rss
05/08/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Автосвіт \ BMW розширить модельний ряд заряджених версій підрозділу М

Підрозділ M також планує продемонструвати свою інженерну майстерність з новим купе зі середнім розташуванням двигуна на основі презентованого днями концепт-кара Vision M Next. Цей захоплюючий прототип продемонстрував майбутнє високотехнологічного гібрида в BMW M.

 

Проте, вже були вжито значних заходів з реструктуризації, щоб забезпечити конкурентоспроможність моделей M, що краще продаються, ніж їхні суперники Audi Sport, Jaguar SVO, Mercedes-AMG і Porsche. Велика інженерна програма BMW M забезпечує швидке нарощування модельного портфелю відповідно до плану, спочатку ініційованого колишнім генеральним директором підрозділу M і реалізованого під командуванням його наступника Маркуса Флаша. А нині спортивний підрозділ баварської марки посилено випускає всі нові моделі: X3 M, X4 M, M8 Coupe і M8 Convertible.

Додатково до цього фахівці BMW M також представили нові M135i xDrive і X2 M35i. «Ми досліджуємо M варіанти, які також можуть бути автономними, в яких немає попередника», - сказав Флаш на презентації BMW X3 M і X4 M, коли його запитали про майбутнє компанії. BMW M також планує розширити свою кількість хардкорних моделей CS, починаючи з нової M2 CS, у 2020 році. Згідно з інформацією, яку отримало видання Autocar від своїх джерел, всі майбутні доопрацьовані двигуни BMW M матимуть загальний об'єм циліндрів 500 кубічних сантиметрів в 2,0-літровому чотирициліндровому, оновленому 3,0-літровому шестициліндровому і новому 4,0-літровому V8 двигунах.

Стверджується, що рішення створювати нові агрегати на загальній архітектурі прискорює розробку і забезпечує велику економію за рахунок масштабу виробництва.

Силові пристрої меншої потужності призначені для використання в моделях M Performance, а високопродуктивні агрегати планується встановлювати в «заряджені» седани і позашляховики M.

 

Toyota створила електрокар із сонячними панелями, що заряджатимуть авто у дорозі

Ford обіцяє випустити ще три нові моделі

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers