rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Чоловіча сторінка \ Чоловіча помада для волосся: вибираємо і вчимося використовувати

На зовнішній вигляд і образ чоловіка впливає не тільки вибір одягу та взуття, а й зачіска та укладання. І якщо раніше майже всі представники сильної статі мали приблизно однакову стрижку, сьогодні чоловіки самовиражаються і виявляють свій потенціал за допомогою різних модельних стрижок. Більшість популярних зачісок вимагають постійного догляду й укладання для збереження запланованої форми.

 

Title  
 Фото: Pexels (автор Thgusstavo Santana)
 

Чоловіча помада для волосся - це ідеальний засіб для фіксації волосся, розкриття широкого переліку можливостей для укладання завдяки їхньому використанню. При цьому не потрібно плутати помаду з гелем або лаком для волосся, оскільки цей продукт передбачає індивідуальні правила вибору і застосування за призначенням. Великий попит на помаду для чоловічої зачіски призвів до того, що сьогодні фахівці пропонують безліч видів чоловічих помад.

Види помад

 

Вперше чоловіча помадка для волосся з'явилася у XVIII-XIX ст., у той час цирульники виготовляли власноруч всілякі засоби для фіксації волосся. Вже до початку XX сторіччя почали з'являтися спрощені версії помадок, які складалися з вазеліну і бджолиного воску. Відтоді всі класичні і строгі чоловічі стрижки, що вимагають «прилизаного» бездоганного волосся, - все це було заслугою помадок для волосся.

Перші бренди чоловічих помадок для укладання волосся - це Royal Crown Hair Dressing, Murray's, Lucky Tiger і Sweet Georgia Brown.

Сьогодні помада для волосся знову стала актуальним і популярним продуктом, передусім, для бороданів і барберів. Помади за основним компонентом поділяють на дві групи - масляні і на водяній основі. Вибирати потрібно за такими критеріями, як структура і довжина волосся чоловіка, а також за тим, якого ефекту прагнуть досягнути від застосування такого косметичного продукту. Крім того, помади діляться на м'які, середні і тверді за своєю структурою. Тверді помадки найчастіше використовують для складних варіантів укладок.

Правила вибору

 

Оскільки на сучасному ринку косметичних засобів для чоловіків помадки для укладання волосся наявні у величезному асортименті, багато чоловіків не знають, як вибрати помаду для волосся, щоб забезпечити своїй стрижці ідеальну укладку. Новачкам у питаннях використання помадки фахівці радять скористатися м'якими і середніми за міцністю видами помад, адже їх легше застосовувати за призначенням.

Для густого і довгого волосся помадку краще вибирати зі сильним рівнем фіксації. Укладання може бути матовим або глянцевим, все залежить від бажань чоловіка і моделі стрижки. Для матового відтінку волосся стилісти радять використовувати помади для волосся на водяній основі, а ось маслянисті засоби забезпечать зачісці глянцевий розкішний блиск.

На відміну від лаку або гелю, помадка може перевантажити зачіску фіксацією, тому її потрібно акуратно використовувати в мінімальних кількостях. До того ж, вона значно довше і ґрунтовніше тримає укладку волосся, забезпечуючи бездоганний зовнішній вигляд протягом дня.

Спосіб застосування

 

Ще одне важливе питання, яке ставлять багато чоловіків: «Як використовувати помадку для волосся, щоб оформити укладання волосся?» Загалом, інструкція до застосування такого косметичного засобу схожа з правилами використання воску для волосся. Застосовувати помадку можна для волосся будь-якої довжини і структури.

Укладання потрібно робити тільки після того, коли чоловік повністю одягнувся. Справа у тому, що продукт - дуже мазкий і може не до кінця висихати, тому фахівці радять робити укладання в останню чергу. Якщо йдеться про помаду в твердому вигляді, її попередньо прогрівають, наприклад, у мікрохвильовці.

Перед застосуванням засобу волосся обов'язково миють і сушать. Тільки на чистому волоссі помадка буде виглядати ефектно і стильно. До того ж, за допомогою фена і правильного напряму повітря можна оформити правильне укладання стрижки. Деякі різновиди помад для волосся потрібно накладати на ще вологе волосся, на це потрібно зважати під час використання продукту.

Брати помадку потрібно пальцем руки, 1 порція має бути розміром не більша, ніж горошина, її треба розігріти долонями рук. Краще брати засіб у мінімальній кількості, додаючи його під час формування укладки.

Накладати помадку потрібно на всій довжині і густоті волосся, проводячи пальцями рук масажними рухами від коренів волосся до їх кінчиків. Накладати краще спочатку від коренів, рухаючись до кінчиків волосся, щоб помадка завчасно не висохла. Після цього за допомогою гребінця волосся ще раз фіксують у правильному розташуванні, якщо потрібно, вирівнюється проділ стрижки. Якщо засіб завчасно висох, можна скористатися феном і гарячим повітрям.

Перед сном помадку обов'язково змивають з волосся, щоб не забруднити постільну білизну. Фахівці зазначають, що тверді сорти помад досить складно відпираються.

При використанні помадок для чоловічого укладання важливо бути дуже акуратними, адже липка засохла субстанція може забруднити будь-які предмети і тканину. Також чоловікові потрібно запастися якісним шампунем, який впорається із завданням змивання помадку з волосся.

Найпопулярніші бренди помадок для волосся

 

Якісні помадки для чоловічого волосся відрізняються простотою в застосуванні, чудовим рівнем фіксації та здатністю тримати форму зачіски навіть у складних погодних умовах. Фахівці склали свій топ-рейтинг найкращих брендів чоловічої косметики, що пропонують помадки для стайлінгу волосся. До нього входять такі марки:

Manly Crystal Pomade на водяній основі із середнім рівнем фіксації, відповідно, помада підходить для волосся короткої і середньої довжини та середньої густини. Продукт має легкий карамельний аромат і гарантує волоссю еластичність впродовж дня.

Uppercut Deluxe Pomade з приємною консистенцією та ароматом, помада на водяній основі з високим рівнем фіксації для середнього і довгого волосся. Цей продукт рекомендований тим, у кого сухе волосся, адже надає волоссю природного блиску й об'єму.

Стереотип про те, що помада робить волосся прилизаним і липким, давно розвіяний як досвідом мільйонів чоловіків, так і успішними брендами чоловічої косметики для догляду за волоссям. Продукти, зазначені вище, є ще одним свідченням того, що помада для чоловічої зачіски стане чудовою альтернативою для лаків і гелів.

Висновок

 

Чоловіча помада для волосся стане незамінним помічником чоловікові, який має модельну, креативну стрижку, що потребує постійного укладання і фіксації. Важливо лише правильно підібрати для себе основу продукту і рівень фіксації, щоб зачіска завжди виглядало свіжо, привабливо і бездоганно.

 

Джерело: «Men`s Den»

 

Профілактика простатиту у чоловіків: вправи і гімнастика

Чоловічі креми для обличчя та рук

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers