rss
04/23/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Автосвіт \ Нова Toyota RAV4 вийшла на ринок Японії

Бренд Toyota запустив в продаж нове покоління кросоверів RAV4 на домашньому ринку. Перші оновлені моделі Toyota RAV4 з'явилися у дилерів Європи і Північної Америки.

Про це пише ельАВТО.

У японські автосалони кросовер потрапив із затримкою. Японський RAV4 трохи відрізняється від європейської та північноамериканської версій. Гамма моторів для японської версії представлена ​​2,0-літровим двигуном Dynamic Force на 170 к.с. і 207 Нм крутного моменту, а також гібридним блоком на 218 або 222 к.с., в складі якого працюють електричний двигун і 2,5-літровий мотор Dynamic Force Engine.

Для моделі RAV4 передбачені системи переднього і повного приводу. Крім того, на бензиновий автомобіль встановлена ​ система Dynamic Torque Control 4WD, яка рівномірно розподіляє крутний момент на задні і передні колеса. Система e-AWD для гібридної версії дозволяє розподіляти крутний момент на передні і задні колеса з 100: 0 до 20:80 відповідно.

До слова, нещодавно компанія Toyota заявила, що запропонує іншим виробникам безоплатно використовувати свої патенти в галузі гібридних автомобілів.

Про це повідомляє NHK.

«Керівництво японської автомобілебудівної компанії Toyota заявило про намір надати безкоштовний доступ до патентів, пов'язаних з автомобілями з гібридною силовою установкою», - йдеться в повідомленні.

Керівництво компанії розраховує, що цей крок спонукає більшу кількість виробників автомобілів випускати моделі з гібридною силовою установкою.

Toyota також планує надавати конкуруючим виробникам технічну підтримку. За словами віце-президента компанії Сігекі Терасі, компанія хоче таким чином прискорити процес скорочення викидів двоокису вуглецю.

«Розумні» машини будуть обов’язковими для європейця

Aston Martin показав перший електрокар: він долає 320 кілометрів без зарядки

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers