rss
04/25/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Овен

Овен

 

Зараз краще знизити активність і плисти за течією. Буде можливість поліпшити стосунки з колегами. Можливе стажування за кордоном. Постарайтеся не планувати нічого серйозного на середу. У четвер можете розраховувати на підтримку керівництва. У другій половині тижня ймовірні необґрунтовані претензії від близьких людей.

Задумайтеся про стан легень. Дихати намагайтеся повільно, задіюючи діафрагму, корисно робити дихальні вправи. Щодня гуляйте у парку або лісі, рекомендоване хвойне повітря.

У вашій парі можливе бурхливе з'ясування стосунків. Побувши на самоті, ви зрозумієте, що ваші почуття - серйозні і взаємні. Постарайтеся у вихідні виправити свої помилки.

Не бійтеся несподіваних змін на роботі. Можливо, це - шлях до успіху. Не забудьте про свої інтереси при укладанні договорів. За покупками вирушайте у неділю.

 

Телець

 

Зберіться зі силами і змиріться з тим, що відбувається. У четвер постарайтеся не приймати серйозних рішень. У вихідні можуть виникнути проблеми у сімейному житті. Іноді краще промовчати. У вівторок розпочаті справи і невдоволення керівництва можуть ускладнити вам життя.

Не захоплюйтеся нетрадиційними способами лікування, ймовірність помилок - дуже висока. За вами має спостерігати фахівець з необхідною освітою.

Цей тиждень буде суперечливим у сфері почуттів. Якщо є можливість, вирушайте у відпустку і розпочніть курортний роман. Але не втрачайте голови.

Намагайтеся бути хорошим стратегом. Не женіться за миттєвою вигодою. Подумайте про придбання машини або квартири у кредит. Усе прорахуйте і вивчіть умови.

 

Близнюки

 

У вас з'явиться можливість отримати бажане. Насамперед, це стосується особистого життя. У діловій сфері все також складається досить успішно.

Схоже, ви втомилися - і фізично, і душевно. Перевтома руйнує ваш організм і психіку; реакція на стреси і навантаження може бути непередбачуваною. За можливості - їдьте у відпустку.

У стосунках із коханою людиною - майже повне порозуміння. Залиште свої сумніви, і нічого не заважатиме вашому щастю. Зірки обіцяють пристрасні побачення.

Успішний період у фінансовому і професійному планах. Ви можете досягти важливих цілей.

 

Рак

 

Налаштуйтеся на рішучі дії, необдуманий ризик може нашкодити. Необхідний ретельний аналіз ситуації. Якщо будете просуватися у правильному напрямку, усі вас підтримуватимуть. У середу можете отримати хороші звістки, щаститиме на приємні і корисні знайомства. До кінця тижня зникнуть майже всі проблеми.

Подумайте про те, чи правильно ви харчуєтеся. Тиждень підходить для того, щоби внести корективи у свій раціон. Головне - жодних різких змін.

У взаєминах із коханою людиною можлива складна ситуація. Постарайтеся зважувати кожне слово. У вихідні не варто викликати ревнощі у вашої половинки.

У вас можуть з'явитися нові бізнес-партнери, які допоможуть реалізувати ваші плани. У середу і четвер можливе надходження великих сум. У п'ятницю можна очікувати на похвалу від керівництва.

 

Лев

 

Не відкладайте завершення важливих справ на роботі і прийміть остаточне рішення в особистому житті. Постарайтеся реально оцінювати свої можливості. Виправте помилки, яких припустилися, і ви досягнете мети. Від авантюрних планів відмовтеся. Менше роздавайте обіцянок.

Найімовірніше, методика, яку ви вибрали для оздоровлення - правильна. Чому ж немає результатів? Поспостерігайте за собою, робіть записи, а потім проаналізуйте їх або проконсультуйтеся з фахівцями.

Особливу увагу зверніть на особисте життя, інакше обман або інтриги недоброзичливців можуть ускладнити взаємини з обранцем. У середу не варто з'ясовувати стосунки.

У понеділок або середу ймовірні фінансові надходження. Якщо друг або родич звернеться до вас по фінансову допомогу, не відмовляйте. Наприкінці тижня ймовірні розходження у звітах і проблеми з контролюючими органами.

 

Діва

 

Вам може бути складно перемикатися з вирішення своїх проблем на проблеми інших. Не варто плутати роботу і дружбу. Постарайтеся не спілкуватися з людьми, які не викликають симпатії. У вихідні ймовірні проблеми, пов'язані з дітьми. У неділю варто поглянути на життя з філософської точки зору.

Ваш організм може потребувати деяких елементів. Зверніть увагу на кальцій, цинк і магній. Від них залежить здоров'я волосся, нігтів, зубів і кісток, вони необхідні для роботи нирок і печінки. Їжте кунжутні зерна, мигдаль, арахіс, кедрові горіхи.

В особистому житті можуть відбутися значні зміни, не втрачайте голови від щастя. Вам ще потрібно змиритися з недоліками коханої людини.

Налагодьте міцні контакти з діловими партнерами. Серед тих, з ким ви познайомитеся цього тижня, можуть бути корисні для бізнесу люди. У четвер доведеться приймати рішення, яке сприятливо позначиться на фінансовому становищі.

 

Терези

 

Цього тижня ви зможете досягнути серйозного успіху. Краще багато працювати, щоб довести професійну спроможність. У п'ятницю з'явиться можливість використовувати забаганки долі у своїх інтересах. У вихідні доведеться вирішувати сімейні проблеми. У понеділок почуття ліні може придушити інші бажання, однак вже наступного дня воно вас покине.

Ситуація зі здоров'ям швидше покращиться, ніж погіршиться. Зумієте скористатися сприятливим моментом - просування буде значним. Позитивні зміни дадуть приголомшливі результати.

Якщо ви не наламали дров у попередні дні і не встигли шокувати кохану людину екстравагантною поведінкою, то проблем не буде.

У вівторок можуть виникнути фінансові проблеми. Є ймовірність, що вас підведуть партнери. Постарайтеся менше витрачати й більше заощаджувати.

 

Скорпіон

 

Ви можете розраховувати на успіх практично протягом усього тижня. Настає час творчості і високої активності, особливо в інтелектуальній сфері. На вас чекає солідний прибуток. Постарайтеся, щоб робочі питання не заступили особисте життя. Знайдіть більше часу для побачень. Ви зараз - привабливі для осіб протилежної статі.

Вашими постійними супутниками можуть стати хандра й апатія. Якщо ви почнете працювати над собою, ситуацію вдасться виправити без застосування ліків. Змініть гардероб, більше гуляйте, рано лягайте і рано прокидайтеся.

На початку тижня вірогідні сплески бурхливих пристрастей. До п'ятниці варто приготувати щось романтичне, це допоможе остаточно зачарувати партнера.

У вас з'явиться стабільне джерело доходів. Середа - сприятлива для обговорення справ з бізнес-партнерами. У п'ятницю ви переконаєтеся, що ваші професійні навички - потрібні.

 

Стрілець

 

Після відпустки настрій може бути абсолютно неробочим. Зараз ви зможете вирішити нездоланні проблеми у професійній сфері. Якщо не витрачатимете сили на критику інших і жалість до себе. Попросіть поради у фахівця перед втіленням у життя нового плану. Розпочаті у неділю справи полишати не варто.

Ви можете отримати непогані результати, якщо до прописаних медикаментів додасте засоби народної медицини. Запитайте про них у бабусі або мами. Обговоріть запропоноване з лікарем.

Вам, можливо, доведеться вибирати між душевним комфортом і принципами. Вибирайте перше. У четвер не поспішайте з остаточними висновками, ваші почуття можуть змінитися. У вихідні настрій залежатиме від стану душі коханої людини.

Не гріх використовувати будь-яку можливість заробити (тільки не авантюрну), щоб поліпшити матеріальне становище. Якщо ви докладете максимум зусиль, на вас чекатиме непоганий результат.

 

Козеріг

 

Спробуйте викинути з голови все, що не сприяє вашому розвитку. Від змін, зокрема, різких, ви тільки виграєте. Тим, хто перебуває у відпустці, рекомендовано активно розважатися і брати участь у світському житті. Для тих, хто працює, традиційний підхід до вирішення проблем може бути невдалим.

Сухість або рясна сльозотеча, набряки, мішки під очима, почервоніння - симптоми, що свідчать про перевтому очей. Обмежте час, який проводите перед монітором; читайте книги тільки при хорошому освітленні. Прикладайте до скронь ватяні диски, змочені в чаї з відвару ромашки.

Виказавши трохи терпіння, ви швидше підкорите серце коханої людини. У вихідні ви будете оточені увагою. Ці дні - вдалі для побачень.

У середу і понеділок не варто брати кредити. А ось роботу можна змінити на прибутковішу. Наприкінці тижня ймовірні телефонні дзвінки від шахраїв. Намагайтеся не потрапити до них на гачок.

 

Водолій

 

Ваші почуття стануть глибокими, а думки - високими. Особливо вдалий цей час для тих, кому необхідна Муза. Є ймовірність, що завдяки припливу творчих сил вдасться знайти нестандартне рішення у складній справі. Цей час - благотворний для професійного росту. У неділю можливі зустрічі з друзями.

Будьте обережнішими при спілкуванні з тваринами. Вони можуть завдати досить серйозної травми. З чужими та навіть своїми тваринами поводьтеся вкрай акуратно, краще взагалі обходити їх десятою дорогою.

І привід, і можливість для романтичного проведення часу є. Ви будете господарем становища, якщо не дозволите собі занудьгувати або впасти у депресію.

Фінансове становище може бути хитким, особливо у середині тижня. Все, що може зламатися і порватися, зробить це у найбільш невідповідний момент. У п'ятницю можливі незначні фінансові надходження.

 

Риби

 

Перед вами можуть відкритися можливості у професійній сфері. Не відмовляйтеся від укладання угод і налагодження корисних контактів. У п'ятницю більше спілкуйтеся і не звертайте увагу на незначні проблеми. У вихідні можливі зустрічі зі старими друзями або колишнім коханням. Доведеться переглянути консервативні звички і пристосуватися до ситуації.

Не найпростіший період. Ви уразливі перед бактеріями, вірусами, паразитами. Дотримуйтеся правил гігієни, застосовуйте вітаміни. Якщо вам здається, що щось не гаразд, не зволікайте з візитом до лікаря. Завжди майте при собі антигістамінний засіб.

На початку тижня відбудеться подія, яка стане перевіркою ваших почуттів. Якщо кохана людина підтримає вас, то це - саме та людина, яка вам потрібна. У п'ятницю ви будете занадто недовірливими. Не слухайте чужих порад.

У ділових взаєминах враховуйте свої інтереси, але не забувайте і про інтереси партнерів. Фінансове становище - стабільне, але не таке, якого б вам хотілося. Наберіться терпіння, і успіх прийде.

Овен

Овен

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers