rss
04/23/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Поради фахівців \ Трамп: митниця дає добро...

Коли чуєш коментарі з приводу будь-якої дії нашого президента, то створюється враження, що це пишеться або абсолютно безграмотними людьми, або ці «письменники» такими вважають нас з вами. А найголовніше - це спроба показати нашого президента як людину, яка «не відає, що творить»...

 

Оскільки це суперечить реальності, спробуймо розставити крапки над «i».

Перша причина, а, найімовірніше, біда цих «коментаторів» (читай - пропагандистів), що їм вперше доводиться оцінювати президента, який інтенсивно працює. І тут на поверхню спливають їхні обмеженість і некомпетентність, пов'язані з їхнім «освітнім цензом» і досвідом роботи з попередніми президентами, які більше фокусувалися на представницьких функціях. А ця обмеженість почала виливатися у неприйняття і тенденційність. Але, як казала Коко Шанель: якщо ви про мене погано думаєте, це - ваша проблема, а не моя.

Друга причина - це відсутність у ЗМІ знання і досвіду роботи з бізнесменом. А біля керма корпорації під назвою США нарешті стоїть Бізнесмен, у якого за спиною багатющий досвід керівництва, причому, в найнепередбачуванішому секторі ринку - Real Estate.

Третя причина - і це знову питання до профпридатності ЗМІ. У них відсутнє розуміння, що жоден бізнесмен, навіть початківець, не почне щось робити, не будучи впевненим на 100% у позитивному результаті. А звідси - поспішні висновки, які стосуються оцінки першого кроку, за що треба було б попросити вибачення, якщо бачиш позитивний результат другого. Але вміння просити вибачення за помилки для наших ЗМІ не є звичним, на жаль. І тому читач часто нічого так і не знає про реальний стан справ.

І, нарешті, четверта причина - це небажання наших ЗМІ побачити здоровий глузд, який домінує в усіх діях нашого президента, що свідчить про їхню заангажованість: за що їм платять - те вони нам і «несуть».

А тепер погляньмо на той «воєнний стан», яким нас лякають «наші» ЗМІ. Ясна річ, йдеться про «митну війну». Почнімо з простого і всім зрозумілого - здорового глузду.

Як ви, шановний читачу, думаєте, з чого новий керівник повинен почати свою діяльність, приступивши до виконання обов'язків і керування новим підприємством? Звичайно ж, треба вичистити «авгієві стайні». Це - по-перше.

Відомо, що перед кожним керівником стоїть низка завдань, які треба вирішити. І головне завдання керівника - визначити їхню пріоритетність, послідовність виконання.

Це - по-друге.

А тепер спробуйте самі зробити вибір, виходячи з вигоди для вашого підприємства.

Отже, ми маємо:

  • завдання, які готові принести прибуток уже сьогодні;
  • завдання, які не вимагають вкладень (тобто, перерозподілу коштів бюджету);
  • і завдання, які гарантують позитивний результат, тому що позиції нашого підприємства на цій ділянці Ринку домінують.

А тепер тест на вашу, читачу, профпридатність як Керівника. Якщо ці питання ви не поставите на перше місце - вам не місце у кріслі керівника.

Саме прислухаючись до здорового глузду, перше, що зробив наш президент, - заглянув на митницю.

Оскільки США у товарному секторі ринку - більше покупець, ніж продавець, то боротьба на митному полі для нас безпрограшна:

* ми домінуємо на «митному полі», адже США - покупець, який ЗАВЖДИ має рацію;

* митне регулювання не вимагає ні цента вкладень;

* митні стягнення - це миттєвий, сьогоднішній прибуток.

Саме тому наш президент-бізнесмен насамперед вирішив навести порядок саме на цьому «полі». І це - по-третє.

Продовження - у наступному номері.

 

Стосовно всіх питань телефонуйте за номером:  847-520-7030.

e-mail: [email protected]

www.drfgroup.net

З повагою - Йосип Розенберг,
Common Sense Club

 

Привабливість галузей на ринку праці

Рейтинг вищих навчальних закладів очима роботодавців

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers