rss
04/19/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Овен

Овен

Підбийте підсумки і проаналізуйте зміни, що відбуваються у вашому житті. Середа – вдала для розкриття здібностей. У четвер можна втілювати у життя найавантюрніші плани. У суботу не вірте улесливим словам.

Влаштуйте своїм м’язам невелике тренування. Дуже корисні плавання, біг. Можна замінити їх танцями – не вальсом, а чимось енергійнішим. Вечорами робіть вправи на розтяжку; класичну гімнастику чергуйте з йогою.

Не намагайтеся довести коханій людині свою інтелектуальну перевагу, інакше спровокуєте сварку. У вівторок повірте своєму обранцеві на слово.

Матеріальне становище стабілізувалося, це дозволить придбати необхідні речі і подумати про відпустку в оксамитовий сезон. Коректність у спілкуванні з керівництвом допоможе змінити фінансову ситуацію.

Телець

Ділова поїздка може відкрити нові перспективи. Є шанс, що удача посміхнеться вам, можливий злет кар’єрними сходами. Ризиковані заходи завершаться успішно, якщо ви правильно розрахуєте сили.

Не зловживайте спиртними напоями. У середині тижня підвищується ризик інфекційних захворювань. У п’ятницю будьте уважними до стану здоров’я близьких. Вони ж і заразити можуть.

Зросте ваша сексуальна привабливість, ви опинитеся у центрі уваги шанувальників. У вихідні постарайтеся вирушити у подорож, вашій парі необхідні нові враження.

Затишшя у фінансовому плані може бути несподіванкою. Важливо чітко розподілити всі необхідні витрати протягом тижня. У середу є небезпека припуститися помилок у документації. П’ятниця – вдала для ділових зустрічей.

 

Близнюки

Ваша інтуїція принесе удачу, якщо будете рішучими і зібраними. Приваблива пропозиція може надійти від старого друга. Не бійтеся взяти на себе відповідальність. Запланована поїздка пройде продуктивно. Настає сприятливий момент для серйозного життєвого вибору. У вихідні можете знайти нового друга.

Вам необхідно зберігати хороше самопочуття. Доведеться вирішувати важливі і складні завдання. Повноцінне харчування, здоровий сон повинні стати основою способу життя. Корисні прогулянки на свіжому повітрі. Не варто тренуватися до знемоги у спортзалі.

Ваші холодність і легка відчуженість у стосунках відходять у минуле. Зустріч із коханою людиною може знову закрутити голову. Ви переконаєтеся, що вами захоплюються.

Цей тиждень – сприятливий для фінансових справ. Ви можете повернутися до старого задуму і вдихнути у нього нове життя. У середу можливі фінансові надходження. Ваша кар’єра йде угору.

Рак

Від вас може бути потрібний філософський погляд на проблеми і холоднокровність. На вас чекає успіх у професійній сфері. Вівторок обіцяє бути днем активних взаємин, за допомогою слів і логіки ви зможете отримати від партнера практично неможливе. Ближче до кінця тижня настає сприятливий момент для початку відпустки.

Найкращий вихід – звернутися за консультацією до фахівця. Можливо, лікар розвіє сумніви і скаже, що ви – здорові. Але можливий і інший варіант. Зараз все можна вирішити мінімальними зусиллями – пізніше будете змушені лікуватися довго і всерйоз.

У стосунках із близькою людиною може настати емоційне оновлення. Те, що нещодавно здавалося ефемерним, отримає земні форми. Наприкінці тижня можлива відверта розмова, яка сприятиме зближенню.

Якщо вам запропонують попрацювати у вихідні і при цьому добре заплатять, чому б не погодитися? Не поспішайте витрачати зароблене.

Лев

Інтуїція – надійний друг цього тижня. Можлива участь у нових проектах. Не плануйте зайвого перевантаження на роботі, присвятіть час розробці планів на найближчий час. Не форсуйте події й не намагайтеся робити десять справ одночасно. У середу вам може здатися, що ви відчуваєте затишшя перед бурею. Заспокойтеся, щоб легше було тримати себе в руках, коли вона налетить.

Постарайтеся не переохолоджуватися, бережіть себе від застуди. У середу не рекомендовано вживати багато рідини, їсти важку їжу і застосовувати ліки. У п’ятницю є небезпека переїсти.

Ви будете дуже вже романтичними, чим неабияк втомите партнера. Ймовірно, ваш настрій не зовсім правильно зрозуміють.

На роботі можливі зміни. Не поспішайте з висновками. Кредити брати не час. У середу можливі фінансові надходження. У суботу не витрачайте занадто багато коштів на розваги.

Діва

Вам необхідно показати себе, щоб підтримали ті, від кого ви можете отримати допомогу. Не соромтеся коректно підкреслити вашу незамінність на роботі. У середу буде потрібна інформація, відверто поговоріть з колегами. У четвер не плануйте нічого серйозного, завершіть незакінчені справи.

Будьте обережнішими, якщо одночасно застосовуєте мікстури і таблетки. Розкажіть лікарю навіть про вітаміни або біологічно активні домішки. Це допоможе коректно підібрати для вас ліки.

Тиждень обіцяє бути багатим на різноманітні події. Чи будуть вони романтичними, залежить від вас. У суботу бажано побути на самоті, заспокоїтися й усвідомити причини своїх невдач. Неділя – чудова для зустрічей.

Серйозні покупки, заплановані на понеділок, перенесіть на інший день. У четвер доведеться захищати свою думку на нараді. У неділю постарайтеся не мати справи з чужими грошима.

 

Терези

У вас може виникнути потреба почати будувати стосунки або кар’єру заново. Спочатку все добре обдумайте. Майбутнє має дещо туманні обриси. Але якщо не працювати над його наближенням, воно залишить розчарування від втрачених можливостей.

Можливо, вам здасться, що призначене вам лікування не дає адекватних результатів. Довіртеся лікарю. Якщо ж ви «прописали» собі препарати самі – то необхідно звернутися до фахівців. Не нервуйтеся – у даний момент все можна виправити.

Ви будете схильними до створення ореолу таємничості навколо власної персони. Знайте міру, інакше вас просто не знайдуть.

Ваші фінансові можливості – обмежені. Будьте обережними у поїздках, бережіть свій гаманець. Необхідні покупки будуть вдалими у п’ятницю та неділю.

Скорпіон

Тиждень принесе нові життєві налаштування. Намагайтеся не витрачати дорогоцінний час даремно. Все задумане зможе збутися, якщо ви чітко будете дотримуватися свого плану і робити свою справу. У другій половині тижня відчуєте прилив енергії. Постарайтеся створити комфортну атмосферу і виконати бажання коханої людини. Це принесе щастя обом.

Зараз ви можете зробити для свого здоров’я дуже багато. Запишіться у спортзал. Пройдіть повне обстеження організму. Відвідайте стоматолога. Ви знаєте, що актуально саме для вас.

Ви будете розуміти одне одного з півслова... Влаштуйте пристрасне романтичне побачення. Чим більше ви віддаєте зараз своєму обранцеві, тим більше отримуєте натомість. Постарайтеся провести кілька вечорів удвох.

Сприятливі вкладення у різні заходи й акції. У вівторок можливий великий прибуток. У другій половині тижня знайдіть час на відпочинок і потіште кохану людину дорогим подарунком.

Стрілець

Перша половина тижня – хороша для досягнення поставлених цілей. Не зупиняйтеся, допоки все заплановане не буде зроблено. Саме зараз у вас є сили й азарт. На вихідні не плануйте важливі справи. Те, що здається вам надійним, може виявитися зовсім не таким.

Ваша травна система – зараз особливо уразлива. Ймовірний біль у животі, спричинений загостренням гастриту або виразкової хвороби. Відмовтеся від жирних, солоних, маринованих продуктів і страв; утримайтеся від екзотичної їжі.

Не афішуйте подробиці особистого життя – можна зруйнувати навіть давно сформовані стосунки. Романтичну вечерю краще планувати на вихідні. І влаштувати її не вдома, а в ресторані.

Не варто гнатися за великими дивідендами, краще надати перевагу менш вигідному, зате надійнішому шляху. У п’ятницю або суботу можливі фінансові надходження. У неділю вас можуть спробувати залучити до авантюри.

 

Козеріг

Не замахуйтеся на глобальні проекти, зверніть увагу на дрібниці. Настає сприятливий момент для вирішення накопичених проблем. Постарайтеся уникати емоційних сплесків, інакше на початку тижня можуть виникнути проблеми у сім’ї. Будьте уважними під час роботи з документами. У п’ятницю відбудуться події, які відкриють можливості у професії.

Присвятіть цей тиждень зміцненню м’язів. Для вас важливо більше рухатися; придбайте крокомір. Робіть зарядку. Спробуйте стояти у планці.

На початку тижня не перебільшуйте значущість слів, сказаних на вашу адресу. Ніжні зізнання можуть бути не надто щирими. Демонструючи пристрасність, ви пізнаєте себе з іншого боку, довіряйте своїм почуттям.

Вчіться зберігати таємниці. Постарайтеся не витрачати кошти у середу та четвер, дбайливіше ставтеся до своїх доходів.

Водолій

Тиждень може розпочатися з приємних сюрпризів, вам зателефонує друг, з яким ви давно не спілкувалися. Використовуйте відпустку для зміни оточення. Не забувайте вимикати електрику або газ, зачиняти на замок вхідні двері. Найсприятливішою буде п’ятниця.

Постарайтеся зберігати оптимістичний настрій. Для доброго самопочуття це дуже важливо. Якщо зрозумієте, що не можете впоратися з негативними думками – можна застосувати легке заспокійливе. Або поговорити з психологом.

Найелегантнішими та найпривабливішими ви будете у середу. Не упустіть шанс підкорити кілька сердець. Найімовірніше, це буде флірт. У п’ятницю ваші ідеї можуть отримати підтримку супутника життя. Не забудьте подякувати.

У понеділок не поспішайте укладати угоду. Ще раз перегляньте документи. Ділові партнери будуть вдячними за уважність.

Риби

Якщо ви будете надто дбати про миттєве благополуччя, то можете принести у жертву реалізацію перспективних планів. Прислухайтеся до порад інших. Може з’явитися шанс змінити роботу або знайти кохання.

У понеділок вранці не поспішайте одягатися, вашому тілу потрібні повітряні ванни. У п’ятницю будьте уважними до нижньої частини хребта. У неділю не економте час на відпочинок.

Не давайте необдуманих обіцянок. Ви навряд чи зможете їх виконати, а це позначиться на стосунках. Можливий невеликий скандал, який закінчиться на мажорній ноті. Неділя – вдала для спільних велосипедних прогулянок.

На початку тижня не варто робити рішучих кроків у фінансовій сфері. Четвер підходить для угод, пов’язаних з нерухомістю або купівлею автомобіля. У вихідні на вас чекають господарські витрати.

Овен

Овен

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers