rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Овен

Овен

 

Якщо довгоочікувана відпустка ще не настала, необхідно, всупереч внутрішнім бажанням, зосередитися на роботі. Зайва неуважність може тільки нашкодити. Успіх багато у чому залежатиме від швидкості реакції на те, що відбувається, і вашої комунікабельності. Можлива поява нового джерела доходів. Не забувайте про сім'ю і домашні справи. Більше часу і уваги приділяйте дітям. У неділю не відмовляйтеся від запрошень друзів.

Харчуватися треба повноцінно - будь-якому організму потрібні і жири, і вуглеводи, і білки. Урізноманітніть свій раціон за рахунок насіння, горіхів, сухофруктів. Якщо боїтеся з'їсти зайвого - підраховуйте калорії, це не так складно, як може здатися.

Особливий успіх у протилежної статі може окрилити вас, і тиждень невимушено потече в атмосфері приємного флірту і розваг. Тільки, призначаючи побачення, не переплутайте щось важливе, інакше доведеться довго і нудно виправдовуватися.

У середу краще обходити магазини стороною. Ваш бюджет можуть підірвати нестримні витрати. Ймовірна пропозиція нової роботи.

 

Телець

 

У вас може з'яви­тися додаткове навантаження на роботі. Важливо не упустити свій шанс на кар'єрне зростання, щоб не злякатися нових для себе занять. Пересильте себе, звільніться від комплексів, які заважають жити. Варто прислухатися до порад друзів і родичів. Більше довіряйте своїй інтуїції. У п'ятницю з'явиться можливість розслабитися. У суботу сходіть із дітьми у кіно або влаштуйте велопрогулянку.

Цього тижня зірки дозволяють вам трохи поекспериментувати. Якщо ви давно хотіли спробувати страви екзотичної кухні або зайнятися самооздоровленням із застосуванням методик нетрадиційної медицини - момент для цього більш ніж відповідний. Але проаналізуйте можливі ризики. Порадьтеся з лікарем - зайвим не буде.

Не робіть необдуманих кроків, за вами спостерігають і чекають необачного вчинку. Не давайте приводу для пліток. Романтична вечеря буде вдалою увечері в п'ятницю.

Ваші фінансові очікування можуть виправдатися. Покупки у четвер будуть вдалими і своєчасними. Але частину коштів все ж варто відкласти на відпустку. У суботу не носіть при собі великих сум.

 

Близнюки

 

Настає сприятливий час, коли виконуються ваші бажання, особливо це стосується особистого життя та планування сім'ї. Ви будете насолоджуватися життям, що дозволить уникнути перепадів настрою. Ви тепер точно знаєте, що досягнете своєї мети, адже поруч із вами - близькі люди, які підтримують вас.

Тиждень буде сприятливим, серйозних проблем зі здоров'ям не виникне. На вашому столі постійно мають бути свіжі овочі і фрукти, зараз - удвічі частіше, адже вони ще повні вітамінів і мікроелементів. Корисне для вас і свіже повітря - якомога більше часу проводьте на вулиці, виділіть час для щоденних прогулянок. Тільки одягайтеся за погодою.

Основним джерелом контактів буде телефон, ви почуєте ніжні зізнання, шкода, що не особисто. Втім, згодом кохана людина віддячить за ваше терпіння підвищеною турботою і увагою.

Початок тижня обіцяє фінансовий успіх. Ваша професійна репутація зміцниться. П'ятниця - один із найвдаліших днів, вірогідні великі фінансові надходження. Ваша кар'єра вас радує.

 

Рак

 

Все складеться благополучно. Сприймайте без образ критичні зауваження на свою адресу, прислухайтеся до них. Можете розраховувати на допомогу друзів. У п'ятницю вдало пройдуть ділові зустрічі. Почуття такту і щирість дозволять віртуозно впоратися з поставленими завданнями. Частіше бувайте у приємному товаристві, неформальні зустрічі та контакти можуть бути дуже корисними.

У найближчі дні акуратними варто бути тим, хто за станом здоров'я змушений приймати багато різних ліків. Не всі медичні препарати добре поєднуються між собою, і це може стати проблемою. Обговоріть ситуацію з лікарем, можливо, якісь таблетки краще замінити. Але категорично не експериментуйте з пігулками без участі фахівця.

Щоб зберегти стосунки, варто піти на компроміс. Стежте за своїми словами, трохи менше критики. Зустріч у п'ятницю може викликати несподівано сильні почуття і стати початком нового роману.

Потрібно економно витрачати свої фінанси, тоді у другій половині тижня порадієте своєї завбачливості. Доходи збільшаться, однак це відбудеться поступово.

 

Лев

 

Тиждень - сприятливий, за винятком середи, коли можливі конфліктні ситуації на роботі. Вам треба бути зосередженими і врівноваженими, зайва емоційність може тільки нашкодити. Можна розраховувати на надбавку до зарплати, але доведеться вкласти у справу чимало сил і таланту. Наприкінці тижня ймовірні проблеми з домашніми, не ставтеся до них легковажно, вони можуть бути набагато складнішими, ніж ви думаєте.

Якщо ви продовжите жити, як жили, ваше здоров'я і зовнішність не зміняться на краще. Вам необхідно докласти якихось зусиль, щоб підтягнути фігуру, стати енергійнішими, веселішими і сильнішими. Проаналізуйте свої звички і подумайте, від чого вам треба позбутися насамперед. Відповідь ви знайдете досить швидко. Головне - знайти ще й сили для змін.

Іноді доля нас випробовує. І від того, наскільки ви собі довіряєте та наскільки добре себе знаєте, залежить, чи зумієте ви з честю витримати ці удари. Цінуйте не слова, а справи свого обранця.

Цього тижня безліч цікавих ділових пропозицій можуть змусити вас розгубитися. Навіть не сумнівайтеся у своїх силах. У середу імовірні конфлікти і суперечки з колегами.

 

Діва

 

Не дозволяйте користуватися вашою добротою в корисливих цілях, вмійте сказати «Ні», коли це необхідно. У ситуації, що склалася, вам дуже допоможуть гнучкість мислення і вміння відчувати співрозмовника. Не давайте волю емоціям при спілкуванні з родичами, про різкі слова доведеться потім шкодувати. Деякі ваші таємниці можуть виплисти назовні. У другій половині тижня у вас з'явиться реальна можливість налагодити особисте життя.

Можливо, ви їсте білка менше, ніж потрібно. Проведіть невелике дослідження - і протягом тижня записуйте, які продукти харчування ви їсте, враховуючи кількість в них білка. Після закінчення тижня ви оціните правильність харчування і щось скоректуєте у ньому, якщо буде необхідно.

На початку тижня вас можуть турбувати стосунки з коханою людиною. Вочевидь, ви занадто рішуче окреслили свій особистий простір і безапеляційно заявили свої вимоги, але загалом ви маєте рацію. І незабаром ваш роман перейде на інший рівень, у нього є майбутнє.

Ваші грандіозні фінансові плани потребують коригування. Продемонструйте гнучкість, не наполягайте на своєму.

 

Терези

 

Цього тижня вам необхідно зосередитися на головному і не витрачати сили на вирішення другорядних проблем. Бажано, щоб зростання вашої активності та підприємливості не перетворилося на імітацію бурхливої ​​діяльності. Спробуйте не сперечатися з керівництвом і не критикувати колег. У родині не варто весь час підкорятися, з вашою думкою теж повинні рахуватися.

Вдалий тиждень, щоб зайнятися зовнішністю. Якщо спроби поліпшити стан шкіри, фігури і волосся не приносять видимого результату, зверніться за допомогою до косметолога - вам зараз неодмінно потрібно собі подобатися.

Життя - театр, а люди в ньому - актори. Тільки не захоплюйтеся, краще не перегравати. Важливо бути щирими одне з одним, а не носити маску.

Будьте обережні, інакше ризикуєте втратити свою репутацію. Не лінуйтеся і не ухиляйтеся від роботи. У четвер не варто спокушати долю, втягуючись у сумнівні авантюри.

 

Скорпіон

 

Вдалий час для зміцнення лідерських позицій на роботі, ваш авторитет і доходи зростуть. Будьте наполегливішими, тоді удача вам посміхнеться, і ви зможете реалізувати свої давні ідеї. Сприятливе все, що сприяє вашому особистому розвитку: освіта, поїздки, публічні виступи. Настає чудовий період для кохання і приємного спілкування. Вас надихає романтика і пристрасть.

Цього тижня у вас буде все гаразд із розумовою діяльністю, а ось для фізичної може не вистачати сил або координації рухів. Не соромтеся просити про допомогу тих, хто може виконати поставлені перед вами завдання краще. І починайте тренуватися - при бажанні можна знайти безліч вправ, виконуючи які, ви незабаром зможете істотно поліпшити свої навички або підкачати м'язи.

Саме час позбутися від шкідливих звичок, зайнятися спортом, поліпшити свою форму. Адже пристрасний роман - це вельми енергозатратно. Вам потрібно більше сил. Ви віднайдете бажаний магнетизм, і ваші стосунки з коханою людиною стануть ще пристраснішими.

Продумайте ситуацію, проаналізуйте варіанти, і майже будь-який ваш почин буде вигідним. Ваша активність значно поліпшить фінансове становище. Якщо ви граєте на біржі, очікуйте на великі дивіденди. Кошти зараз вигідно вкладати у нерухомість.

 

Стрілець

 

Цього тижня ви можете впливати на людей, тому продумуйте кожен крок, адже ваші помилки можуть позначитися не тільки на вас. У середу ви проявите свої таланти і заслужите похвалу близьких. У четвер ваша ініціатива буде оцінена керівництвом. Поїздки у цей день будуть вдалими, а зустрічі і нові справи дозволять розширити поле вашої діяльності. Не навантажуйте родичів своїми проблемами у вихідні.

Головним вашим ворогом можуть стати емоції. Ви навряд чи зможете спокійно реагувати на проблеми. Ваша нервова система потерпатиме від перевантаження, що позначиться на сні, уважності, працездатності. Якщо відчуваєте, що не можете цим керувати - попийте легке заспокійливе. Варто обмежити вживання кави і алкоголю.

Остерігайтеся сварок із представниками протилежної статі. Помста  скривдженої вами людини може стати причиною великих неприємностей. Службові романи зараз точно ні до чого.

Ваш банківський рахунок суттєво поповниться вже на початку тижня, що дозволить зробити цінне придбання для дому. Ваші справи йдуть вгору. Керівництво вами задоволене.

 

Козеріг

 

Цього тижня вам доведеться скорегувати свої плани. Не варто перенапружуватися на роботі. Інакше на вас «повісять» багато зайвих завдань. У п'ятницю певні зобов'язання можуть змусити вас взятися за незвичну справу: не переживайте, у вас все вийде. У суботу не базікайте зайвого і не обговорюйте друзів і колег за їхньою спиною.

У найближчі дні бережіть печінку. Постарайтеся уникати кроків, які могли б їй нашкодити. Повністю відмовтеся від вживання спиртних напоїв і взагалі харчуйтеся правильно, уникаючи жирних, маринованих страв. Якщо вам необхідно приймати сильнодіючі ліки - будьте уважні до сигналів свого організму.

Ваш стиль поведінки може дещо спантеличити і насторожити кохану людину. Будьте простішими, і люди до вас потягнуться. Втім, зовсім наївними теж здаватися не варто. Удача прийде лише до того, хто знайде золоту середину. Четвер - найкращий час для побачень.

Фінансове становище - стабільне, але не захоплюйтеся і даремно не розкидайтеся грошима. Бажано вкласти їх у навчання дітей і самоосвіту.

 

Водолій

 

Цього тижня ви будете сповнені енергії і готові до нових пригод, але треба пам'ятати, що ваша свобода закінчується на межі свободи іншої людини. Спроба узурпувати право діяти за власним бажанням швидко приведе вас до серйозного конфлікту. Будьте обережнішими у висловлюваннях, ви можете виказати свої і чужі таємниці. Зради і обман можуть розкритися. У суботу чекайте на новини від далеких родичів, вони зможуть вам допомогти вирішити якусь важливу ​​проблему.

Вам треба бути акуратнішими на місцевості - особливо, якщо ви піднімаєтеся або спускаєтеся, долаєте якісь перешкоди. Збільшена ймовірність отримати серйозні порізи і забої; імовірні переломи. Там, де це можливо, вибирайте підйомники і ліфти - вони для вас набагато безпечніші. Користуйтеся транспортом - навіть якщо зазвичай ходите пішки.

Особливих проблем на любовному фронті не намічається. На вас чекає успіх і зацікавленість протилежної статі. Ось тільки, схоже, вам буде непросто зрозуміти, хто з кількох шанувальників подобається вам більше.

Цього тижня вкрай небажані великі покупки. Не відмовляйтеся від фінансової допомоги партнерів або родичів, а ось кредит брати не варто. Відсотки можуть бути завищеними.

 

Риби

 

Ваш внутрішній світ потребує до себе дбайливого ставлення. Сповільніть робочий ритм. Відпочиньте, сходіть на йогу, послухайте класичну музику. Збагатіться новими враженнями і відчуттями. Прислухайтеся до своєї інтуїції і займіться тільки тими проблемами, на необхідність вирішення яких вона вкаже. Постарайтеся не доводити до сварок ваші стосунки з близькими.

Якомога більше спіть. Це необхідно вашому організму - і тілу, і мозку. Відмовляти їм у відпочинку не варто. Якщо ви відчуваєте, що сон не приносить відпочинку, змініть постіль, можливо, справа - у незручній подушці або занадто теплій ковдрі.

Є небезпека повністю віддатися особистому життю, занадто зануритися у стосунки. З одного боку, ви чудово проведете час і непогано відпочинете, з іншого, є небезпека втратити хороші можливості у діловій сфері. Доведеться шукати компроміс.

У першій половині тижня вірогідні фінансові труднощі, які загальмують реалізацію ваших задумів. Довгоочікувані фінансові надходження порадують вас ближче до вихідних.

Овен

Гороскоп

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers