rss
04/24/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Проблема \ Кримінал \ У Харкові вкотре підірвали банкомат

Про це повідомляють на сайті Нацполіції Харківської області.

«23 вересня о 3:30 у поліцію надійшла інформація про те, що на вулиці Клочківській, 276-Б, вибухнув банкомата», – сказано в повідомленні.

Поліцейські оглянули місце події і вилучили речові докази. Інформацію про підрив банкомата внесено в журнал єдиного обліку. Вирішується питання про кваліфікацію події згідно з КК України. Проводяться необхідні заходи для встановлення осіб, причетних до події.

Загалом, у Харківській області на банкомати нападають часто. У червні 2018 року підірвали банкомат Ощадбанку на вулиці Краснодарській. У квітні в Харкові підірвали банкомат ПриватБанку, розташований у магазині, і забрали з нього гроші.

У листопаді 2018 року підірвали й обікрали банкомат, розташований на сходовому майданчику адміністративної будівлі на вулиці Великій Панасівській. У квітні 2019 року вночі на вулиці Валдайській невідомі також підірвали банкомат і заволоділи грошима. У травні 2019 року в селищі Слобожанське невідомі підірвали банкомат саморобною вибухівкою і вкрали гроші.

Аналогічні злочини сталися 21 липня 2017 року селі Покотилівка, біля Харкова, 26 червня 2017 року – в сусідньому селищі Високе, 21 листопада 2017 – в селищі Мала Данилівка.

Останню інформацію про такий самий злочин було оприлюднено 6 вересня. Інцидент стався близько 4:20 ранку в селищі Слобожанське, Харківської області.

Організатор бот-мережі Avalanche Капканов вийшов на волю за законом Савченко

Антикорупційний суд відмовився розглядати «справу Єфремова»

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers