rss
04/29/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Проблема \ Кримінал \ Новий голова Служби зовнішньої розвідки запевняє, що Порошенко не звільнив скандального Семочка

Експрезидент України Петро Порошенко заявив про звільнення скандального Сергія Семочка з посади заступника голови Служби зовнішньої розвідки (СЗР), але так і не звільнив.

 

Про це в інтерв'ю «ЦЕНЗОР.НЕТ» розповів новопризначений голова зовнішньої розвідки Владислав Бухарєв.

Коментуючи чутки про те, що Семочко досі іноді приїжджає до СЗР, Бухарєв сказав:

«Звісно, приїжджає, адже Петро Олексійович насправді злукавив, Семочко де-факто перебуває на військовій службі у розпорядженні Служби зовнішньої розвідки. Оголосив про звільнення, але не звільнив. Ну що ж, будемо вирішувати цю проблему».

Нагадаємо, журналісти програми «Наші гроші» опублікували сюжет про заступника голови Служби зовнішньої розвідки СБУ Сергія Семочка. У ньому, зокрема, повідомляється, що під керівництвом Семочка від фармакологічних компаній стали вимагати проводити тендери, а фактично у бізнесу просто вимагали «відкати» за можливість закупити ліки. Розслідувачі також показали дорогі будинки і автомобіль Land Cruiser, які нібито належать Семочку. У сюжеті йшлося і про те, що родичі Семочка мають російське громадянство і бізнес в анексованому Криму.

Після цього Національне антикорупційне бюро України відкрило кримінальне провадження стосовно першого заступника голови Служби зовнішньої розвідки Сергія Семочка. Сам контррозвідник заперечив, що йому належить нерухомість під Києвом вартістю 200 млн грн. Також посадовець заперечив, що він та його дружина мають російське громадянство.

14 квітня Порошенко своїм указом звільнив Семочка з посади.

Про це Петро Порошенко заявив у неділю на «Олімпійському», де чекав на дебати свого конкурента Володимира Зеленського. Раніше журналісти оприлюднили розслідування, в якому йшлося про три будинки вартістю близько восьми мільйонів доларів, якими володіє родина Семочка. Родичі Семочка також регулярно навідуються до анексованого Криму. Контррозвідка підтвердила: дружина та дочка розвідника-багатія мають російське громадянство.

Якби АМКУ був нормальним. Що було б з Порошенком&Koсюком?

НАБУ перевіряє Держлісагентство у справі контрабанди «дров» в Румунію

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers