rss
04/20/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Трамп став першим президентом США, що ступив на землю Північної Кореї
Дональд Трамп став першим чинним президентом США, який ступив на територію Північної Кореї, – пишуть CNN і Bloomberg.

Трамп перетнув демаркаційну лінію, що розділяє дві Кореї, на запрошення лідера КНДР Кім Чен Ина, потиснув йому руку і назвав перехід кордону «великою честю». «Це – історичний момент», – заявив глава Північної Кореї і додав, що радий зустрічі з Трампом. Пізніше Кім Чен Ин уточнив, що пропозиція президента США про зустріч, спочатку опублікована в Twitter, стала для нього великою несподіванкою.
Крім того, зазначає CNN, ще до рукостискання Трамп запросив керівника Північної Кореї в Білий дім. Кім Чен Ин наразі не відповів на цю ініціативу, однак, якщо він на неї погодиться, то може стати першим лідером КНДР, який відвідає США, – уточнює телеканал. Після привітань глави держав разом повернулися на територію Південної Кореї для проведення тристоронньої зустрічі за участю президента РК Мун Чже Іна.
Напередодні Трамп у Twitter запропонував Кім Чен Ину провести коротку зустріч у демілітаризованій зоні: після саміту G20 в Осаці президент США прибув з візитом до Південної Кореї. Пізніше на прес-конференції з президентом Мун Чже Іном Трамп підтвердив домовленість про зустріч, зазначивши, що її мета – «просто потиснути руку і привітатися».
У минулому КНДР відвідували тільки два колишні американські президенти: Джиммі Картер (у червні 1994 року і в серпні 2010 року) і Білл Клінтон (у серпні 2009 року).

25 000 власників нерухомості отримають повернення податку на нерухомість на $24,6 млн

Нових штрафних мит проти Китаю не буде

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers