rss
04/25/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Овен

Овен

Події цього тижня будуть відбуватися досить спокійно. Роботи буде багато, важливо не шукати додаткового навантаження. Займіться повсякденними справами, в четвер не приймайте поспішних рішень. У вихідні будьте обережними при спілкуванні з родичами.

На початку тижня їжте легку їжу і тільки свіжі продукти. У четвер знизьте до мінімуму фізичні навантаження. У п’ятницю дотримуйтесь емоційної рівноваги. У вівторок можливе загострення хвороби нирок.

Менше екстравагантних дій на романтичному фронті, і ваші стосунки з коханою людиною будуть складатися досить вдало. Охороняйте своє щастя від чужих очей. Не давайте приводів для пересудів.

У четвер вам запропонують новий проєкт. У понеділок, можливо, надійде важлива інформація, яка сприятиме поліпшенню матеріального становища. У вівторок будуть вдалими покупки.

Телець

Черпайте сили в любові і творчості. П’ятниця готує не надто приємні несподіванки в особистому житті, необхідне терпіння. У понеділок не бажано починати нові справи, краще завершити розпочате. У вівторок можуть виникнути напружені взаємини у діловій сфері. Остерігайтеся обману та конфліктів з керівництвом і колегами.

Здоров’я буде тісно пов’язане з душевним станом. Застосуйте легке безрецептурне заспокійливе, а найкраще – погуляйте і ляжте спати раніше. Не можна сидіти на суворій дієті.

Вам необхідно знайти душевну рівновагу, інакше внутрішній стан не найкраще позначиться на стосунках із коханою людиною. У вівторок не випробовуйте почуття свого обранця на міцність – можете все зруйнувати.

Постарайтеся в середу поставитися скептично до фінансової пропозиції. Бережіть гаманець. Не витрачайте кошти на непотрібні речі.

Близнюки

Цей тиждень – досить сприятливий. Ви зможете нарешті розслабитися, відчути гармонію із собою та світом. Тільки-но перестанете відчувати стрес, прийде до норми здоров’я і настрій. Вас окрилить любов та удача в професійній сфері.

Відмовтеся від відвідування лікарень. Занадто велика ймовірність, що на вас хтось невдало чхне.

Тиждень допоможе знайти пару. В особистому житті починається смуга удач, романтики і кохання.

Фінансове становище вас тішить. У понеділок ви можете очікувати на фінансові надходження. Ваша кар’єра йде вгору, на вас чекають нові горизонти й успіх.

Рак

Не бажано будувати грандіозні плани на найближче майбутнє. Ймовірно, ви будете змушені вирішувати одночасно найрізноманітніші ділові проблеми. Ви зможете піднятися кар’єрними сходами, зумієте впоратися з безліччю питань, особливо у понеділок і суботу. Уникайте авантюрних заходів, обдумані рішення стабілізують ситуацію. У вихідні знайдіть час для розваг, поїздок або візиту до родичів.

У найближчі дні плани будуть руйнуватися через нездужання. Можливо, вам потрібен відпочинок. Дозвольте собі посидіти із заплющеними очима, у тиші, думаючи про щось приємне. Якомога раніше лягайте спати.

Ви – приваблива, яскрава особистість. Цього тижня матимете успіх у осіб протилежної статі. У п’ятницю побачення пройдуть особливо цікаво. В суботу з’явиться шанс зустрітися у гостях зі своєю долею.

Не витрачайте занадто багато. Не зловживайте кредитною карткою. Середа – сприятлива для вирішення фінансових питань.

Лев

Імовірні нападки недоброзичливців або необґрунтовані претензії родичів. Після сумбурного понеділка, виспавшись, ви зі свіжими силами підете на трудові подвиги; важлива доброзичлива атмосфера у колективі. Поза роботою намагайтеся спілкуватися з приємними людьми. У середу доведеться захищати свої інтереси. У вихідні вас може потішити нова інформація.

Присвятіть тиждень здоров’ю волосся. Не рекомендовані заходи, пов’язані з термічним або хімічним впливом на волосся. Пошукайте косметичні засоби для догляду.

Якщо до вас у душу закралися сумніви з приводу вашої привабливості, дайте можливість комусь розвіяти їх.

Позитивний у фінансовому плані тиждень, якщо дотримуватися заходів безпеки. У четвер можливі фінансові надходження. Обережніше з грошима у п’ятницю та протягом вихідних. У вівторок будуть вдалими угоди з новими партнерами.

Діва

Прислухайтеся до себе. Якщо ви задоволені життям, можна розслабитися. У вівторок з’явиться шанс зміцнити авторитет. Вирішуйте проблеми в міру їх виникнення, не витрачаючи зайві сили на критику і жалість до самого себе. Якщо ви не розгубитеся у незвичайній ситуації, то в середині тижня ймовірне романтичне знайомство. У неділю активний відпочинок дозволить відновити сили.

Якщо ви будете дотримуватися правил, то серйозні проблеми зі здоров’ям вам не загрожують. Не ризикуйте. Не нервуйтесь. Не переїдайте. Залишайтесь у тонусі. До дрібних неприємностей підходьте по-філософському.

Робота забирає більшу частину часу. Проте, не відмовляйтеся від запрошення провести у п’ятницю вечір з коханою людиною.

Середа – важлива для нової справи, але ви можете натрапити на перешкоду. Постарайтеся зосередитися і досягти поставленої мети. У п’ятницю можливі фінансові надходження і вдалі покупки.

Терези

На вас чекають цікаві зустрічі. Не забувайте і про старих друзів. Ви будете готовими гори звернути. Однак, деякі справи можуть гальмуватися. Частково перенесіть на наступний місяць втілення проєктів і наберіться терпіння. У спілкуванні зі сім’єю обмірковуйте кожен крок, прагніть до розумного компромісу.

Ваш організм негативно реагуватиме на зміни у харчуванні. Нічого не робіть з раціоном – винятком може стати тільки дієтичний стіл, призначений лікарем. Ваш внутрішній голос підкаже, чого потребує ваше тіло.

Якщо на горизонті ваших стосунків виникли труднощі, їх необхідно вирішувати тільки вдвох.

Багато часу піде на вирішення ділових питань. Не поспішайте і не створюйте конфліктні ситуації. Серйозне ставлення до справи дозволить поліпшити фінансове становище у четвер і п’ятницю.

Скорпіон

Довіртеся інтуїції. Справи на роботі складаються на вашу користь, на вас чекає кар’єрний злет і стабільний фінансовий результат. Починаючи з вівторка, особиста сфера виходить на перший план. У ваше життя ввійдуть яскраві почуття. Наприкінці тижня настане сприятливий час, щоб позбутися шкідливих звичок.

Головне для вас зараз – прислухатися до свого організму. Не намагайтеся видати за справжні потреби те, що диктується лінню, обжерливістю. Постарайтеся визначити, що вам потрібно насправді. У складних ситуаціях не нехтуйте порадами фахівців.

Є ймовірність почати службовий роман – серйозність стосунків дорівнюватиме нулю. Зірки обіцяють щастя тим, хто давно разом.

Якщо ви дали слово і стримаєте його, це сприятливо позначиться на партнерських взаєминах і стабілізує фінансове становище. Буде вигідним новий проєкт. Ділові контакти потішать вас.

Стрілець

Постарайтеся дивитися на світ по-філософському. Вас може турбувати внутрішнє напруження, готове змести все на своєму шляху. Побувайте на природі, почитайте книгу, послухайте класичну музику. Уникайте неприємних зустрічей – і наприкінці тижня настрій покращиться. Може з’явитися шанс змінити сферу діяльності.

На користь підуть вправи, які розвивають координацію рухів. Можна виконувати завдання на уважність. Якщо у вас є діти – порозгадуйте з ними головоломки або поліпіть із пластиліну. За кермом намагайтеся перебувати якомога менше.

Тиждень – сприятливий для налагодження романтичних стосунків. У четвер імовірні конфлікти на ґрунті ревнощів. Утримуйтеся від різких слів. Наприкінці тижня, можливо, відбудеться подія, після якої почнеться новий етап у житті.

Ваші ділові ідеї починають приносити результати. Ви тільки виграєте і зміцните свої фінансові позиції. Відкладіть кошти на відпочинок або велику покупку. Наприкінці тижня близьким може згодитися фінансова підтримка.

Козеріг

Цей тиждень, особливо перша половина, може відкрити перед вами нові горизонти. Зараз – час змінити роботу чи місто проживання. Зовсім протипоказаний поспіх. Можливі корисні знайомства, які відкриють бажані перспективи. Робота може забрати левову частку вашого часу; не забувайте про відпочинок. У вихідні уникайте конфліктних ситуацій.

Ваше здоров’я залежатиме від того, що і коли ви їсте. Хоча б сім днів харчуйтеся здоровою їжею. Забудьте про звичку пізно вечеряти.

Якщо ви зважилися на серйозний крок, то робити його бажано наступного тижня. Намагайтеся уникати сварок через дрібниці у вихідні.

У середу з вирішенням фінансових питань бажано почекати. Ситуація незабаром зміниться, і про поспіх та зайві емоції доведеться пошкодувати. У четвер імовірні фінансові надходження.

Водолій

Будьте розсудливими і наполегливими у досягненні мети. Уникайте відчайдушних вчинків, їх наслідки можуть не тільки ускладнити життя, але й круто змінити долю. Постарайтеся бути ввічливими. Не будьте скупими. Події квапити не варто, але і пускати на самоплив не можна. У п’ятницю ви зможете вирішити найгостріші проблеми. У вихідні вас можуть спантеличити несподівані події у сімейному житті.

Слідкуйте за тим, які рідини і в якій кількості потрапляють у ваш організм. Корисно писати щоденник. Якщо ви помітите схильність до набряків – обов’язково зверніться до лікаря.

В особистому житті все буде романтично, але до підступи заздрісників можуть посварити вас з обранцем. Четвер – чудовий для примирення.

Фінансова стабільність послабить вашу увагу, що може призвести до помилок. Зараз – не час сподіватися на партнерів.

Риби

Вам необхідно зосередитися на найважливішому, доведеться захищати свої інтереси у взаєминах із партнерами. Постарайтеся вирішувати тільки ті проблеми на роботі, які залежать від вас. Четвер – хороший для реалізації творчих планів, не варто наразі ділитися задумами з керівництвом.

Присвятіть цей тиждень турботі про дихальну систему. Якщо ви курите – намагайтеся позбутися цієї згубної звички. Одягайтеся за погодою; стережіться бронхіту. Дихайте носом; частіше провітрюйте кімнату і робочий кабінет. Щодня робіть дихальну гімнастику.

Події понеділка і вівторка можуть бути наслідком колись зробленої помилки. Щось доведеться починати заново, і добре, якщо вам вдасться все виправити.

Фінансове становище не поєднується з вашими наполеонівськими планами. Стримуйте свій запал.

Овен

Овен

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers