rss
04/19/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Чиказький порт просить більше коштів, щоб оновити інфраструктуру

З бюджету штату Іллінойс на реконструкцію портових районів депутати виділили $35 млн.

 

Title  
 Фото зі сайту Illinois International Port District. 

«Бюджет Пріцкера - «приголомшливий», але для ремонту застарілої інфраструктури Port of Chicago потрібно більше коштів», - заявив керівник порту.

Асоціація портів Іллінойсу просила виділити $250 млн для всіх 19 портових районів Іллінойсу. З них $100 млн - для International Port District, який контролює Port of Chicago у південній частині міста, - повідомляє Chicago Tribune.

Clayton Harris, виконавчий директор International Port District, каже, що, хоча фінансування недостатньо, він радий, що Генеральна Асамблея нарешті почала визнавати внесок портів в економіку штату.

«Це - далеко від того, що нам потрібно, але це - приголомшливо», - зауважив Harris, колишній прокурор і чиновник з департаменту транспорту, який керує районом із 2016 року. «Ми ніколи раніше про це навіть не говорили».

Пріцкер підписав бюджет штату на суму $40 млрд.

У ньому закладено список робіт, які повинні бути виконані у Port of Chicago. International Port District планує відновити термінал Lake Calumet і прокласти проїжджу частину між стінкою терміналу й сховищем для транзитних вантажів. Стару залізницю планують розібрати і на її місці побудувати нові сховища для вантажів. Потрібно замінити й протипожежну систему.

В останні роки International Port District боровся з труднощами. Перевірка у 2013 році виявила неналежне проведення обліку та відсутність загального нагляду. Не маючи відповідного фінансування, район загруз у боргах. Зокрема, він має виплатити $34,4 млн фінансових зобов'язань. Операційний дефіцит становить $1,1 млн.

Цього року, за прогнозами, загальний борг фінансових зобов'язань складе $18,8 млн, а дохід від трудової діяльності - $800 тис. За словами Harris, штат анулював кредит на $15 млн, який порт сплачував майже чотири десятиріччя.

Тим часом, на думку Paul Chialdikas, стан порту покращився, оскільки Чикаго стало бажаним місцем для судноплавства, адже товари звідси можуть їхати як на схід, так і на захід.

США і Мексика досягли угоди щодо нелегальних мігрантів

Трамп обіцяє Китаю нові мита

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers