травм, хоча навряд чи трапиться щось серйозне. Придбайте фіксатори для основних суглобів, на якийсь час відмовтеся від занять спортом, будьте дуже обережними. Про всяк випадок майте при собі протизапальний засіб.

Якщо вам раніше доводилося приховувати свої душевні переживання, то тепер ви можете відкрито говорити про свої бажання. Зізнайтеся у своїх почуттях.

Досягнення фінансового благополуччя вимагатиме від вас здатності балансувати на лезі бритви. Не втрачайте віри в успіх. Найвитратнішою статтею будуть діти.

Скорпіон

Якщо вам не чужа логіка, ви знайдете вихід з будь-якого становища. Займіться підвищенням кваліфікації. Вам запропонують вигідну роботу. З’явиться можливість для реалізації задуманого. Ваші доходи зростають.

Для вас зараз важливий здоровий сон. Лягайте спати не пізніше, ніж об одинадцятій вечора. Подбайте про те, щоб вам було комфортно відпочивати.

Може настати розв’язка подій, що почалися влітку. Не треба боротися за стосунки, що себе вичерпали, краще розійтися з миром. Або ж ви зрозумієте, що жити не можете одне без одного, й одружитеся.

Перед вами відкриваються чудові можливості щодо поліпшення фінансового становища. Ваші ідеї – цікаві і популярні. Ваш бізнес починає процвітати, але чим менше людей про це знають, тим краще для вас.

Стрілець

Рішення, від яких залежить ваше майбутнє, приймайте тільки самостійно. Знизьте темп і обсяг роботи, вам потрібен відпочинок. У четвер візьміть участь у розробці нового проекту, ви почерпнете багато корисного. Намагайтеся уникати непотрібних контактів. Залиште вільний час для себе.

Непростий період для органів дихання. Уникайте контакту з алергенами, постарайтеся забезпечити чистоту повітря в приміщеннях. На маску не розраховуйте.

Створіть собі новий імідж, це сприятливо позначиться на стосунках із коханою людиною. Вона раптом побачить у вас неповторну внутрішню красу.

Ви будете схильними тринькати те, що було накопичено за значний час. Найкращим варіантом буде віддати гроші своїй другій половині.

Козеріг

Не поспішайте, й удача буде на вашому боці, у вас зараз – хороший період для розкриття потенціалу. Доводьте справи до кінця. Вам може надійти цікава інформація, її бажано перевірити ще раз. У середу не бовкніть зайвого. У суперечках з опонентами може народитися істина, якщо ви прислухаєтеся до їхньої точки зору. Особливу увагу приділіть вирішенню домашніх проблем, це зараз – найважливіше.

Нервозність може обернутися психосоматичними проблемами, а стрес і погане самопочуття будуть тільки посилюватися. Шукайте способи усунути негатив. Хобі, смачна їжа, прогулянки, спорт – все це підійде.

Постарайтеся не плутати дружбу, легкий флірт і серйозні стосунки. У самотніх представників знака є шанс відчути всепоглинаючу силу пристрасті. Постарайтеся контролювати емоції.

Фінансове становище стабілізується. Тиждень – сприятливий для ділових переговорів, насамперед, в середу і четвер. У вихідні можливі серйозні покупки.

Водолій

Вам доведеться приймати відповідальне рішення, спочатку подумайте, а тільки потім дійте. У середу ймовірні дивовижні події в особистому житті. А в четвер у центрі уваги можуть опинитися службові справи. Будуть успішними поїздки, зустрічі, переговори. Можна спробувати змінити у житті те, що вас не влаштовує. Уникайте різких змін і відкритої конфронтації.

Якщо вас давно мучить якесь питання, що стосується здоров’я, ви можете почути відповідь на нього. Обговоріть те, що вас хвилює, з лікарем.

Виглядати ви на будете просто чудово, але ось зайве легкодумство може зашкодити. Постарайтеся контролювати свої бажання та дії. Це вбереже вашу пару від нападів ревнощів і навіть від розриву.

Фінансовий успіх прийде до людей практичних. Уникайте відвертого марнотратства.

Риби

Не ігноруйте сприятливі шанси, які подарує доля. У першій половині тижня задоволення принесе навіть рутинна робота. Зверніть увагу на нових партнерів, серед них може «затесатися» таємний недоброзичливець. Не вірте лестощам і обіцянкам вічного кохання.

Вам не вистачатиме енергії, ви можете швидко втомлюватися. Більше відпочивайте, візьміть невелику відпустку, проведіть її тихо та розмірено. Або чергуйте періоди активності і розслаблення, займайтеся різними справами по колу, інакше не зможете концентруватися на завданнях.

Не влаштовуйте скандал коханій людині тільки тому, що ваші думки не співпадають. Четвер і п’ятниця – вдалі для побачень. У неділю влаштуйте маленьке свято тільки для двох.

Постарайтеся бути уважними, і тоді ви не проґавите вигідних моментів і не матимете збитків. Якщо ж ви захопитеся ще чимось, крім роботи, то можливі фінансові проблеми. У вихідні ретельно плануйте витрати на розваги.

Овен

Овен

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers