rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Aqua Illinois досі промиває водопровід, щоб очисти воду від свинцю

Компанія Aqua Illinois просить мешканців відкривати крани у рамках нового протоколу умов експлуатації. Протокол було запроваджено після того, коли було виявлено підвищений рівень свинцю у питній воді декількох південних передмість.

Минулого тижня комунальна компанія оприлюднила кілька оголошень для мешканців, які досі не мають права пити водопровідну воду. Відповідні рекомендації компанія оприлюднила після виявлення підвищеного рівня свинцю. В компанії також попрохали мешканців відкривати крани у своїх будинках протягом, принаймні, 30 хвилин, щоб допомогти запровадити новий протокол умов експлуатації.

Якщо крани буде відкрито протягом певного часу, це дозволить зробити нове захисне покриття на труби у будинках, - запевняє компанія. І водночас попереджає, що цей процес може тривати кілька тижнів.

Craig Blanchette, президент Aqua Illinois, попросив у постраждалих мешканців вибачення за складну ситуацію і розповів про заходи, яких компанія вживає, аби очистити воду.

«Моя команда і я розмовляли з багатьма з вас. Хочу, щоб ви знали, що я вас зрозумів і все занотував, - запевнив Blanchette. - Ви розчаровані, злякані і злі. І я запевняю вас, що ми будемо щодня наполегливо працювати, аби повернути вашу довіру і постачати якісну воду, якою славиться Aqua і на яку ви заслуговуєте».

У комунальному підприємстві оголосили, що всі мешканці, які постраждали через підвищений рівень свинцю у воді, зможуть не оплачувати рахунки за водопостачання і водовідведення, нараховані за червень.

Компанія також проведе безкоштовне тестування питної води, безкоштовний аналіз крові у всіх постраждалих мешканців, а також безкоштовне тестування на наявність свинцю в будівлях. Компанія Aqua також продовжуватиме постачання води у пляшках. Наразі компанія вже доправила мешканцям 15 000 пляшок води.

Нагадаємо, тиждень тому у воді декількох передмість було виявлено підвищений рівень свинцю.

У компанії запевняють, що продовжуватимуть надавати інформацію для мешканців особисто, а також в інформаційному центрі, який працюватиме, щонайменше, до 1 липня.

Чикаго за тиждень

Війна зірок

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers