rss
05/07/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Гороскоп

Овен

Цього тижня вас можуть потішити цікаві і спокусливі ділові пропозиції. Однак, на радощах ви можете звалювати на себе непосильну ношу. Краще «не горіти» на роботі і не забувати про особисте життя. Добре було б контролювати не тільки свої дії, але і думки. Розраховувати доведеться, як завжди, тільки на себе. На щастя, на відсутність сил скаржитися не доводиться.
Спробуйте замислитися над тим, що ви їсте. Йдеться не тільки про вагу, але і про достатню кількість у раціоні вітамінів, мінералів, клітковини, які необхідні всьому організму; глюкози, без якої не працюватиме мозок. Складіть собі меню й отримуйте задоволення від смачної їжі, що приносить користь, а не шкоду.
Не намагайтеся тиснути на кохану людину. Хоч яким би цікавим не був ваш досвід і авторитет, вона має не менше право на власні погляди. Четвер – чудовий день для відвертої розмови і романтичних зустрічей. Вихідні краще провести у компанії друзів.
У фінансовому плані зараз все складається дуже успішно. Можна планувати досить великі придбання. Фортуна сприяє вам, можливі виграші, раптові премії. Вам навіть повернуть старі, майже забуті борги.

Телець

Ваші здібності будуть цікавити інших. Але ви занадто погрузли у дрібницях, щоб це помітити. Вирішуйте справи поступово, не варто влаштовувати незмінні трудові вахти. Вас може потягнути на романтичні подвиги, ці задуми краще стримувати. Те, що неможливо завершити за один день, краще відкласти на майбутнє. Домашні клопоти сприятимуть гарному настрою.
У найближчі дні будьте обережнішими з прянощами і приправами. Ваш організм зараз не готовий нормально сприймати екзотичну кухню. Не експериментуйте. Чим простішими будуть страви, які потраплять до вас на стіл – тим краще. Якщо хочете посмакувати щось особливе – спробуйте в’ялене м’ясо або заправте салат з відомих вам фруктів кефіром або йогуртом.
Приділяйте більше уваги коханій людині, інакше вона вирішить, що ваші почуття до неї охолонули. Хоча, можливо, так воно і є. У цьому випадку краще чесно про це повідомити. Наприкінці тижня можлива випадкова зустріч, яка обіцяє перерости у пристрасний роман.
Початок тижня може бути більш спокійнішим, ніж друга половина тижня. У вихідні бажано перейти на режим економії. У понеділок можливі цікаві пропозиції від партнерів.

Близнюки

Цей тиждень може подарувати новий сплеск чуттєвості, енергію, здоров’я і успіх. Чекайте на приємні сюрпризи. Вас оточать любов’ю і турботою. Тільки постарайтеся впоратися зі своєю емоційністю і налаштуватися на краще – і щось приємне неодмінно станеться у вашому житті. Можуть поновитися важливі загублені контакти. Випадкові зустрічі відкриють нові перспективи. Діти будуть вас тішити. А якщо у вас їх наразі немає, то незабаром будуть.
Цей тиждень присвятіть наведенню порядку. Спробуйте робити це потроху, але щодня. Протестуйте систему «флай» – можливо, вона вам підійде. У чистому будинку буде легше дихати, зникнуть симптоми алергії, покращиться сон. Тільки будьте обережними із засобами побутової хімії.
На вас чекають пристрасні любовні побачення мало не щодня. Ви – закохані, і ці почуття – взаємні. Можете забути про сумніви. Поруч із вами зараз ваш ідеальний партнер.
Цього тижня вірогідні великі доходи. Якщо задумали витратитися на подарунки, то цю своєчасну ідею варто почати втілювати у життя негайно.

Рак

Для вас може настати просто казковий тиждень. Здоров’я, кар’єра і світське життя будуть приємно дивувати. Тягар непотрібних зобов’язань спаде з ваших плечей. У середу все може статися не так, як ви чекали. Найбільш значущим днем тижня може стати четвер, тільки чітко визначте, що ви хочете досягти найближчим часом, і наполегливо просувайтеся до мети. Наприкінці тижня можна розраховувати на активний відпочинок і пригоди.
Головне для вас зараз – виконувати поради вашого лікаря. Якщо не довіряєте рекомендаціям вашого фахівця – проконсультуйтеся з іншим.
У вашому особистому житті відбудуться деякі зміни, можливе бурхливе з’ясування стосунків. Але все буде на краще. Зараз – не час виказувати егоїзм і самозакоханість.
У найближчі дні можливе фінансове везіння, користуйтеся моментом. У середу чекайте на великі фінансові надходження. Привабливі ділові пропозиції у четвер варто уважно розглянути, можливо, вони цілком реальні. У суботу будуть вдалими покупки.

Лев

Цього тижня на роботі, схоже, виникнуть проблеми, які не буде кому вирішити, крім вас. Ситуація в колективі може загостритися, і найбільше шансів її розрядити – знову ж таки у вас. Ваші старання будуть оцінені. У неділю постарайтеся скинути напругу і відпочити. Пам’ятайте, що, поступаючись, ви більше придбаєте, ніж втратите.
Вам потрібно перемикатися із завдання на завдання – даючи відпочинок і мозку, і тілу. Якщо ви дотримуєтеся малорухливого способу життя – виходьте на невеликі прогулянки. Пошукайте в Інтернеті вправи для офісної гімнастики – і намагайтеся виконувати їх щодня. Корисно робити масаж шиї, кистей рук.
Постарайтеся зберігати рівність у стосунках, не прагніть постійно посідати домінуючу позицію. Це – не тільки нечесно, але і вкрай виснажливо. Шукайте компроміс. Слухайте одне одного.
Може так статися, що ваш бізнес потребуватиме несподіваних вкладень. Якщо у вас немає бізнесу, то кошти все одно кудись подінуться... Ділове спілкування буде приємним і корисним, зокрема, і для особистого життя.

Діва

У середу все буде вам вдаватися. Практично будь-яка мрія має шанс здійснитися, якщо для цього не доведеться нехтувати інтересами інших. У четвер може з’явитися непереборне бажання змінити коло спілкування, велика ймовірність появи близьких за духом друзів, однак остерігайтеся ненадійних людей. У суботу спрямуйте свою енергію на вирішення домашніх справ і сімейних негараздів.
Зараз головне для вас – тримати себе в руках, залишатися в рамках дозволеного і прийнятного. Забудьте про алкоголь, інші напої і речовини, що впливають на рівень мозкової активності – їхній вплив буде справді руйнівним. Бажано відмовитися від занять екстремальними видами спорту – щоб уникнути серйозних травм. Намагайтеся поводити себе спокійніше і не відповідайте тим, хто чіпляється до вас.
У найближчі дні вир цікавих зустрічей і подій розфарбує ваше особисте життя яскравими кольорами. Ви будете мати успіх в осіб протилежної статі, але не дуже задирайте ніс. І не хваліться своїми успіхами, якщо не хочете пліток.
Стабільність матеріального становища може дати можливість здійснити давні мрії. Однак будьте обережнішими з привабливими пропозиціями. У п’ятницю будуть вдалими покупки.

Терези

Робота – це для вас пріоритет цього тижня. Від результату вашої праці може залежати настрій, кар’єра і прибутки. Деякі плани доведеться змінити. Ви можете вирушити у далеку поїздку. Постарайтеся радити щось колегам і друзям ненав’язливо, тоді вас оцінять, до вас прислухатимуться.
Ваше самопочуття більш, ніж наполовину залежатиме від вашого настрою. Звичайно, на одній силі волі ви зі ситуації, що склалася, не виберетеся – необхідно відвідати лікаря. Але, опустивши руки, ви довго не зможете повернутися до тієї фізичної форми, про яку мрієте.
Цього тижня вам доведеться набратися терпіння і вчитися знаходити позитив навіть у тих подіях, які спочатку приємними зовсім не виглядають. Радійте тому, що кохана людина у вас є, або навіть тому, що її немає.
Фінансові ідеї та пропозиції, що надійшли від друзів, можуть бути дуже вигідними. Якщо ви ще не були у відпустці, варто про неї подумати і найближчим часом вирушити у напрямку моря.

Скорпіон

Цього тижня у вас будуть шанси досягти успіху, ви першими дізнаєтеся важливі новини. Багато справ завершаться вдало і прибутково. Не бійтеся розлучатися з непотрібними речами, одягом, предметами гардероба, які вже давно не використовуєте.
Влаштуйте романтичне побачення – воно запам’ятається надовго.
Ваше самопочуття буде багато в чому визначатися вашим настроєм, а він залежатиме, зокрема, і від музики, яку ви слухатимете. Вибирайте щось легке, світле; вечорами слухайте звуки природи. Бадьорі ритми – тільки під час занять спортом. Музика не повинна звучати занадто голосно.
Не намагайтеся обдурити партнера. Брехня буде негайно викрита, а ви отримаєте відповідь, яка може бути не зовсім адекватна вашому проступку. Знайдіть час на пристрасне побачення.
Вдалий час для вашої кар’єри. Ви отримаєте вигідні ділові пропозиції. Доходи зростають. Зараз не варто заощаджувати, краще витрачати на відпочинок, задоволення і подарунки.

Стрілець

Найважливіше – це зосередитися і нічого не забути. Вам може стати в пригоді здатність швидко пристосовуватися і змінювати плани. Можливі відрядження, які сприятимуть поліпшенню вашого матеріального становища. Постарайтеся не лінуватися і не відкладати справи, що нагромадилися, а, за можливості, вирішувати їх одразу. П’ятниця – хороший день для обговорення нових ідей з керівництвом.
Намагайтеся розмовляти тихіше, стримуйте свої емоції – і, що найголовніше, свій голос. Імовірність пошкодити голосові зв’язки для представників вашого знака зараз досить висока. При цьому зірки нагадують, що відновлюватися після травми ви, найімовірніше, будете довго. Викиньте зі свого раціону гостру, дуже гарячу і дуже холодну їжу. При кожній нагоді давайте голосу перепочинок – під час перерв мовчіть, а не базікайте з колегами або телефоном.
Намагайтеся стримати сплески особливо бурхливих почуттів. Цього тижня вони будуть сприйняті, швидше, як нав’язливість. Незадоволені у такому випадку будуть усі, тому оптимальний для вас стиль – спокійна доброзичливість.
Постарайтеся об’єктивно оцінювати свої фінансові можливості і не відмовлятися від підробітків. У середу ймовірні нові фінансові надходження, однак, це – не привід для непотрібних витрат.

Козеріг

Цього тижня – висока ймовірність конфліктів і суперечок на порожньому місці, до того ж, як на роботі, так і вдома. Краще приборкати свій гнів і дратівливість. У четвер почнуть реалізовуватися ваші заповітні бажання. Не забудьте відвідати родичів, їм необхідна ваша увага. Постарайтеся пропорційно використовувати свої сили, щоб не виснажити себе до кінця тижня.
Представники вашого знака можуть страждати від раптових нападів слабкості, запаморочення. Необхідно бути вкрай обережними, щоб не потрапити у біду. Зараз вам необхідно якомога більше відпочивати. Будь-які фізичні або емоційні навантаження можуть погіршити ситуацію. Відмовтеся від додаткової роботи; постарайтеся менше дивитися телевізор. Нехай поруч з вами будуть тільки ті люди, які вам приємні.
На початку тижня ви можете прокинутися з відчуттям того, що щось ось-ось має з вами статися. Схоже, ви почуєте голос своєї інтуїції, і, повірте, вона вас не обдурить. Вам вдасться опинитися в потрібний час у потрібному місці, і саме завдяки цьому в особистому житті настануть серйозні зміни.
Працездатність і завзятість принесуть свої результати у вигляді заохочення або збільшення зарплати. А ось про відпустку залишається лише мріяти.

Водолій

Багато перешкод або обмежень на вашому шляху просто зникнуть. Дійте, рухайтеся вперед. У середу необхідно ретельно все переглянути, зізнатися у помилках, яких припустилися, і почати їх виправляти. У вихідні від вас буде залежати сімейне благополуччя, не втікайте від відповідальності.
Зірки рекомендують вам подбати про свою дихальну систему. Ви зможете уникнути серйозних неприємностей, якщо навчитеся дотримуватися нехитрих правил. Скажіть тверде «ні!» курінню і намагайтеся триматися подалі від курців. Робіть дихальну гімнастику, як мінімум, щодня, а краще – кілька разів на день.
Стосунки вашої пари сповнені любові і взаєморозуміння. Якщо раніше ви не наважувалися, то тепер, усвідомивши всю глибину і серйозність ваших почуттів, можете піти на важливий крок, і ви не пошкодуєте про це.
Вам буде порівняно легко виконати старі зобов’язання, віддати борги і кредити. У середу будьте наполегливими, і якщо вас не злякають труднощі, результати перевершать очікування. Плануйте ваші витрати, щоб у неділю не виник конфлікт у сім’ї через брак коштів.

Риби

Вам необхідно навчитися жити у мирі і гармонії зі собою й іншими. Не бажано в пориві праведного гніву сваритися з близькими людьми. Ваші енергія і натиск матимуть великий вплив на всіх, із ким вам доведеться спілкуватися. Середина тижня хороша для рішучих дій в особистому житті. На вихідних займіться затишком оселі або дачі.
Цього тижня багатьом представникам вашого знака не доведеться хвилюватися через стан свого здоров’я. Ви будете сильними, рухливими й енергійними, ваше самопочуття може бути кращим, ніж зазвичай. Ви правильно розпорядитеся чудовими можливостями, які нададуть вам зірки; вам не доведеться якось обмежувати свою активність. Пам’ятайте про правила техніки безпеки – цього буде цілком достатньо.
Якщо ваша кохана людина – далеко від вас, то ви можете очікувати від неї приємних звісток. Самотні представники цього знака можуть отримати, нарешті, увагу від людини, яка їм давно подобається.
Зараз, на жаль, не час розслаблятися і відпочивати. На початку тижня цілком можливі важливі зустрічі, які можуть мати серйозний вплив на ваше матеріальне становище. Не розкидайтеся грошима.

Овен

Овен

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers