rss
04/18/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Пріцкер підписав законопроекти про бюджет та прогресивний податок

Губернатор Дж. Р. Пріцкер підписав два законопроекти: про бюджет штату, а також про зміну структури оподаткування штату - перехід Іллінойсу з фіксованого податку на прибуток до прогресивного податку на прибуток. Прітцкер підписав законопроекти у James R. Thompson Center, що розташований у Loop.

«Нова ера фіскальної стабільності розпочалася в Іллінойсі, - наголосив Пріцкер. - Цей бюджет збалансовує наші зобов'язання, одночасно здійснюючи інвестиції в робочі сім'ї, у наші спільноти і наше майбутнє».

Бюджет на суму майже $40 млрд збільшує витрати на освіту та департамент із питань захисту дітей. Також буде профінансовано пенсійні внески штату на суму $9 млрд. Штат позичить $1,2 млрд, щоб почати виплачувати протерміновані рахунки на суму $6,7 млрд. Бюджет передбачає й щорічне збільшення заробітної плати для депутатів на $1600 доларів.

«Це - переломний момент у штаті Іллінойс, - зазначив губернатор під час церемонії підписання законопроекту. - Сьогодні я з гордістю можу сказати, що ми досягли прогресу в одній з найбільш послідовних і найважливіших законодавчих сесій в історії нашого штату».

Законопроект про прогресивний податок мають у 2020 році схвалити виборці Іллінойсу на референдумі. Другий законопроект встановлює нові ставки податку на прибуток, якщо виборці таки схвалять запропоновані зміни.

«Ми перебуваємо на межі створення справедливого податку на прибуток у штаті Іллінойс, який переносить весь тягар з вирішення складної фінансової ситуації на таких людей, як я, які можуть самі собі це дозволити, а не на 97% мешканців Іллінойсу, котрі заробляють менше, ніж $250,000», - зауважив Пріцкер.

США і Мексика досягли угоди щодо нелегальних мігрантів

Трамп обіцяє Китаю нові мита

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers