rss
04/19/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Овен

Овен

 

Бажано не починати нічого нового, зате можна з успіхом припинити те, що вас обтяжує. Женіть від себе негативні думки, неприємних людей і не займайтеся справами, які чимось вас бентежать. Може затриматися або і зовсім не відбутися запланована поїздка. У вихідні є шанс зустріти у колі друзів цікавих людей.

Цього тижня особливу користь принесе гімнастика. Не обмежуйтеся виконанням традиційних вправ. Як щодо гімнастики для обличчя?

Готуйтеся відбиватися від залицяльників, у ваш бік будуть виказувати підвищену увагу. Четвер - вдалий для романтичних побачень. У неділю оберігайте свої стосунки з коханою людиною від ревнощів і сварок.

Вам може згодитися велика сума грошей, варто вивчити умови надання кредитів у різних банках. У п'ятницю з'явиться можливість поповнити гаманець новими надходженнями. На четвер не призначайте ділові зустрічі.

 

Телець

 

Настає час серйозних змін. Успіх супроводжуватиме у починах, пов'язаних із питаннями кар'єрного росту. У цій справі не можна втрачати дорогоцінний час, продемонструйте максимум працьовитості. У середу доведеться поборотися за свої ідеї. У суботу особисте життя може розчарувати.

Цього тижня зірки рекомендують якомога більше відпочивати, уникати будь-яких стресів. Відмовтеся від візитів. Якщо у вас є така можливість - візьміть відпустку і проведіть її вдома, тихо, на самоті, займаючись улюбленими справами. Якщо ви метеозалежні - стежте за артеріальним тиском. Нехай у вас під рукою будуть необхідні засоби і медикаменти.

Не варто приділяти зайву увагу дрібницям. Краще частіше дивіться в очі коханій людині і робіть їй компліменти і подарунки. Будьте стриманими. Емоції треба вихлюпувати, але краще робити це ввічливо.

Є ймовірність обмеження фінансових можливостей, тому планувати великі покупки на цей тиждень не бажано. Ваші трудові подвиги не залишаться непоміченими. У четвер можете отримати похвалу від керівництва. У суботу надійде важлива фінансова інформація.

 

Близнюки

 

Постарайтеся об'єк­тив­но подивитися на себе збоку, не занижуйте свою самооцінку. У вас у розпалі - пристрасний роман. Схоже, ваш обранець готовий втратити голову від кохання. Дозвольте йому це, та й собі теж. Ці стосунки мають хорошу перспективу. В суботу не упустіть можливість зустрітися з друзями. Ви дізнаєтеся багато корисної інформації і цікаво проведете час.

Цього тижня ваше слабке місце - горло. Зараз вам можуть зашкодити не тільки морозиво і крижане пиво, а й сигаретний дим. Постарайтеся не дихати забрудненим повітрям. Якщо ви курите, то зараз - найкращий момент для того, щоб позбутися цієї згубної звички.

Особисте життя обіцяє багато приємних моментів. Але пристрасть закрутила вам голову. Не варто ревнувати, докорами ви можете віддалити кохану людину від себе, а лагідне слово і ніжний погляд здатні творити чудеса. П'ятниця - сприятлива для зустрічей і навіть для серйозного кроку.

У вас все виходить. Потрібно лише перестати хвилюватися і сумніватися у собі. Ви - професіонал, вас цінують, вам добре платять. Робота приносить задоволення і прибуток, а не тільки втому.

 

Рак

 

На початку тижня вас, можливо, спантеличить якась новина. Не беріть її близько до серця. Вам потрібно створити необхідну платформу для просування кар'єрними сходами. Найбільш амбітні плани у четвер отримають тверду підтримку керівництва або спонсорів. А ось у п'ятницю краще обмежитися рутинними справами. Не варто дратуватися через дрібниці.

Присвятіть тиждень аналізу - що ви встигли зробити для свого здоров'я, чи влаштовує вас те, що маєте зараз... Спершу подумайте над цими питаннями наодинці, а трохи пізніше обговоріть висновки з вашим лікарем. Разом ви зможете скласти схему оздоровлення. Результати не змусять на себе чекати.

Цього тижня на вас можуть очікувати приємні сюрпризи і несподівані подарунки від шанувальників. Ви - неповторні і чарівні, притягуєте інших, опиняєтеся у цент­рі уваги. Випромінюючи енергію і жит­тє­люб­ність, ви користуватиметеся карко­лом­ним успіхом в осіб протилежної статі.

Можливі певні обмеження у фінансових питаннях. Вільних коштів, найімовірніше, не буде. Однак у четвер ви отримаєте прибуток. Уважно переглядайте папери, перш ніж підписувати їх.

 

Лев

 

Цього тижня ви будете щасливими, як ніколи. Спроби дискредитації вашої персони лише подвоять вашу популярність. Імовірні проблеми, пов'язані з гострим дефіцитом часу. Не приймайте поспішних рішень, щоб потім не шкодувати про це. І постарайтеся не занадто хвалитися своїми можливостями і перевагами.

Ваше самопочуття у найближчі дні буде якщо не чудовим, то досить хорошим. Ваше завдання - підтримувати його у такому стані. Чудовий ефект дадуть будь-які оздоровчі процедури, зараз вам буде легше. Можна буде позбутися шкідливих звичок. Тільки нікуди не поспішайте. Якщо зважитеся на важливі кроки - рухайтеся вперед повільно і поступово.

Не ставтеся легковажно до нових знайомств. Хоча ви і підходите до цього питання скептично, але ви ж не знаєте, у що виллються ваші зустрічі. Не поспішайте відхиляти все нове. Можливо, настав час повірити у кохання. Наприкінці тижня вірогідна романтична пригода.

Можливі несподівані ділові зустрічі, постарайтеся не пропускати телефонні дзвінки і бути готовими надати звіт про свою роботу. У середу ви, можливо, отримаєте прибуток. Але кошти з'являться тільки у тому випадку, якщо про них буде знати обмежене коло людей, і тільки якщо у цих людей не буде приводу заздрити вам.

 

Діва

 

Перша половина тижня найбільше підходить для завершення і виправлення помилок і недоробок у будь-якій сфері. Чим більше альтруїзму і підтримки ви продемонструєте стосовно інших, тим позитивнішими будуть зміни у житті. Виникнуть нові проекти, які успішно реалізуються вже незабаром. У четвер можуть надійти пропозиції та поради, які здадуться дивними. Не відмовляйтеся одразу, спершу варто зважити всі «за і проти».

На ваше здоров'я впливатиме рухова активність. Вона повинна бути в жодному випадку не надмірною, але при цьому і лінуватися не варто. Візьміть за правило щодня прогулюватися швидким кроком. Якщо є можливість, ходіть у спортзал - інструктор допоможе підібрати для вас навантаження.

Цього тижня вас можуть підстерігати суперечності. Емоції будуть клекотіти у вашій душі, але постарайтеся не вихлюпувати їх на кохану людину, не варто ускладнювати особисте життя. Зачекайте до п'ятниці, пристрасті вляжуться самі собою, і ви спокійно вирішите, що для вас важливо.

У середу не варто затівати нові проекти. У п'ятницю вас можуть відвідати цікаві ідеї, які принесуть прибуток. Вівторок може бути досить вдалим у фінансовому плані.

 

Терези

 

Цього тижня ваше становище значно покращиться, з'явиться шанс відновити свої позиції і плідно попрацювати. Потрібно тільки позбутися лінощів і сумнівів. Ви зможете подолати багато перешкод, але не переоцініть свої можливості. Причиною конфлікту з колегами можуть стати ваші категоричні висловлювання. Вам доведеться відповідати за свої помилки, причому, за подвійним тарифом.

Не займайтеся самообманом. Якщо бачите, що щось йде не так, починайте переробляти, як тільки-но помітили брак.

Головне для вас зараз - не пасувати перед труднощами. Не чекайте, що все налагодиться само собою. Період - дуже хороший для турботи про себе, ви зможете поліпшити своє самопочуття, якщо будете хоч щось робити. Саме цього тижня варто відвідати фахівців, візит до яких ви щоразу відкладаєте.

Стосунки вашої пари, судячи з усього, не відрізнятимуться стабільністю. У середу романтичний вечір буде настільки хорошим, наскільки ви зможете приборкати свої безпричинні ревнощі. У вихідні не сидіть вдома, а вирушайте вдвох за місто.

Ваше особисте життя може негативно позначитися на стані гаманця. У четвер вас потішать фінансові надходження. У п'ятницю можлива вигідна угода, але спочатку перевірте партнерів на надійність.

 

Скорпіон

 

Спроба ігнорувати власні проблеми може звести їх до квадрату. Не соромтеся показати свою пристрасть, якою зараз сповнена ваша душа. Середа - сприятлива для нових починань та винесення на розгляд керівництва своїх планів і проектів. У неділю доведеться проаналізувати складні взаємини з родичами, постарайтеся не давати волю емоціям.

Добре було б якщо не влаштувати собі відпустку, то хоча б шукати шляхів як уникнути перевтоми. Намагайтеся якомога менше часу проводити перед телевізором або монітором комп'ютера. Лягайте швидше спати. Навіть якщо вам доведеться серйозно змінити свій режим і відмовитися від якихось планів.

У найближчі дні не зайвим буде зробити приємні сюрпризи коханій людині. Самотність, ймовірна на початку тижня, допоможе зібрати до купи думки і дійти до ладу в своїх почуттях і бажаннях. Відверто зізнайтеся у коханні.

Фінансове становище - стабільне. Доходи явно переважають над витратами. У середу можна і навіть потрібно приймати серйозні рішення у діловій сфері. Керівництво, замовники і партнери будуть задоволені вашою роботою.

 

Стрілець

 

Будьте готовими до боротьби, від запланованого не варто відступати при перших же перешкодах. Цього тижня таких буде чимало. У разі необхідності краще послухати поради компетентних фахівців. У четвер постарайтеся знизити навантаження, у цей день ви будете дуже втомлюватися. Уникайте сварок у сім'ї, хоча ви будете більше, ніж зазвичай схильними до дратівливості.

Ситуація зі здоров'ям буде не ідеальною - але серйозних приводів для паніки також не виникне. При появі несприятливих симптомів зверніться до лікаря і строго дотримуйтесь його рекомендацій. У цьому випадку ви швидко прийдете в норму. Близькі вас підтримають. Обов'яз­ково подякуйте їм, коли видужаєте.

Ви явно користуєтеся успіхом і зможете дозволити собі розкіш бути вельми вибагливими у своєму виборі. Але все ж краще слухати голос серця, не прагніть багатства, престижу і легких грошей.

Вдалий час, що відкриває перед вами чудові ділові можливості. Не відмовляйтеся від шансу заробити. Вам це під силу. Є велика ймовірність отримати премію або надбавку до зарплати.

 

Козеріг

 

Вам необхідно скон­центрувати свої зу­сил­ля на досягненні поставлених цілей. Не бійтеся критики, якщо вона буде конструктивною. У вихідні потрібно відпочити і відновити витрачені сили. Постарайтеся бути терплячими до близьких людей, стримуйте свої бурхливі емоції.

Зараз - вдалий час для того, щоб трохи збільшити фізичне навантаження. Дуже корисні біг, плавання, стрибки, їзда на велосипеді - спробуйте зробити щось із цього щоденною практикою.

Напруга і деяка прохолодність у стосунках вашої пари може лякати і насторожувати вас. Постарайтеся знайти час у вихідні та присвятити його відвертій розмові, що дозволить відновити порозуміння.

Цього тижня не варто лінуватися, можливостей поповнити бюджет буде більш ніж достатньо. Потрібно лише бути активними і не ухилятися від відповідальності.

 

Водолій

 

Тиждень буде дуже вдалим, незважаючи на деяку одноманітність і рутинну роботу. Якщо ви у своїх планах врахуєте інтереси колег і ділових партнерів, то від цього тільки виграєте. Це сприятиме зміцненню вашого авторитету. Постарайтеся не зв'язувати себе обіцянками в особистій сфері. Якщо ви збираєтеся у відпустку, то її добре було б провести на березі річки, озера, моря або хоча б струмка.

Ваше самопочуття може бути просто чудовим, якщо не будете давати шансу жалеві, спогадам і смутку. Негативні емоції тільки витягатимуть з вас енергію. Частіше посміхайтеся - нехай це увійде у звичку. У будь-якій ситуації можна знайти щось хороше. Уникайте перевтоми. Зараз ви можете трохи знизити темп, нічого страшного через це не трапиться.

Ви будете схильними відступати перед найнікчемнішими проблемами в особистому житті, що, своєю чергою, призведе до нових проблем. Вам необхідно заспокоїтися і подумати, чи варто уникати зустрічі чи розмови, якої ви боїтеся? Будьте впевненішими, і стосунки налагодяться.

Вам згодиться дипломатичність і обережність, щоб зуміти гідно впоратися зі складною ситуацією на роботі. Щоб досягти успіху, потрібно зосередитися на роботі і на якийсь час забути про особисте життя.

 

Риби

 

Назріли рішучі дії, а ви все ніяк не можете приборкати свої емоції. Постарайтеся опанувати себе і визначити генеральну лінію розвитку своєї кар'єри та особистого життя. Цього тижня на вас може очікувати велика кількість зустрічей і переговорів. Менше займайтеся рутинною роботою і більше уваги приділяйте творчості, адже імпровізації можуть бути значно кориснішими, ніж точний розрахунок. У суботу будьте обережними: вас може підстерігати обман.

Головне для вас зараз - ставитися до себе уважно і дбайливо. Доглядайте за своїм тілом, давайте йому необхідне навантаження, правильно годуйте і вчасно вкладайте спати - і нічого страшного з вами не трапиться. Спробуйте саме зараз замислитися над тим, якою ви бачите свою старість і чи збережете ви здоров'я, якщо нічого не зміните у житті. Тиждень - ідеальний для того, щоб позбутися шкідливих звичок.

Настрій цього тижня - дуже романтичний. На вас можуть очікувати зустрічі, побачення або навіть захоплива любовна пригода. Вихідні неодмінно проведіть в компанії приємних вам людей, разом з тими, кого любите, або в товаристві того, кого маєте намір зачарувати.

У четвер вдалими будуть фінансові операції, укладання угод і договорів. У п'ятницю ймовірне поліпшення і стабілізація фінансового становища.

Овен

Овен

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers