rss
04/25/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Новини \ Кого шукають роботодавці восени?

Літо невпинно добігає кінця, а з ним змінюється і характер робіт. Адміністратори й офіціанти на відкриті майданчики кафе, реалізатори морозива та прохолоджувальних напоїв, працівники у дитячі табори та курортні комплекси тощо – кількість таких вакансій до вересня поступово зменшується. Проте, новий сезон несе й нові можливості для працевлаштування.

Hh.ua|grc розповідає, в яких галузях можуть реалізувати себе пошукачі восени.

Згідно з аналізом бази вакансій hh.ua|grc, у вересні минулого року найбільшу динаміку за кількістю пропозицій демонстрували такі профсфери, як «Робітничий персонал», «Інсталяція та сервіс», «Адміністративний персонал», «Мистецтво, розваги, ЗМІ» та «Домашній персонал». Так, роботодавці шукали:

  1. Менеджерів з організації заходів. З початком бізнес-сезону компанії активніше проводять ділові та розважальні заходи для клієнтів і партнерів. І шукають фахівців, які зможуть організувати їх «під ключ».
  2. Монтажників-збиральників меблів. Оскільки восени активізується виставкова діяльність, зростає попит на спеціалістів, які займатимуться підготовкою і комплектацією стендів на виробництві з подальшим монтажем і демонтажем на виставкових майданчиках. У вакансіях для таких робітників фігурують зарплати від 10 000 грн.
  3. Інженерів будинків і житлових комплексів, які зможуть забезпечити своєчасну та якісну підготовку до експлуатації в осінньо-зимовий період, розробити та організувати заходи з раціоналізації використання води, тепла та електроенергії.
  4. Садівників та прибиральників для благоустрою паркових зон, догляду за зеленими насадженнями, прибирання листя. Таким робітникам обіцяють заробітну плату від 8 000 грн.
  5. Машиністів бульдозера на осінній період. До їхніх обов’язків входитиме керування бульдозером, забезпечення його справного стану, щоденна перевірка й обслуговування транспортного засобу тощо. Оскільки такі фахівці наразі досить дефіцитні, зарплату їм пропонують досить привабливу. Так, знайти вакансії можна і з окладом до 30 000 грн.
  6. Відповідальних і працелюбних робітників для збору врожаю, наприклад, осінніх яблук. Зарплата залежатиме від кількості зібраних фруктів, а в деяких вакансіях готові надати ще й безоплатне проживання та харчування. Користуються попитом і пакувальники саджанців ягідних культур і квітів. Роботодавець попереджає: робота має виконуватись дуже уважно, охайно й обережно, адже рослини – продукція тендітна. Тому такий працівник має продумувати, як краще сформувати та запакувати посилку, аби саджанці доїхали до власника в чудовому стані.
  7. Педагогів додаткової освіти/репетиторів. Вересень знаменує не тільки початок бізнес-сезону, але й навчального року. Причому, як для дорослих, так і для студентів та школярів. Умови праці в таких вакансіях дозволяють поєднувати роботу з іншою діяльністю, адже зайнятість передбачається у вихідні дні і вечорами у будні. Популярністю користуються викладачі іноземних мов, гуманітарних наук, математики, інформатики, економіки і навіть танців. Заробітна плата залежатиме від спеціалізації, графіка роботи та кількості проведених занять. Загалом, у вакансіях фігурують пропозиції від 7 000 грн. до 30 000 грн.

Джерело: «HeadHunter Україна» (http://www.hh.ua)

 

550 дружніх офісів: як виглядає Всеукраїнський день «Візьми собаку на роботу»

Хто почав більше заробляти влітку?

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers