rss
04/24/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Овен

Овен

 

Не починайте активних дій, не визначившись з цілями, інакше час і сили будуть витрачені даремно. Не дуже довіряйте фактам і цифрам. Якщо ваша інтуїція опирається ухваленню, здавалося б, очевидного рішення, тут - щось не так, і до неї варто прислухатися. Цього тижня є надзвичайно великі шанси вирватися з рутини і поїхати у відпустку. Вихідні, найімовірніше, будуть спокійними, присвятіть час обмірковуванню майбутніх грандіозних планів.

Ваш організм може відчувати нестачу йоду. Можливо, саме це є причиною вашої підвищеної втомлюваності останнім часом. Замініть звичайну сіль на йодовану. Пам'ятайте, що її краще додавати в уже приготовані страви, адже корисні інгредієнти можуть зруйнуватися при нагріванні.

Зірки прихильно посміхаються вам, і стосунки з коханою людиною зміняться на краще. А якщо ви - без пари, то зустріч у четвер може стати доленосною, не проґавте свій шанс.

Наступний тиждень може бути нерівний у фінансовому плані. Не давайте необдуманих обіцянок колегам і друзям, коли настане час їх виконувати, вам буде нелегко. Не давайте у борг: кошти до вас навряд чи повернуться.

 

Телець

 

Цього тижня будуть вдалими поїздки і контакти, особливо - відрядження за кордон або спілкування з іноземцями. Такий стан справ зміцнить ваш авторитет і підвищить самооцінку. У першій половині тижня розраховуйте тільки на себе і вміння врівноважено домовлятися з опонентами. Якщо рідні захочуть допомогти, м'яко відмовтеся, користі від цього буде небагато. Четвер може бути складним днем, коли через прикрі випадковості руйнуються плани. Події, що відбуваються, варто розглядати як знаки долі.

Існує підвищений ризик отруїтися або отримати інші проблеми з травленням. Продукти і страви, які ви будете вживати, повинні бути свіжими; бажано мінімізувати кількість спецій і приправ. Готувати краще самостійно. Дуже ретельно мийте фрукти й овочі.

Ваше особисте життя зараз - у ваших руках. Можливі конфлікти будуть пов'язані саме з вашою домінуючою роллю. Намагайтеся не дати партнеру відчути свою залежність і вразливість.

Фінансове становище - стабільне, але не зовсім вас влаштовує. Тому бажання активно працювати, шукати нове і змінити ситуацію може привести до успіху. Але не варто погоджуватись на авантюрні пропозиції. У четвер імовірні фінансові надходження.

 

Близнюки

 

Настав сприятливий момент для активної діяльності. Саме зараз ваші мрії мають шанси реалізуватися. Необхідно зібратися зі силами і не дозволяти собі впадати у зневіру. Обміркуйте все, зокрема, дрібниці, перш ніж приймати остаточне рішення, і тоді у вас все обов'язково вийде. У найактивніших представників знака може з'явитися шанс створити сім'ю або відкрити власну справу. У п'ятницю можливі хороші новини, які можуть відкрити далекосяжні перспективи. Вихідні краще провести на природі.

Цього тижня багато представників знака можуть відчути, що смак звичних страв і напоїв їм приївся. Таким чином ваш організм посилає сигнал, що вам варто щось підкоригувати у своєму меню. Спробуйте поекспериментувати з різними приправами і травами. Тільки вибирайте якісні, натуральні інгредієнти.

Ваші стосунки з коханою людиною нарешті стали взаємними. Але вони - ще дуже крихкі, тому постарайтеся бути уважнішими і ніжнішими одне до одного. Проводьте разом якомога більше часу.

На вас чекає фінансовий успіх і цікава робота. Але все ж не варто захоплюватися кар'єрою, забуваючи про особисте життя. Зараз - час, щоб створити сім'ю. Це зміцнить ваше матеріальне становище.

 

Рак

 

Цього тижня намагайтеся більше часу проводити на природі, їдьте на дачу. Бажано враховувати інтереси колег і виказувати ініціативу, йдучи на компроміс. Прислухайтеся до порад друзів і родичів, адже деякі моменти ви можете не помічати, повністю занурюючись у ситуацію.

Якщо хочете у найближчі тижні, місяці, а то й роки відчувати себе добре - зараз варто активно попрацювати. Все, що ви зараз вкладете у своє здоров'я, дасть чудові плоди. Ви можете отримати відчутний результат, значно вагоміший, ніж будь-коли досі. Заходи вибирайте самі, прислухаючись до голосу інтуїції. За необхідності - проконсультуйтеся з лікарем.

Ваші стосунки сповнені любові і пристрасті, але скільки триватиме ця емоційна хвиля - покаже час.

Вдалий період, коли ви зможете доказати свої таланти й отримати гідну винагороду. Готуючи фундамент для нової справи, продумайте все до дрібниць. У другій половині тижня ймовірні цікаві ділові пропозиції.

 

Лев

 

Цього тижня з'явиться багато можливостей, але збільшиться і кількість обов'язків, особливо це стосується роботи. У середу продемонструйте рішучість і активність буквально в усьому, тоді пані Фортуна буде до вас прихильною. У п'ятницю краще відпочити і не починати нічого важливого.

Зараз ви уразливі перед інфекціями. Розумний метод захисту - зміцнення імунітету. Було б непогано почати роботу в цьому напрямку. Головне, нікуди не поспішайте, тому що збільшується ризик зазнати переохолодження замість того, щоб загартуватися. Намагайтеся більше часу перебувати на свіжому повітрі, їжте овочі, фрукти, зелень. Уникайте місць великого скупчення людей.

Стосунки у вашій парі, схоже, переживають період оновлення. Ви з подивом виявите, що старі любовні зв'язки, які іноді вас навіть обтяжували, стали привабливими. Вам це сподобається і викличе непідробний інтерес.

Наприкінці тижня фінансове становище зміниться на краще. У неділю краще не смітити грошима й обминати магазини десятою дорогою.

 

Діва

 

Саме час переглянути і конкретизувати свої плани. Цього тижня цілком ймовірне виконання заповітних бажань, або вони набудуть більш-менш реальних обрисів. Результати вашої діяльності обіцяють бути вагомими. Не замикайтеся у собі, не нехтуйте можливістю налагодити старі контакти і зав'язати нові знайомства, вони обіцяють відкрити нові горизонти. Ви будете сповнені сил і енергії і зможете багато що встигнути зробити.

Постарайтеся не надто сильно обмежувати себе у харчуванні - для вас зараз важливий збалансований раціон з достатньою кількістю жирів, білків, вуглеводів, клітковини. Не голодуйте, але і не переїдайте.

Будьте тактовними з коханою людиною. І вам легше, і у неї буде менше причин на вас ображатися. Постарайтеся відверто поговорити і сприймати те, що відбувається, без зайвого драматизму. Субота особливо вдала для побачень.

У фінансовій сфері відсутні як великі успіхи, так і великі труднощі. Вдалий час, щоб піти у відпустку. У четвер краще не перейматися покупками, вони вас швидко розчарують.

 

Терези

 

Ви - творець свого щастя, не упустіть цей «золотий» час. Ви зможете опинитися на вершині хвилі, якщо щиро цього побажаєте. Поставте собі конкретну мету і прагніть її досягнення. До вихідних вами може опанувати пристрасть до зміни місць, буде корисно трохи помандрувати.

Найімовірніше, цього тижня вам буде досить важко працювати, звичні для вас види відпочинку перестануть відновлювати вашу енергію. Зірки рекомендують суворіше ставитися до свого режиму, правильно харчуватися, обов'язково щодня гуляти. Застосовуйте хороший вітамінний комплекс. Постарайтеся потрапити на прийом до ендокринолога - у вас можуть «пустувати» гормони.

Бурхливий потік ваших емоцій може перешкодити порозумінню з коханою людиною. Зараз вам необхідно почути одне одного! Тому постарайтеся знайти рівновагу і баланс у ваших стосунках.

З'явиться шанс покращити або зміцнити матеріальне становище, хоча і доведеться повернутися до складних фінансових переговорів. Можливо, варто піти на компроміс. Кінець тижня - сприятливий для початку нових комерційних проектів.

 

Скорпіон

 

Цього тижня вирішальну роль відіграватимуть ваші зв'язки і знайомства. На вас чекають ділові взаємини, де критеріями успішності будуть практичність, законність, а також достовірність інформації. Від того, наскільки ви будете інформовані, залежить багато що. Вам легко вдаватимуться будь-які справи. Але і про особисте життя не забувайте. Романтика і любов додадуть нових фарб у ваше життя, не шкодуйте ні часу, ні сил, ні коштів для зустрічей і побачень.

Вам доведеться запастися терпінням. Ви чекаєте мало не миттєвих результатів, але, на жаль, цього тижня вони - малоймовірні. Якщо хочете побачити зрушення - дотримуйтесь рекомендацій фахівців.

Зараз вкрай важливо приборкати свої невгамовні ревнощі, ви занадто драматизуєте стосунки з коханою людиною. Даруйте їй позитив, енергію і ніжність.

Вірогідні великі фінансові надходження з непередбаченого джерела. У вас - чимало роботи, але вона приносить задоволення і прибуток. У п'ятницю особливо успішно вирішуватимуться банківські і податкові справи.

 

Стрілець

 

Цього тижня бажано стримати свій запал і уважніше поставитися до ділових проектів. Зайвий поспіх може призвести до серйозних фінансових втрат. У другій половині тижня можлива прихована протидія вашим планам. Добросовісно і коректно вирішуйте свої справи, частіше радьтеся з фахівцями, існує великий ризик помилок. У п'ятницю несподіваний поворот подій вплине на вашу подальшу долю, не бійтеся змін. Намагайтеся бути реалістом і не вимагайте від близьких людей занадто багато.

Кращий напій для представників вашого знака цього тижня - чай. Вибирайте його у спеціалізованих магазинах, купуйте на вагу, хоч і коштувати це буде більше. Заодно придбайте новий чайник для заварювання або френч-прес - він додасть вам позитивних емоцій від чаювання, позитивно вплине на ваш настрій і самопочуття.

Кохана людина охоче підтримає і підбадьорить вас, але їй непогано було б натякнути, що вам потрібна допомога. Ви будете оточені увагою представників протилежної статі, що може викликати деяке невдоволення з боку постійного партнера.

Колеги або бізнес-партнери можуть повідомити вам щось, що відкриває нові можливості. Вірогідно, це станеться на діловій зустрічі за кордоном. У середині тижня ваші зусилля можуть заохотити непоганою фінансовою премією. Привид фінансової кризи безсило відступить.

 

Козеріг

 

Зараз - не час воювати, краще пристосовуватися до складних обставин. Можливі привабливі пропозиції з приводу нової роботи. У другій половині тижня навколо вас можуть вирувати пристрасті, не дайте їм зайти надто далеко. Вихідні проведіть за містом, влаштуйте пікнік із друзями.

Тиждень буде досить важким, а ваш емоційний стан - нестабільним. Це не сприятиме хорошому самопочуттю і поліпшенню стану вашого здоров'я. Які б ліки ви зараз не застосовували - ефект від них може бути значно нижчим, ніж ви очікуєте. Вам необхідно заспокоїтися, навчитися дивитися на речі відсторонено. Можливо, буде корисною розмова з психологом.

Виказуйте більше довіри до коханої людини. У середу вас може охопити підозрілість і ревнощі. Не варто стежити, підслуховувати, перевіряти кишені і повідомлення у мобільному телефоні. Бажано тримати емоції під контролем, щоб не зруйнувати стосунки.

Цього тижня матеріальні проблеми можуть виступити на перший план, і вирішити їх ви зможете тільки завдяки власним зусиллям. Не бійтеся ризикувати і вчитися новому. Зараз - саме час для того, щоб записатися на курси підвищення кваліфікації або відвідати майстер-клас.

 

Водолій

 

Цього тижня - са­ме час з'ясувати суть ваших проблем і почати їх вирішувати. У середу варто подумати про перспективи кар'єрного зростання. У вас є реальний шанс стати справжнім господарем становища. Творчий настрій у четвер дозволить здивувати свіжими ідеями друзів і колег. У середині тижня взаємини з близькими можуть бути не такими вже безхмарними, але до вихідних хмари розсіються і ви чудово проведете час у сімейному колі.

Вас можна буде порівняти з крапелькою ртуті, яка постійно в русі. Необхідно дотримуватися правил техніки безпеки, особливо під час занять спортом. Навіть екстрим вам ніхто зараз не забороняє - просто будьте акуратнішими. Якщо є можливість тренуватися під контролем інструктора - скористайтеся нею, незалежно від вашого досвіду.

Складний тиждень у плані особистих стосунків. Буде непросто продемонструвати, на що ви здатні, справити враження на кохану людину. У п'ятницю постарайтеся провести разом якомога більше часу.

На роботі можливі конфлікти. Намагайтеся не роздмухувати вогонь непорозумінь, а згладжувати гострі кути. Атмосфера у колективі зараз особливо важлива, адже ви робите спільну справу.

 

Риби

 

Непогано було б навести порядок і в паперах, і в голові, і в особистих стосунках. Бажано зберігати емоційну рівновагу і не дратуватися через дрібниці. У четвер можливі приємні події у сімейному житті. У суботу краще вибратися за місто або відвідати цікаву виставку, концерт.

Якщо ви давно подумували про те, що пора було б підвищити фізичні навантаження, зараз - відповідний період. Можна дещо серйозніше почати займатися спортом, збільшуючи тривалість та інтенсивність тренувань до приємної напруги м'язів. Ваш організм це витримає і буде вдячний вам за те, що ви дозволяєте йому рухатися.

Цікаві зустрічі, незвичайне знайомство, захоплююча романтична пригода - чимось цей тиждень вас обов'язково обдарує. Головне - не ховатися від людей і частіше посміхатися.

Стабільності вашого фінансового становища може зашкодити тільки зовсім неприкрите тринькання. Але все ж будьте обачними, бережіть свій гаманець. І нікому не повідомляйте свої особисті дані, паролі та пін-коди банківських карток.

Гороскоп

Овен

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers