rss
04/19/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Овен

Овен

Цього тижня життя поставить перед вами нові завдання. Ви можете вирішити свої проблеми самі. Не створюйте зайвих проблем іншим. Ваша енергія вирує, причому, в усіх напрямках. Настав час втілювати на практиці давно виплекану мрію.

Імовірний біль у спині та шиї. Постарайтеся не піднімати і не пересувати тяжкості, уникайте різких рухів, нахилів, поворотів. Відмовтеся від танців і занять спортом. Відвідування масажиста або мануального терапевта буде дуже корисним.

Період непорозуміння у вашій парі нарешті завершиться. На початку тижня через завантаженість на роботі не залишиться часу на зустрічі з коханою людиною. У вихідні ви можете поїхати кудись удвох.

Фінанси будуть, але і витрати плануються немаленькі. Можна подумати про додатковий заробіток. Наприкінці тижня ймовірні фінансові надходження.

Телець

Вам варто частіше бути розсудливими і пильними. Слідкуйте за своїми висловлюваннями. Нестандартний підхід до вирішення робочих завдань дасть позитивний результат. Основна мета на вихідні – оберігати своє життя від чужих очей.

Для вас зараз важливий питний режим. Випивайте, як мінімум, два літри рідини щодня. Вода, морси, натуральні соки і неміцний чай – те, що вам потрібно. Більше рухайтеся, особливо корисно ходити пішки і плавати.

Зайва інформація може стати приводом для ревнощів партнера або охолодження у стосунках. Зустріч у п’ятницю може стати початком нового роману. Почуття будуть сильними та глибокими.

У середу і четвер вірогідні фінансові надходження. У другій половині тижня краще не сперечатися з керівництвом. У четвер може бути вдалим відрядження.

Близнюки

Сприймайте людей такими, якими вони є насправді. Спробуйте бути простішими – і знайдете гармонію у коханні. Будуть вдалими справи, розпочаті у середу. Успіх принесуть зусилля в інтелектуальній сфері та робота з інформаційними потоками. У четвер ви можете бути надмірно дратівливими через те, що все йде не так, як хотілося б. Усе – на краще.

Приділіть увагу своєму здоров’ю та зовнішності. Походіть на процедури, які вважаєте не тільки корисними, але й приємними. Для когось це – масаж, для когось – СПА, ще хтось вирішить відвідати перукаря або косметолога...

Не дозволяйте емоціям брати верх над вами. На вас чекає чимало яскравих моментів наодинці з коханою людиною. Ваші почуття – взаємні. Помандруйте кудись разом у п’ятницю або суботу.

Фінансовій стабільності нічого не загрожує. Ваш контракт продовжать, може з’явитися новий проект і додаткове джерело доходу. Працювати доведеться багато. Але це буде цікаво і вигідно.

Рак

Ви зараз – у центрі уваги, сповнені сил. Не намагайтеся виправити свої та чужі помилки, спробуйте зробити висновки для себе і чекайте змін. Задумане вдасться втілити у життя, якщо ви перетворите своє обурення на ділову активність.

Найімовірніше, ви будете переживати справжнісінький пік активності. При бажанні зможете використовувати енергію на благо свого здоров’я. Головне – не переборщити й дотримуватися правил безпеки.

Навіть якщо вам категорично не подобаються деякі звички коханої людини, зараз не варто заявляти їй про це. П’ятниця – вдала для побачень.

Тиждень – стабільний у фінансовому плані. Ви можете застосувати свої здібності у сфері бізнесу. Ваші таланти оцінять. Можливі великі фінансові надходження у другій половині тижня.

Лев

Не варто реагувати на вимоги керівництва занадто емоційно. Ви знайдете дипломатичний спосіб уникнути неприємностей і, напевно, зумієте досягти потрібного вам рішення. У четвер наполеглива праця принесе швидкий успіх. У вівторок остерігайтеся спілкування з незнайомцями.

У вас з’явиться нова розвага – розшукувати симптоми нездужання там, де проблем зі здоров’ям немає. Навчіться розшифровувати сигнали організму. Здайте аналізи і поспостерігайте, чи підтвердяться ваші побоювання.

Бурхливі емоції поступаються місцем більш глибоким і піднесеним почуттям. Відкрийте серце новому почуттю. Не бійтеся змін. Випадкова зустріч у вівторок може вплинути на вашу подальшу долю.

Ваші доходи зараз не надто високі, що не може не впливати на ваш настрій. Якщо ваша справа в сфері фінансів пов’язана з ризиком, відмовтеся від неї, щоб не втратити те, що є. Схоже, варто взяти кредит або оформити кредитну картку.

Діва

Ваша ділова активність буде на висоті. Ближче до вихідних чим більше завдань ви перед собою поставите, тим краще з ними впораєтеся. З понеділка не варто займатися реорганізацією бізнесу, призначати серйозні ділові зустрічі.

Зараз ви схильні до утворення набряків. Намагайтеся більше ходити, темп – трохи швидший від комфортного. Відмовтеся від солі та нормалізуйте режим харчування; щодня робіть собі масаж.

Ви можете відчути, що ваші стосунки змінилися не в кращий бік. Побудьте на самоті і вирішіть для себе, що для вас є цінним.

Фінансове становище стабілізується. Найбільша вірогідність прибутку прогнозується у першій половині тижня. У середу у ваші ділові плани може втрутитися людський фактор. Краще перенести переговори або нараду.

Терези

Тиждень обіцяє принести позитивні тенденції у багатьох справах. Свої плани краще тримати у таємниці. У понеділок, можливо, доведеться витримати нападки недоброзичливців. П’ятниця ознаменується вдалими діловими переговорами. У суботу постарайтеся вибратися кудись у гості або запросіть когось до себе. У вівторок вірогідна поява покровителя, це дасть поштовх кар’єрі.

У середу проводьте більше часу на свіжому повітрі. У четвер будьте обережними з вогнем. У вівторок краще утриматися від фізичних навантажень і водних процедур.

Не чіпляйтеся за зруйновані стосунки, які давно вичерпали себе. У середу ви можете зустрітися з колишнім коханням, не ігноруйте цю людину, дайте згоду на побачення, але і не форсуйте події. Час не повернути назад.

Надходження особливо великих сум не передбачається. У четвер не варто проводити важливі переговори. Є ризик обману. П’ятниця – сприятлива для операцій у сфері нерухомості.

Скорпіон

Зараз необхідно продемонструвати свою активність. У справах на вас чекає успіх. В особистому житті не бійтеся відвертих зізнань у коханні, якщо дійсно маєте особливі почуття.

Для вас важливе свіже повітря – постарайтеся перебувати поза приміщеннями якомога довше, частіше провітрюйте кімнати. Приділіть особливу увагу одягу; вибирайте теплі ковдри. На вихідні спробуйте виїхати за місто – якщо буде хороша погода.

Цей тиждень знову поверне вас до складних питань у стосунках із коханою людиною. Від вас будуть потрібні терпіння, душевна та фінансова підтримка. П’ятниця – хороша для спільної творчості.

Ви можете знайти стабільне джерело додаткового заробітку. У четвер можливі фінансові надходження. У суботу потіште кохану людину дорогим подарунком. У вівторок – сприятливі покупки.

Стрілець

Понеділок може вас ощасливити хорошими подіями. У четвер на роботі не привертайте до себе уваги. Слідкуйте за тим, що говорите, інакше можете зіштовхнутися з проблемою спотвореної інформації. У середу будуть вдалими поїздки, але остерігайтеся обіцянок, які ніхто не поспішає виконувати. Не забувайте про домівку. У вихідні приділіть більше часу близьким.

Гострі переживання здатні викликати мігрень, безсоння, проблеми зі шкірою або травною системою. Не застосовуйте седативні препарати – постарайтеся нормалізувати свій стан делікатнішими способами. Вам можуть допомогти гімнастика, масаж, ванни з екстрактами трав. Перед сном випивайте склянку теплого молока з медом.

У понеділок на вас може очікувати перспективна романтична зустріч. У середині тижня може виникнути конфліктна ситуація. До кінця тижня розбіжності стануть не такими помітними.

Тиждень надасть безліч можливостей для заробітку в комерційній діяльності. Не смітіть грошима і не беріть кредити.

Козеріг

Будьте обережними з колегами і друзями, вони можуть підвести або перекласти на вас усю відповідальність. Не посвячуйте у свої плани інших. У п’ятницю не відмовляйте у відповідь на прохання і виконуйте роботу вчасно.

Імовірний сильний головний біль, можливо, пов’язаний з неправильним харчуванням. Відрегулюйте дієту.

Майже весь тиждень буде романтичним. У вихідні можливі неприємні непорозуміння. Подаруйте щось приємне коханій людині, і вона все вам пробачить.

Реально оцінюйте свої фінансові можливості до того, як підписатися під великими витратами. У середу або четвер можливі фінансові втрати, можете розраховувати на допомогу друзів. У суботу не робіть великих онлайн-покупок.

Водолій

Можете зітхнути з полегшенням, багато що стане на свої місця. Справи, схоже, налагоджуються. Приймайте ділові пропозиції, це може принести прибуток. Можливо, доведеться зробити вибір. У четвер деякі події підштовхнуть до зміни тактики, стримувати емоції стане складніше. У п’ятницю не вплутуйтеся в сумнівні історії. Субота – вдала для поїздок.

Дбайливо ставтеся до нирок. Намагайтеся відслідковувати кількість випитого, не залишайте без уваги появу набряків. Надайте перевагу зеленому чаю – його можна підсолодити натуральним медом. Не переохолоджуйтеся.

Ваші стосунки починають перетворюватися на порозуміння і довіру. У вихідні кохана людина вимагає до себе підвищеної уваги.

Успіх супроводжуватиме нескладні операції. У понеділок буде важко уникнути конфлікту у професійній сфері. У неділю насолоджуйтеся плодами своєї праці.

Риби

Подолавши розбіжності з партнерами, ви можете отримати багатообіцяючі пропозиції у бізнесі. Деякі проблеми можуть вимагати негайного вирішення. Якщо близькі дбають про вас, сприймайте це з вдячністю. Якщо раптом ви задумали змінити місце проживання, постарайтеся не поспішати з реалізацією цієї думки. Вам можуть нагадати про борги, зокрема, і моральні.

Тиждень – ідеальний для того, щоб здати аналізи, провести комплексне обстеження організму. Тільки тоді будуйте далекосяжні плани. Особливо уважними треба бути тому, хто останнім часом помічав погіршення самопочуття.

Постарайтеся не з’ясовувати стосунки з коханою людиною у середині тижня. У неділю ймовірне тимчасове перемир’я. Заплануйте похід у кіно або ж замовте вечерю в ресторані.

Ви – бажаний гість і гостинний господар, однак, чи не занадто корисливі ваші компаньйони? У четвер краще не ходити у банк. У понеділок імовірні фінансові надходження, які дозволять втілити у життя ваші бажання.

Овен

Овен

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers