rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Новини \ 550 дружніх офісів: як виглядає Всеукраїнський день «Візьми собаку на роботу»

21 червня у 90 містах по всій Україні сотні собак провели робочий день в офісах разом зі своїми господарями. Щорічна Всеукраїнська акція «Візьми собаку на роботу» відбулася всьоме поспіль. Цьогоріч долучилися 550 компаній, організацій та установ - удвічі більше, ніж торік.

 

Найбільше учасників у Києві, Дніпрі, Львові, Харкові, Запоріжжі, Чернігові, Одесі та Вінниці. На мапі акції більшає малих міст. Більшість обласних центрів за кількістю зареєстрованих випереджає Краматорськ.

«З кожним роком учасників більшає. Однак, якщо раніше це були, здебільшого, корпорації, ІТ-компанії, архітектори, маркетинг, то цього разу дружніми до собак стають державні та комунальні установи. 21 червня зі своїми улюбленцями на роботу прийшли до податкової, поліції і навіть в Міноборони. Несподіванкою стали учасники, які працюють у міністерствах, судах, комунальних установах, закладах освіти та охорони здоров'я. Аби цей особливий робочий день минув успішно і безпечно, ми всіх інструктували щодо того, як готуватися, поводитися в офісі і підготувати робоче місце», - розповідає співорганізаторка акції, PR-менеджерка компанії «Кормотех» Ірина Войтович.

Всеукраїнський день «Візьми собаку на роботу» відбувається з ініціативи компанії «Кормотех» за підтримки бренда преміум-харчування «КЛУБ 4 ЛАПИ». В офісах компанії «Кормотех» політику «Собака на роботі введено на постійній основі».

У Фейсбуці та Інстаґрамі за хештегом #мійсобаканароботі учасники акції ділилися світлинами чотирилапих на робочих місцях та враженнями від акції.

Серед цьогорічних учасників, які зареєструвалися на сайті dogatwork.com.ua, розігрували 100 кілограмів корму для собак від бренда «КЛУБ 4 ЛАПИ» та інші призи для чотирилапих.

Нагадаємо, торік до Всеукраїнського дня «Візьми собаку на роботу» долучилися 248 компаній.

Прес-служба компанії «Кормотех»

 

Через витік конфіденційної інформації у «Equifax» постраждало 143 мільйони американців

Кого шукають роботодавці восени?

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers