rss
04/16/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Новини \ Події в Україні \ Лінія фронту: у вівторок окупанти п’ять разів порушили «тишу»

Російсько-окупаційні війська у вівторок, 18 червня, від початку доби до 18:00 п'ять разів обстріляли позиції українських військових на Донбасі.

Про це повідомляє пресцентр штабу операції Об'єднаних сил на своїй сторінці у Facebook.

«Від початку доби ворог п'ять разів порушив режим припинення вогню. Збройні формування Російської Федерації обстрілювали позиції наших підрозділів із застосуванням заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 82 мм, а також з автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів», - йдеться в повідомленні.

Так, у районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування «Схід» противник здійснив один обстріл позицій Об'єднаних сил, з них: поблизу населеного пункту Авдіївка з мінометів калібру 82 мм.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування «Північ» противник здійснив чотири обстріли позицій Об'єднаних сил: у районі населеного пункту Луганське - з автоматичних гранатометів та великокаліберних кулеметів; поблизу Троїцького - з міномету калібру 82 мм; двічі обстріляв Новолуганське - з автоматичних гранатометів.

«Внаслідок ворожих обстрілів втрат серед українських військовослужбовців немає», - підкреслили в штабі, додавши, що на обстріли з боку збройних формувань Російської Федерації українські підрозділи дали адекватну відповідь. Втрати противника уточнюються.

 

Росія зібрала біля українського кордону понад 80 тисяч військових, – Генштаб

Лінія фронту: окупанти обстріляли з гранатометів три населені пункти на Донбасі

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers