rss
04/18/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Овен

Овен

 

Цього тижня ви можете стати особливо мрійливими. Ваші мрії будуть не найпрактичнішими, деякі - взагалі вельми дивними. А в найближчі дні те, про що ви будете багато думати, цілком може стати реальністю. Події, які відбудуться наприкінці тижня, можуть позбавити вас від кількох застарілих комплексів.

Імовірні романтичні пригоди. Але краще не втрачати голову.

Вірогідне посилення реакції на ліки. Можуть особливо гостро давати про себе знати побічні ефекти, або може з'явитися алергія. Обговоріть з лікарем варіанти препаратів-аналогів. Вибирайте найменш проблемні. Також зараз - не час для експериментів з новими продуктами харчування або косметичними засобами.

Тиждень сповнений клопотів і проблем. Перестаньте нервуватися через те, що, як вам здається, кохана людина приділяє вам мало уваги. Вона просто зайнята на роботі. У четвер ймовірне побачення або несподівана зустріч.

Настав час пожинати плоди своєї праці, тільки не всі одразу, а поступово. Зростаючий добробут дозволить міцно стояти на ногах і побачити попереду дуже привабливі перспективи.

 

Телець

 

Цього тижня ви можете продемонструвати небувалу активність. Зро­стуть одночасно і ваші запити, і вимоги до себе, і претензії до інших. Середа може бути вдалим днем для переходу на нову роботу. На п'ятницю не варто планувати нічого серйозного, ваші наміри навряд чи здійсняться у тому вигляді, в якому будуть задумані. Неділю проведіть у колі сім'ї.

Ви, найімовірніше, будете перебувати у піднесеному настрої, і ваше самопочуття помітно покращиться. І далі тіште себе позитивними враженнями та приємними подарунками, адже посмішка - це і вітамін, і антидепресант. Намагайтеся більше гуляти. Із заняттями спортом потрібно бути обережнішими, інтенсивні тренування зараз не рекомендовані.

У першій половині тижня ви ризикуєте довго і бурхливо з'ясовувати стосунки у вашій парі. Будуть сварки і розставання з подальшим примиренням. Лише в суботу загострення пристрастей спаде. Тоді ви, нарешті, зрадієте, що кохана людина - поруч з вами.

Фінансове становище - стабільне. Вірогідні цікаві ділові пропозиції, на які варто звернути увагу. У середу ймовірна несподівана операція, яку не варто відкладати «на потім». Але перш ніж прийняти рішення, необхідно зосередитися і проконсультуватися з фахівцями.

 

Близнюки

 

Цього тижня у вас буде унікальний шанс перетворити супротивників на спільників, але діяти потрібно обережно і дипломатично. У першій половині тижня очікуйте на важливі події і новини в особистому житті. Можливе здійснення давніх планів і втілення у життя заповітної мрії. Вас огорнуть любов'ю і турботою. Проблеми зі здоров'ям зникнуть, не залишивши навіть сліду.

Постарайтеся більше часу проводити на свіжому повітрі. Результати ви помітите буквально через кілька днів - налагодиться сон, покращиться колір обличчя, підвищиться працездатність. Відчиняйте вікна якомога частіше.

Почати тиждень найкраще з паузи в активному особистому житті, але з другої половини бажано приступити до рішучих і навіть пристрасних дій. Особливо вдалий тиждень для романтичної подорожі.

Ви - на вершині фінансового успіху і можете розпоряджатися своїми коштами на свій розсуд. Імовірна премія або підвищення зарплати. Наприкінці тижня вас може відвідати блискуча фінансова ідея, яку краще наразі залишити у таємниці від інших.

 

Рак

 

Ви можете зіштовхнутися з обставиною, яка змінить ваше життя на краще. Спробуйте займатися не глобальними, але важливими справами. Діти цього тижня можуть вимагати від вас пильної уваги. У четвер не упустіть важливі контакти, намагайтеся їх розвивати. Продемонструйте такт і коректність при спілкуванні з колегами. Вихідні краще провести з давніми друзями.

Особливого значення набуває сніданок. Починайте свій день з тарілки вівсяної каші зі жменею горіхів або ягід, можна - з ложкою меду або варення. Додайте до цього свій улюблений напій. Якщо вибираєте апельсиновий сік - чудово, він зарядить вас бадьорістю до обіду.

На початку тижня ностальгічні спогади про колишнє кохання можуть навіяти сумний настрій. Поверніться у теперішнє, воно - нічим не гірше від минулого, тільки треба бути уважнішими. П'ятниця - день приємних зустрічей.

Вас можуть відзначити як успішного працівника і запропонувати нову відповідальну посаду. Можливе закордонне відрядження, що сприятиме поліпшенню фінансового становища.

 

Лев

 

Цього тижня ви можете не впоратися з емоціями і принести багато клопоту не тільки собі, а й іншим. Будьте обережними з новими знайомими, є небезпека потрапити на гачок до не надто порядних людей. Не приймайте поспішні рішення, краще прислухатися до інтуїції і не йти проти течії. Період - вдалий для пошуків роботи та налагодження взаємин. Якщо ви мали намір піти у відпустку, зараз - саме час.

Постарайтеся зменшити кількість солодкого у своєму раціоні. Від нього страждають ваша травна система, зуби, погіршується стан шкіри, розпливається фігура, може «стрибати» тиск. Підіть у кіно або театр - тільки викажіть силу волі, утримайтеся від відвідування закладів громадського харчування.

У любовній сфері настає на диво гармонійний період. Ви будете готовими на все заради свого обранця. Однак, радість в особистому житті може змусити вас забути про робочі будні, що одразу ж позначиться на вашій кар'єрі.

Якщо останнім часом ви не були марнотратними, то вашому фінансовому становищу нічого не загрожує. На роботі - літнє затишшя. Справи дітей можуть вимагати фінансових вкладень. У четвер або п'ятницю можливі фінансові надходження.

 

Діва

 

Думайте про майбутнє, не озирайтеся назад, інакше потрапите у сіті спогадів про минулі помилки. Вам необхідно знайти золоту середину між бажаннями і реальністю. Вам допоможуть поради близьких людей. Будьте обережними з висловлюваннями, бережіть свої і чужі таємниці. У середу в ваші руки може потрапити кермо влади - не ставайте диктатором. У неділю не спокушайтеся, ви ризикуєте стати жертвою помилки або обману.

Можливо, цього тижня у вас з'явиться необхідність поборотися з набряками. Прості способи позбутися їх відомі всім - потрібно налагодити питний режим, їсти менше солі, застосовувати легке сечогінне. Однак майте на увазі - набряки можуть бути симптомом досить серйозного захворювання. Постарайтеся знайти час, можливість і зробити всі необхідні обстеження; особливу увагу рекомендовано приділити стану серця і нирок.

Постарайтеся менше критикувати і чіплятися до дрібниць, це дозволить вам уникнути сварок і з'ясування стосунків у вашій парі. У четвер доведеться напружитися, щоб не наговорити зайвого. Вихідні краще провести на самоті.

Матеріальний бік вашого життя буде особливо важливим. Вдалий час, щоб купувати побутову техніку та ґаджети. Тільки зверніть увагу на їхню якість. І постарайтеся не влазити у кредити під великі відсотки.

 

Терези

 

Цього тижня ви зможете позитивно зарекомендувати себе у колективі. Враховуйте й інтереси інших людей. У цей період навіть будь-яка дрібниця може бути суттєвою. До початку відпустки вам потрібно вирішити всі проблеми. У середу постарайтеся уникнути поспішних і необачних рішень як у ділових, так і особистих питаннях. У суботу будьте поблажливими до дітей, з першого разу вам навряд чи вдасться досягти з ними порозуміння.

Ваше самопочуття буде непоганим. Можливі травми - але якщо ви дотримуєтеся правил техніки безпеки, нічого страшного з вами не трапиться. А ось тим, хто хворіє, може бути не солодко, - але не втрачайте надії. Необхідно дотримуватись рекомендацій лікаря - і тоді вам обов'язково стане краще.

Весь тиждень кохана людина дратуватиме вас своєю впертістю, яка перевершить навіть вашу власну. Вірогідне охолодження у стосунках. Але наприкінці тижня ніжні почуття візьмуть верх над вашим непорозумінням.

Придбайте собі у подарунок те, про що ви так довго мріяли. Ви зараз можете собі це дозволити. Постарайтеся не давати у борг малознайомим людям і не чекайте легкого прибутку. У четвер будьте уважними при заповненні паперів.

 

Скорпіон

 

Цього тижня на ставлення до службових і професійних питань позитивно вплине спрага різноманітності і новизни. Доведеться докласти зусиль, щоб зосередитися на конкретній справі й отримати солідний прибуток. Грошей побільшає, що дозволить зробити дорогий подарунок коханій людині. У п'ятницю можлива непередбачена зміна планів, яка змінить життя на краще.

Перша половина тижня промине якнайкраще, але ближче до вихідних ви можете почувати себе не дуже добре. Негайно зверніться до лікаря одразу після виявлення несприятливих симптомів.

Не робіть суворе обличчя - вам повірять і злякаються. Не бійтеся показати свої справжні почуття, зізнатися у коханні і стати ближчими. Середа і п'ятниця - чудові дні, щоб викроїти якомога більше часу на спілкування в інтимній атмосфері.

Фінансове становище - стабільне, причому вам навіть не доведеться дуже багато працювати. Вам дуже добре заплатять за минулі заслуги. Тож ви цілком можете наразі більше уваги приділити особистому життю.

 

Стрілець

 

Цього тижня не намагайтеся вирішувати проблеми за допомогою сили і прямих конфліктів. Сприйнятливість і гнучкість дозволять набути в особі партнерів справжніх однодумців. У середині тижня ви можете опинитися перед необхідністю зробити вибір, дійте спокійно, обдумано і без поспіху. Нікому не дозволяйте вставляти вам палиці у колеса і знижувати самооцінку. В суботу ви можете досить емоційно відреагувати на події, тому варто подбати про те, щоб день проминув легко і приємно. Вибирайтеся на природу і проведіть час у компанії друзів, влаштуйте свято і не думайте про проблеми.

Чергуйте фізичну активність з розумовою. Це стане запорукою вашої високої працездатності і доброго самопочуття. Щоденна зарядка для вас зараз - більш ніж бажана. Вирішуйте кросворди, головоломки; перед тим, як лягати у ліжко, слухайте спокійну музику.

Бажано, щоб ви хоч трохи зважали на інтереси коханої людини, інакше можливі непорозуміння і сварки у ваших стосунках. Ви можете навіть вирішити, що вам краще залишитися на самоті.

Фінансове становище вас не турбуватиме. Особливо, якщо ви постараєтеся обходити всі магазини десятою дорогою. У вихідні, зберігаючи цілісність сімейного бюджету, бажано уникати багатолюдних місць і занадто галасливих розваг.

 

Козеріг

 

Тиждень буде надзвичайно продуктивним, насиченим різноманітними подіями. Заплануйте важливі зустрічі і переговори, але не на четвер. Чим активнішими та гнучкішими ви будете, тим більше зумієте відшукати правильних рішень і тим більше зумієте навчитися. Друзі та близькі люди будуть поганими порадниками, покладайтеся тільки на себе. Частиною роботи можете поділитися з колегами. Намагайтеся не пручатися тільки через страх змін.

Будьте трохи поблажливішими до себе. Важливо піклуватися про свій організм, але також важливо і любити його. Побалуйте себе чимось приємним - застосуйте розслаблюючу ванну зі сіллю або ароматною піною, з'їжте щось смачненьке, погуляйте у ботанічному саду. Корисними і приємними будуть вправи, які виконуються до приємної втоми, а не через силу.

Постарайтеся не вплутуватися в авантюрні історії, хоч якими б романтичними вони не виглядали. Ви будете ласі на найменші загравання. Але компліменти можуть бути нещирими. Тримайте себе в руках, якщо не хочете серйозних проблем у найближчому майбутньому. Найвдаліший день для нових знайомств - субота.

Ситуація не сприяє зміні роботи. Постарайтеся знайти хороше у своєму, а не чужому керівникові. Щоб зберегти фінансову стабільність, бажано планувати витрати і не захоплюватися розвагами.

 

Водолій

 

Керівникам настав час більше уваги приділити кадровій політиці. Якщо ж вашими підлеглими є тільки близькі люди, доведеться обмежитися їхнім вихованням. У тому ж випадку, якщо немає зовсім нікого, доведеться самовдосконалюватися. Але варто продумати все до дрібниць. Саме час зайнятися вивченням нових технологій і мов. У вихідні варто надати перевагу самотності і хорошій книзі.

Цього тижня підвищується ймовірність отримати розлад шлунка. Проблем можна уникнути, якщо уважніше ставитися до того, що ви їсте, а також суворо дотримуватися правил гігієни. Не лінуйтеся зайвий раз помити руки. Також ретельно мийте всі фрукти та овочі.

Кохана людина під тиском обставин може вас образити. Не поспішайте з висновками. Може, наступного дня вона попросить вибачення і від вашого болю не залишиться і сліду. Постарайтеся врівноважити свої емоції, щоб не ображатися через дрібниці.

Якщо ви почнете ставитися дбайливо до тих заощаджень, які у вас є, то відсутність великих фінансових надходжень вас не дуже засмутить. У четвер можливі проблеми з кредитними картками і онлайн-платежами.

 

Риби

 

Не дозволяйте спокусі збивати вас зі шляху істинного. Ви можете стати об'єктом інтриги. Є небезпека повторити свої помилки в особистому житті. Краще попросіть поради у надійних друзів або родичів. У другій половині тижня з'явиться можливість для самореалізації у творчості. Дітям буде необхідна ваша підтримка.

Якщо хочете поліпшити самопочуття - боріться з депресією. Якщо ви будете «киснути», то ситуація тільки погіршиться. Більше гуляйте, займайтеся спортом, раніше прокидайтеся вранці - це знизить гостроту душевних переживань. Головне - пережити несприятливий момент із мінімумом втрат.

Якщо принципи заважають вам насолоджуватися життям, відійдіть від принципів. Зрозумійте, що кохану людину ви любите і сприймаєте такою, якою вона є. Висока самооцінка - це добре, а адекватна - ще краще. Перш ніж зважувати переваги і недоліки обранця, подумайте, чи ви самі - досконалі і безгрішні.

Саме зараз корисно пошукати нове джерело заробітку. Ситуація цього тижня може вимагати від вас додаткових витрат. У п'ятницю нічого не варто сприймати на віру, особливо, якщо справа - важлива.

Овен

Овен

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers