rss
04/25/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Овен

Овен

Цього тижня найголовнішим завданням буде налагодження важливих ділових зв’язків і отримання достовірної інформації. У середу бажано приділити час завершенню незакінчених справ, насамперед, дрібних. У четвер буде чимало нарад і паперової роботи. У п’ятницю не довіряйте випадковим знайомствам і будьте обережними при спілкуванні з давно знайомими людьми – є ймовірність розриву стосунків через принциповість партнера.

Досить імовірно, що на нігтях у вас можуть з’явитися білі цятки через брак в організмі цинку – мікроелемента, який бере участь у синтезі білка та інсуліну, а також нормалізує обмін речовин. Частіше їжте морепродукти, сир та яловичину. Від кофеїну та алкоголю на якийсь час краще відмовитися.

Ви повинні відчути впевненість у своїх силах, тоді ви зможете підкорити свого обранця. Боріться з власними ревнощами.

Якщо ви не упустите нагоду, то вас можуть очікувати прибуткові проєкти. Важливо вміти аналізувати ситуацію і не припускатися помилок. Фінансове становище – стабільне, однак від великих покупок наразі утримайтеся.

 

Телець

Вам доведеться швидко приймати рішення, бути витривалими – і зберігати внутрішній спокій. Чим більше ви попрацюєте, тим більше отримаєте прибутку. У четвер не починайте нічого нового. У п’ятницю намагайтеся не тиснути на інших. У суботу, можливо, друзі допоможуть слушною порадою.

Намагайтеся не переїдати на ніч – чим легшими будуть вечері, тим енергійніше ви будете себе почувати. Надавайте перевагу простій їжі, котра легко засвоюється. Перед сном можете випити склянку кефіру або чаю з медом.

Зверніть увагу на свою зовнішність, продумайте все до дрібниць. Несподівана зустріч на початку тижня може змінити вашу долю. У вихідні прийміть запрошення від друзів на вечірку.

Імовірне піднесення у фінансовій сфері, непередбачувані витрати можуть поглинути більшу частину ваших коштів. У середу можливі фінансові пропозиції. У суботу будьте уважними при користуванні банкоматами.

 

Близнюки

Ви можете багато чого досягти й отримати те, про що так давно мріяли. Повірте в себе. У середині тижня вас може «закрутити» вихор цікавих справ, дружніх зустрічей і романтичних побачень.

Існує підвищений ризик підхопити респіраторну інфекцію. Краще надати перевагу наземному транспорту; цього тижня уникайте поїздок на метро; постарайтеся не відвідувати хворих. Можна застосувати вітамінний комплекс; корисно їсти більше свіжих овочів.

Вам необхідний успіх в особистому житті, кохання вас окрилить і допоможе змінити життя на краще. В усьому вимагайте для себе найкращого і найбільш корисного.

На початку тижня ймовірні фінансові надходження й цікаві ділові пропозиції. Робота вам подобається і приносить стабільний дохід.

 

Рак

Нині ви сповнені сил, а ваша інтуїція підказує правильні рішення. Навіть обдурити вас практично неможливо. Цей тиждень буде сприятливим для вирішення професійних завдань. Ви можете зробити блискучу кар’єру, якщо продемонструєте цілеспрямованість у досягненні запланованих цілей. Ваші таланти, зокрема, дипломатичність, дозволять отримати необхідну інформацію та домовитися з потрібними людьми. Якщо ви ще не були у відпустці, відпочинок у горах – чудова ідея.

Подбайте про поліпшення кровообігу. Його порушення викликають проблеми з диханням і є причиною поганого кровопостачання до тканин і органів, що може призвести до виникнення важких ускладнень. Проводьте більше часу на свіжому повітрі. Правильно й різноманітно харчуйтеся – додайте в раціон яблука, моркву, волоські горіхи. Корисними будуть помірні фізичні навантаження.

Вам личить загадковість, але не бійтеся відвертості. У п’ятницю можлива романтична вечеря. У неділю ймовірне цікаве знайомство у дорозі.

Чим кращі стосунки з партнерами, тим повніший гаманець. Потіште себе чимось приємним. Пройдіться магазинами у середу або п’ятницю.

 

Лев

Постарайтеся накреслити чіткий план на тиждень. Захистіть себе від непотрібних контактів. Критично погляньте на свої ідеї, наскільки вони реалістичні. Приділіть увагу сім’ї та дітям. Подивіться разом фільм, почитайте книгу, підіть у планетарій.

Не захоплюйтеся тонізуючими напоями та медичними препаратами. Прочитайте книгу з тайм-менеджменту і побудуйте свій день так, щоб мати можливість присвятити темний час доби відпочинку.

Ви ризикуєте з іскри ревнощів роздмухати таке полум’я, яке не зможете зупинити. Залиште у спокої вашу безкомпромісність та підозрілість. Інакше можливий розрив стосунків.

У середу та четвер ймовірні фінансові надходження. А в суботу навряд чи вдасться забути про роботу.

 

Діва

Вам доведеться багато працювати. І не чекати ні похвали, ні премії. Ініціативу доведеться брати в свої руки. Головне для вас – не прогледіти перспективні справи. Уважно вивчайте інформацію, яка надходитиме до вас на роботі протягом тижня. У вихідні є хороший шанс розширити коло корисних знайомств. Не завадить розкутість і винахідливість у взаєминах з іншими.

Середа – хороший день для відвідування лазні або сауни. У четвер приділіть увагу хребту. Субота – день відпочинку. У понеділок постарайтеся не створювати перевантажень для нервової системи.

Ви трохи заспокоїлися і тримаєте емоції під контролем, настав час відновлювати стосунки з близькою вам людиною. Запросіть свого обранця у театр або ресторан, влаштуйте романтичну вечерю.

Велика ймовірність виникнення додаткових джерел доходів. Відкриються нові перспективи у бізнесі, що дозволять поліпшити матеріальне становище.

 

Терези

На початку тижня вам, схоже, захочеться почати щось нове і досягти бажаного екстравагантними способами. Не бійтеся ризикувати. Не тягніть час. Ви зможете чітко усвідомити, що заважає вашому духовному зростанню, це дозволить почати корекцію негативних рис характеру.

Найімовірніше, ви будете сповнені сил. Скористайтеся таким станом речей і або активно відпочивайте на природі, або збільште фізичне навантаження.

Настав час для роздумів і серйозного вибору. Розпорошуватися на всіх, хто вам симпатичний, ви не зможете. Не потрібно також відмовлятися від важливого кроку, зараз – найкращий момент.

Фінансове становище поступово стабілізується. Нове керівництво буде не гіршим за попереднє. У п’ятницю будуть вдалими фінансові операції. У вівторок вірогідні фінансові надходження.

 

Скорпіон

На вас чекає успіх на роботі і приємні зміни в особистому житті. Мобілізуйте свої сили в колективній діяльності і у втіленні цікавих проєктів. Ви зможете стати лідером. До невеликих перешкод поставтеся по-філософському, ви швидко їх подолаєте.

Постарайтеся їсти більше овочів і фруктів. Головне – їжте їх сирими. Вашому організму не вистачає вітамінів. Їх краще отримувати з натуральних продуктів. Якщо є проблеми з травленням – додайте у свій раціон висівки. Вживайте прості страви.

Ваш душевний спокій залежатиме від рівня гармонійності у стосунках із коханою людиною. Середа пасує для таємного побачення.

Ваші доходи ростуть, а авторитет у професійній сфері зміцнюється. Можете зробити кілька дорогих покупок для себе і близьких.

 

Стрілець

Цілком імовірна різка зміна діяльності. З’явиться інша тема або навіть цілий напрям. Наприкінці тижня напруга зміниться легкістю, у справах відкриється друге дихання. Можна задуматися над новим, більш досконалим рівнем особистих стосунків і навіть отримати пропозицію руки і серця. У вихідні можуть відкритися таємниці вашого минулого.

Ви можете відчувати себе слабкими та втомленими. Найімовірніше, справа – у нестачі поживних речовин і сну. Приділіть особливу увагу тому, щоб ваш раціон був збалансованим. Раніше йдіть спати.

У сфері особистих стосунків можуть відновитися старі любовні зв’язки, які завдадуть багато клопоту, але матимуть на вас сприятливий вплив. У середу підтримайте кохану людину. Вікенд проведіть удвох.

У середу з’явиться можливість зробити вигідну покупку. Фінансові негаразди залишилися у минулому. Грамотні дії у професійній сфері у вівторок допоможуть зміцнити становище.

 

Козеріг

У понеділок і вівторок імовірні приємні зустрічі. Починайте освоювати щось нове. Не бійтеся виказати відкритість і прийняти, можливо, не зовсім традиційну точку зору.

Ставтеся до себе по-особливому дбайливо. Ваше здоров’я – крихке; зробивши помилку, ви можете надовго захворіти. Здайте основні аналізи і проконсультуйтеся з фахівцем. Не варто збільшувати фізичні і психологічні навантаження. Екстремальні види спорту зараз – не для вас.

Новий зв’язок може перерости у сильне почуття. Такий розвиток подій може спровокувати серйозні проблеми зі звичним оточенням.

У четвер краще не вирішувати фінансові проблеми. У понеділок ймовірні фінансові надходження. У вівторок доведеться звітувати про виконану роботу.

 

Водолій

Ви будете підсвідомо прагнути участі у різноманітних авантюрах. Шквал незабутніх переживань вам гарантований. У середині тижня деякі плани реалізуються, але з низкою поправок. У четвер ви зможете згладити будь-які конфліктні ситуації на роботі. Сімейні суперечки у суботу можуть бути неконструктивними і занадто емоційними.

Спробуйте посміхатися трохи частіше. Тіште себе приємними дрібницями, гуляйте на свіжому повітрі, знаходьте час для творчості і хобі. Коли доведеться вибирати між собою та іншими людьми – вибирайте себе.

У справах особистих вас може охопити хандра. Неприємні спогади і переживання здатні повністю вибити вас із колії. Вірте у краще. Субота – вдала для відвертих розмов.

Четвер підійде для придбання подарунків. А ось кредити брати не варто. Понеділок і вівторок – вдалі для заробітку.

 

Риби

У першій половині тижня вас може тягнути на необдумані вчинки. Постарайтеся уникати ризику. Середина тижня може принести зміни в особистому житті, причому, не найприємніші. Не поспішайте рвати стосунки. На роботі ваш авторитет зміцниться. У четвер всі рішення приймайте самостійно. У суботу влаштуйте собі маленьке свято.

Постарайтеся зберігати емоційну рівновагу. У неділю надмірно довге перебування у ліжку коштуватиме вам головного болю і загальної млявості.

Схоже, ваше серце тихцем тріпоче і чекає на щось незвичайне, а старі стосунки його вже не влаштовують. На вас може очікувати цікава зустріч, яка може серйозно запаморочити голову.

Ваші фінансові питання вирішуватимуться успішніше, якщо про них мало хто знатиме. Не варто всіх критикувати і рвати взаємини з бізнес-партнерами.

Овен

Овен

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers