rss
04/25/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Полiтика \ Економіка \ ЄБРР та Євросоюз дають €70 мільйонів на підтримку бізнесу в Україні

Кредитні кошти надаватимуться через три комерційні банки: Райффайзен Банк Аваль, ПроКредит Банк та ОТП Банк.

Відповідну угоду щодо фінансування МСБ на 70 млн євро між Європейським банком реконструкції та розвитку і банками-партнерами підписано в представництві ЄБРР в Україні, – повідомляє кореспондент «Укрінформу».

«Радий вас вітати з нагоди підписання кредитних угод із трьома українськими банками: Райффайзен Банк Аваль, ПроКредит Банк та ОТП Банк. Ми підписуємо три кредитні угоди у місцевій валюті, які мають на меті скерування кредитних ресурсів для фінансування малого та середнього бізнесу. Загальна сума тих угод, які підписуються сьогодні, становить 70 млн євро», – сказав керуючий директор ЄБРР по країнах Східної Європи та Кавказу Маттео Патроне.

Ця програма покращує доступ до фінансування для малого та середнього бізнесу, підтримується грантовим фінансуванням ЄС в рамках програми EU4Business, що забезпечує діяльність Центрів підтримки бізнесу.

На цьому етапі до програми долучились три місцеві банки: Райффайзен Банк Аваль отримує кредит у місцевій валюті в еквіваленті 25 млн євро, ПроКредит Банк отримає гривневий еквівалент у розмірі 20 млн євро та ОТП Банк – еквівалент у 25 млн дол.

Ці кошти будуть надаватися на інвестиції, а також для цілей оборотного капіталу місцевих малих підприємств. Кредити у гривні захистять компанії від коливань обмінного курсу валют.

Як повідомляв «Укрінформ», з 1993 року від початку своєї діяльності в Україні ЄБРР виділив майже 13,6 млрд євро для 432 проєктів у країні.

 

Керівника «Запоріжгазу» не покарали за завищення втрат газу у трубопроводах на 26 мільйонів

Вийти із замкненого простору: зв’язок між зовнішньою торгівлею та економічним відставанням в Україні

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers