rss
04/23/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Чоловіча сторінка \ 15 правил з догляду за чоловічим волоссям

Правильний догляд за чоловічими волоссям позитивно позначиться не тільки на зовнішньому вигляді, але і на психологічному стані людини. Адже мати привабливу зачіску - мрія багатьох.

 

Ігнорування деяких основних правил часто призводить до появи лупи, тьмяності та інших небажаних явищ. Тримати своє волосся в порядку можна, якщо не припускатися деяких помилок.

Неправильний вибір засобів з догляду

 

Наскільки частим повинно бути миття волосся, його власник визначає самостійно. На це впливає жорсткість, густота, а також тип волосся. Якщо ви - власник масного волосся, доведеться мити голову практично щодня. При наявності сухого волосся мити голову щодня немає потреби.

Помилки, яких припускаються у процесі миття

Перш ніж вирушати у ванну кімнату, необхідно ретельно розчесати пасма. Правильно розрахована кількість шампуню, пропорційна до густини і довжини волосся, є запорукою успішного миття. Необхідну кількість шампуню, розбавлену водою, акуратно накладіть на корені. Подушечками пальців помасажуйте голову. Правильний догляд за волоссям у чоловіків сприятиме посиленню кровообігу.

Гаряча вода

 

Використання для миття занадто гарячої води провокує активізацію сальних залоз. Це, своєю чергою, призводить до того, що пасма швидше, ніж зазвичай, стають брудними. Найвідповідніший температурний режим - трохи теплий. Він позитивно позначиться на кровообігу, добре очистить волосини від бруду.

Ігнорування спеціальних засобів

 

Догляд за волоссям у чоловіків передбачає й додаткове зволоження. Обов'язково користуйтеся спеціальними зволожуючими і підживлюючими засобами. Регулярний догляд зробить ваші пасма слухняними і шовковистими.

Віджимання волосся рушником

 

Активне віджимання пасом рушником, а також закручування тюрбана на голові призводить до травми волосяних цибулин. Щоб цього не сталося, сушити краще легкими рухами бавовняної тканини.

Розчісування мокрого волосся

 

Після миття необхідно деякий час утриматися від застосування гребінця. Коротке волосся необхідно розчісувати, починаючи з коренів, а довге - з кінчиків.

Неправильне застосування фена

 

Не можна сушити занадто мокре волосся. Краще почекати, коли воно трохи підсохне природним шляхом. Сушіння треба починати гарячим повітрям, поступово знижуючи температурний режим. Для закріплення укладання наприкінці сушіння використовують холодне повітря.

Надмірне застосування приладів для укладання

 

Сьогодні фени, праски для волосся міцно ввійшли у життя сучасної людини. За їхньою допомогою можна створити будь-який образ. Але надмірне застосування таких приладів робить волосся сухим та ламким. При використанні прасування подбайте про захист своїх пасом за допомогою спеціальних сироваток.

Незбалансоване харчування

 

При неправильному і бідному раціоні організму бракує вітамінів, мінералів. Це позначається на зовнішньому вигляді, а також - на стані волосся. Неправильне харчування може призвести навіть до його випадання. Щоб цього не сталося, додайте у денний раціон продукти, багаті кальцієм і цинком.

Зневажливе ставлення до власного здоров'я

 

У разі виникнення проблем, пов'язаних зі здоров'ям, погіршується і стан волосся. Краще запобігти захворюванню, ніж потім його лікувати. Плановий огляд у всіх фахівців місцевої поліклініки - це профілактика захворювань, запорука міцного здоров'я і красивого волосся.

Нехтування головними уборами

 

У будь-яку пору року бажано одягати головні убори. Це є надійним захистом волосся від негативного впливу навколишнього середовища (морозу - взимку, сонячних променів - влітку). Не забувайте про спеціальні шапочки під час відвідування басейну або лазні.

Брудний гребінець

 

Гарантією здорового волосся є дотримання правил гігієни. Не забувайте мити гребінець теплою мильною водою. Робити це потрібно не рідше, ніж один раз на тиждень.

Ігнорування перукарні

 

Позбутися посічених кінчиків допоможе фахівець під час відвідування перукарні. Відвідувати цей заклад потрібно не рідше, ніж один раз на два місяці.

Різка зміна іміджу

 

Сучасні фарби для волосся містять у своєму складі нешкідливі інгредієнти. Однак різка зміна іміджу, перефарбування з брюнета у блондина може порушити структуру волосин. Кардинальні зміни своєї зовнішності довіряйте тільки професіоналам.

Правильний догляд за чоловічими волоссям дозволить насолоджуватися своїм відображенням у дзеркалі і притягати захоплені погляди осіб протилежної статті.

 

Джерело: «Top barbershop»

 

Про турнірні та тренувальні ножі

Чоловіча помада для волосся: вибираємо і вчимося використовувати

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers