rss
04/19/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Це цікаво \ Готелі у Сінгапурі прибиратимуть роботи-поліглоти

Готелі у Сінгапурі прибиратимуть роботи-поліглоти

 

Три сотні роботів зі «знанням» кількох мов допомагатимуть у прибиранні державних готелів, торговельних центрів й урядових будівель у Сингапурі.

Про це повідомляє AFP.

Очікується, що до березня наступного року в країні працюватимуть 300 роботів. Окрім автономного прибирання, роботи можуть читати реп англійською та мають функцію «спілкування» з відвідувачами. Зокрема, від них можна буде отримати відповідь на закладений набір запитань, натиснувши на кнопку на самому роботі, або завдяки мобільному додатку дізнатися, як вони «почуваються» та яке у них «хобі».

За даними місцевої компанії-розробника LionsBot, загалом буде виготовлено 13 різних моделей роботів, яких пропонуватимуть в оренду приблизно за тисячу доларів на місяць.

Нині LionsBot вже підписала контракт зі шістьма клінінговими компаніями.

 

Український стартап Newoldstamp отримав $150 тисяч інвестицій

 

Newoldstamp пройшов відбір у відомий американський акселератор 500 Startups, і став одним з 35 учасників поточної програми. Загалом, цього року на програму подавалися понад 2000 стартапів зі 74 країн.

«Команда отримала фінансування в розмірі $150 000 за 6% (в суму входить вартість програми в $37 500)», - йдеться у повідомленні AIN.ua.

Newoldstamp - стартап, заснований у 2015 році Володимиром Заставним, з офісом у Львові. Він розвиває онлайн-сервіс з генерації професійних email-підписів. У ньому можна створювати клікабельні html-підписи на основі шаблонів, а також керувати ними з єдиної адмінпанелі. У розширеній версії сервісу є доступ до аналітики, банерних кампаній тощо.

«Підписами Newoldstamp користуються фахівці Lyft, FedEx, Vodafone, Starbucks, Nvidia, Nestle та інші відомі компанії», - наголошують в AIN.ua.

 

Apple може викупити частину Intel з виробництва 5G-модемів

 

Американська компанія Apple може укласти угоду щодо купівлі виробництва мобільних модемів Intel.

Про це повідомляє The Verge з посиланням на The Wall Street Journal.

«Про саму угоду можуть оголосити вже наступного тижня», - йдеться у повідомленні.

Частина бізнесу Intel, включаючи портфель патентів та ключових співробітників, може коштувати 1 мільярд доларів або навіть більше.

Зазначається, що в квітні Intel офіційно заявила про вихід із бізнесу мобільних модемів (чіпи з інтегрованими модемами 5G) після того, коли Apple несподівано досягла угоди з Qualcomm, в результаті якого смартфони американської компанії знов будуть комплектуватися модемами від Qualcomm.

Тоді гендиректор Intel Боб Сван повідомив, що без Apple як клієнта компанії нема сенсу продовжувати власне виробництво. За даними Bloomberg, в Apple вважали, що Intel не зможе зробити вчасно модем 5G для iPhone до презентації смартфонів 5G.

 

Українці створили додаток, що допоможе знайти компанію для занять спортом

Людський інтелект проти штучного

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers