rss
04/24/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Проблема \ Маленький Дмитрик потребує нашої допомоги!

Шановна громадо, звертаємося до вас від імені мами Дмитрика – Брик Ірини – з проханням допомогти зібрати гроші на операцію її сину Дмитрикові (будуть ставити апарат Ілізарова). Дмитрик вже мав операцію на ногах, але потрібно робити ще одну, і чим швидше, тим краще, оскільки дитина росте і кістки стають міцнішими. Дмитрику потрібно було робити операцію навесні 2019 року, але батьки не змогли зібрати гроші, тому що Ірина має лежачого батька (дідуся Дмитрика), за яким потрібний постійний догляд та лікування. Також Ірина має хворого брата (епілепсія). Працює Іринин чоловік (тато Дмитрика), і тих грошей достатньо лише для того, щоб вижити.

Номер рахунку в Selfreliance Federal Credit Union («Самопоміч», Українська Федеральна Кредитна Спілка) – 172334-100. Рахунок відкритий на Марусич Наталію.

Дякуємо!

Ось звернення мами Дмитрика:

«Доброго дня! Я, Брик Ірина, щиро прошу допомогти моєму синочкові Дмитрику, 2010 року народження. ДІАГНОЗ: мікроцефалія, двобічна клишоногість, епілептичний синдром, затримка психо-мовленнєвого розвитку. У 2013 році йому було проведено операції на обох ніжках з виправлення клишоногості та пройдено численні курси реабілітації, але цього виявилось недостатньо, тому тепер ми готуємось до наступної операції: встановлення апарату Ілізарова на ліву ніжку. Тому ми (батьки) та вся наша родина звертаємося до вас, небайдужих людей, по допомогу! Будь ласка, підтримайте Дмитрика та допоможіть йому ходити без болю!!!»

З повагою та вдячністю,
Брик Ірина Петрівна (мама).

Адреса: с. Конюшки, Рогатинського району, Івано-Франківської області

Телефон: +380974296807 (viber)

Хочу сказати особисто від себе: я знаю, що неможливо допомогти всім людям. Але мені дуже шкода маму Дмитрика, тому що бачити рідну дитину, яка не може бігати, вилазити на ліжко і так далі, це – горе. Тому я взялася допомагати у цій справі. Кожен маленький крок є важливим.

З повагою,

Наталія Марусич

Олександр Авраменко, мовознавець, автор підручників, телеведучий: «Нова редакція правопису повертає норми, які штучно вилучили через «сталінську політику зближення мов»

Військова медицина. «Бувало, що хворого виписували, а їхати нема куди. Ми це змінюємо»

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers