rss
05/07/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Власникам нерухомості в Cook County необхідно оновити свою поштову адресу на сайті скарбника

Близько 60 тис. власникам нерухомості в окрузі Cook необхідно відвідати сайт cookcountytreasurer.com, щоб оновити імена або поштову адресу на своїх податкових рахунках.

Це – ще один приклад того, як Інтернет може стати у нагоді платникам податків, – заявила скарбник округу Cook Марія Папас.

Онлайн-додаток замінює тисячі паперових форм, які офіс скарбника обробляє щороку, – зазначила Папас. «Ми вже замінили паперові заяви на більшість повернень. Зараз ми змінюємо звичайний запит, який отримує наш офіс», – додала вона.

Щоб допомогти власникам нерухомості, які мають проблеми з поштою, на сайті cookcountytreasurer.com показано, коли податкові служби США повернули податкові накладні. Офіс скарбника скоротив кількість будинків з неправильними поштовими адресами майже на третину – до 60 082.

Щоб дізнатися, чи були повернуті рахунки, або змінити ім’я та адресу на своєму рахунку, відвідайте cookcountytreasurer.com та:

  • виберіть фіолетове поле з написом «Your Property Tax Overview» («Огляд свого податку на майно»);
  • введіть свою адресу або номер індексу вартості майна (PIN);
  • шукайте червоне віконечко з попередженням, яке з’явиться, якщо рахунки були повернуті;
  • виберіть «Update Your Information» («Оновити свою інформацію»), щоб змінити ім’я платника податків або поштову адресу.

Щоб уникнути проблем з електронною поштою, виберіть на сайті «eBilling», аби отримувати свою податкову накладну електронною поштою. Водночас, заявки з проханням змінити ім’я або адресу приймаються і в паперовому варіанті.

Чикаго за тиждень

Китай і США готуються до 13-го раунду торговельних консультацій

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers