rss
04/25/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Новини \ Події в Україні \ Лінія фронту: російські окупанти обстріляли авто медиків, двоє загиблих
Російські окупаційні війська у понеділок, 1 липня, обстріляли санітарний автомобіль з військовими медиками поблизу Водяного. У машину влучила протитанкова ракета. Один український військовослужбовець загинув на місці, двоє були поранені, причому, стан військового медика був критичним. Згодом стало відомо про смерть військового медика.

«Сьогодні близько 11.00 в районі проведення операції Об’єднаних сил під час обстрілу російськими окупаційними військами в бік позицій наших захисників цинічно та умисно поцілили з ПТРК у санітарний автомобіль наших медиків, що здійснював евакуацію пораненого. Загинули два воїни – старший матрос Майборода Сергій Григорович (водій автор – ред.) та сержант Шевченко Ірина Вікторівна», – повідомляється на сторінці 36-ї окремої бригади морської піхоти у Facebook.
Командування та весь особовий склад морських піхотинців висловлює співчуття рідним загиблих.
Як повідомляє пресцентр штабу ООС, 1 липня від початку доби до 18:00 ворог десять разів порушив режим припинення вогню.  Збройні формування Російської Федерації обстрілювали позиції наших підрозділів із застосуванням заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 120 та 82 мм, а також із гранатометів різних систем, озброєння БМП, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Було поранено двох українських військових.

В Одесі відбуваються військові навчання Sea Breeze-2019

Лінія фронту: окупанти гатили з важкої артилерії, знищили у Водяному приватну садибу

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers