rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Гороскоп \ Овен

Овен

 

Намагайтеся не витрачати дорогоцінний час даремно. Хоча почитати хорошу книгу, покататися з дітьми на роликах, зустрітися з давніми друзями не завадить. Почуття такту і чарівність дозволять вам віртуозно впоратися з поставленими завданнями. У вихідні скористайтеся пропозицією виїхати за місто.

Цього тижня ви можете мати серйозні проблеми зі шлунком. Дуже уважно слідкуйте за якістю і терміном придатності продуктів - при найменшому сумніві в їхній свіжості їжу треба викинути, щоб уникнути отруєння. Пам'ятайте про правила гігієни - частіше мийте руки. Овочі і фрукти також не забувайте добре помити.

Ваші почуття до коханої людини пройдуть важливу перевірку на міцність і щирість. Ця ситуація дозволить зрозуміти щось важливе і внести зміни до особистого життя. Вихідні спробуйте провести разом.

Тиждень може бути складним, непередбачуваним і доволі хаотичним. Тому плани доведеться змінювати і багато рішень приймати на ходу. У п'ятницю угоди будуть успішними, як і покупки. Фінансових надходжень наразі не передбачається.

 

Телець

 

Обставини, що склалися, можуть вимагати від вас тверезості розуму й зухвалості думок. Не пускайте в душу нудьгу, не давайте шансу емоціям вирішувати щось за вас. Не варто зациклюватися на своїх проблемах і невдачах, навіть якщо вони є. Вас захопить відповідальна і цікава робота. Можуть з'явитися безліч ідей і нових знайомих. Остерігайтеся недомовок у стосунках із близькими людьми.

Можливо, багато представників знака зараз стомлені, навіть якщо самі поки що не відчувають цього. Цей тиждень потрібно присвятити відновленню рівня енергії, допоки не почалися серйозні проблеми зі здоров'ям. Для вас важливе правильне харчування, повноцінний сон, помірні фізичні навантаження. Вивчіть інформацію про різні енергетичні практики і виберіть ту, яка вам сподобається. Спробуйте зробити її частиною вашого життя.

Тиждень може бути багатим на конфлікти. Намагайтеся стримувати свої негативні емоції, хоч як би наполегливо ваш обранець не наражався на скандал. Якщо ж уникнути такого розвитку подій не вдасться, почекайте до п'ятниці. Вона подарує вам бажане примирення.

Вірогідним є перехід на складнішу, але високооплачувану роботу. Сумнівних угод краще уникати, як і пропозицій про підробіток від малознайомих людей.

 

Близнюки

 

Цього тижня ви будете відчувати підтримку друзів та однодумців. Спокійніше ставтеся до недоліків інших. Для вас зараз - час втілення найсміливіших планів і здійснення глобальних задумів. Подорожі проминуть швидко, цікаво і запам'ятаються надовго. Ви відчуєте гармонію зі собою та світом.

Вам зараз необхідні фізичні вправи, але навантаження має бути розраховане дуже точно. Якщо ви займаєтесь у спортзалі - зверніться до інструктора, обговоріть з ним комплекс, який виконуєте, і дійте, опираючись на рекомендації фахівця. Тим, хто тренується самостійно, варто дуже уважно прислухатися до свого тіла і діяти так, як підказує організм.

З точки зору особистого життя тиждень обіцяє спокій і гармонію. Можете розслабитися і ні про не переживати, а просто чекати романтичного побачення. Воно вас не розчарує.

Фінансове становище - стабільне, ви можете дозволити собі трохи менше думати про роботу і навіть вирушити у відпустку. Очікується навіть додатковий прибуток.

 

Рак

 

Цього тижня фортуна посміхається вам у багатьох справах. Втілюйте у життя давні проекти, вони можуть принести удачу. Бажано не звалювати на свої плечі дуже багато роботи. Відпочинок - теж важливий. Інакше ви станете неуважними та роздратованими. Не приховуйте своєї радості або смутку від близьких, їхня підтримка підбадьорить вас і додасть сил.

Ваше здоров'я може вимагати від вас турботи, чи навіть і деякого клопоту. Приділіть собі достатньо часу. Не можна сказати, що ситуація зараз - тяжка, але її не можна недооцінювати, інакше вона може стати і критичною, і небезпечною.

Особисте життя у вас складається цілком вдало. Ви досягли визначеності у стосунках, але не час зупинятися на досягнутому. Вам ще багато доведеться вдосконалювати. Вирішіть для себе, що вам зараз потрібно. Ваш обранець готовий виконати ваші бажання.

Займаючись звичними і давно освоєними операціями, ви продемонструєте свою майстерність і досягнете блискучих результатів. Тільки не зазнавайтеся і не працюйте «на автоматі», інакше можете припуститися помилки через зайву самовпевненість.

 

Лев

 

Ви багато можете досягти, якщо визнаєте свої помилки і виправите їх. Для вас може бути тягарем пильний інтерес з боку партнерів і колег. Можливо, недоброзичливці спробують спровокувати вас на конфлікт. Продемонструйте терпіння і такт. У п'ятницю відбудеться подія, яка може відкрити перед вами нові можливості у кар'єрі.

Якщо ви страждаєте на захворювання опорно-рухового апарату, потрібно особливо уважно прислухатися до свого організму, слідкувати за самопочуттям і швидко реагувати на несприятливі симптоми. Цього тижня ймовірне погіршення. Бережіть себе, утримайтеся від того, що вам не можна, і від того, що не рекомендовано. Будьте обережнішими на висоті і слизьких поверхнях - існує підвищена ймовірність травм.

Ймовірні образи і навіть розрив стосунків. Чи не час вам вирушити на пошуки нового кохання? Не нехтуйте сайтом знайомств. Перспективні зустрічі можливі у суботу.

На початку тижня варто продемонструвати цілу низку чеснот: будьте максимально чесними і не витрачайте сили на плітки, уникайте зайвого спілкування і не втручайтеся у чужі сварки. У п'ятницю не варто поспішати з остаточними висновками щодо ділового оточення.

 

Діва

 

Цього тижня ваші честолюбні задуми можуть втілитися у життя, якщо вдасться діяти дуже акуратно і не говорити зайве на людях. Не перекладайте вирішення важливих питань на чужі плечі. Якщо ви будете діяти дипломатично, то в четвер зможете вмовити керівництво на що завгодно. Заздалегідь приготуйтеся до ймовірних невдач у суботу, сприймайте їх без паніки та істерики.

Намагайтеся знизити споживання тваринного білка. Якщо відчуваєте у собі силу цілий тиждень прожити без м'яса, риби та яєць - зробіть це. Якщо ви наразі не готові на такий подвиг, можете лише частково замінити продукти тваринного походження на боби, гриби, горіхи. Складайте і пийте трав'яні чаї - вони підтримають ваші сили і додадуть бадьорості.

Всі прикрощі і сумніви в особистому житті - позаду, проблеми починають зникати самі, без ваших зусиль. У неділю ймовірна приємна зустріч, яка може змінити вашу долю.

Не витрачайте занадто багато часу на балачки з колегами і спілкування у соцмережах. Інакше мало що встигнете на роботі. Саме час звертатися з проханнями в офіційні інстанції. У четвер ймовірні фінансові надходження. У вихідні обговоріть із близькими фінансові питання.

 

Терези

 

Вам доведеться вирішувати чужі проблеми, когось мирити, давати гроші в борг. Колеги чекають від вас ініціативи. У стосунках із близькими людьми наприкінці тижня можуть виникнути певні труднощі. З'ясовувати, хто винен, будете пізніше. Наразі важливо продумати, як вийти із ситуації. Постарайтеся приділити достатньо уваги дітям. У вихідні варто піти на пляж, покататися на велосипеді.

Фізичні недуги представникам вашого знака не загрожують, але психологічні проблеми можуть виникнути. Варто приділити їм увагу. Для початку поговоріть з людиною, якій довіряєте, яка вас вислухає і зрозуміє. Можливо, одразу після цього вам стане значно легше. Також можна звернутися до психолога.

Можливе цікаве знайомство за доволі несподіваних обставин, після яких ви почнете роздумувати - продовжувати зустрічі чи ні. Не вирішуйте зопалу. Ви ще не дізналися про всі чесноти цієї людини.

Фінансове становище - стабільне, все складається досить успішно. Однак, не варто в романтичній задумі тинятися магазинами. Бережіть гаманець від непотрібних витрат.

 

Скорпіон

 

У першій половині тижня вас потішать успіхи у справах і додатковий прибуток. Причому, навіть складні завдання ви зумієте вирішити швидко і без особливих зусиль. Ви - чарівні, вам немає рівних у мистецтві переконання. До того ж, ви зараз сповнені енергії і сил, поділіться своїм позитивним настроєм із близькими людьми.

Проаналізуйте свій режим харчування. Момент - ідеальний для того, щоб внести корективи у ваш раціон, якщо вони потрібні. Зрушення можуть бути в обидва боки. Головне - щоб ви отримали здорове, збалансоване меню. Відмовтеся від занадто строгих дієт. У кращому випадку вони дадуть лише короткотривалий ефект, у гіршому - серйозно підточать ваше здоров'я.

Палітра ваших взаємин може бути досить різноманітною і пристрасною. Ви цілком здатні зараз закохатися без пам'яті. Будуть зустрічі і розставання, щось зникне, пішовши у минуле. Не озирайтеся назад, нехай вас приваблюють нові горизонти.

У матеріальному плані тиждень обіцяє бути вельми успішним. У неділю в покупках орієнтуйтеся лише на свій смак.

 

Стрілець

 

Цього тижня постарайтеся бути витриманими і розсудливими, не дозволяйте втягнути себе в авантюру. Ваші ідеї та почини отримають підтримку і принесуть прибуток. У середу краще не приймати серйозні рішення, не бажано планувати ділові зустрічі. Друга половина тижня може бути присвячена сімейним справам. Дітям або батькам потрібна ваша допомога.

Не поспішайте з прийняттям відповідальних рішень щодо здоров'я - свого або членів вашої родини. Якщо ситуація - не критична, у вас є час на пошук інформації та її аналіз. Проконсультуйтеся з фахівцем, який добре себе зарекомендував. Поговоріть зі своїм лікарем і порівняйте дві точки зору.

Саме час зайнятися собою. Підіть у салон краси, поновіть гардероб. Ви цілком здатні надати своєму вигляду надзвичайності. У суботу ви чудово проведете час у компанії друзів і будете приємно здивовані новим знайомством.

Фінансові питання краще вирішувати спільними сімейними зусиллями, не намагайтеся все зробити самі. Ділові пропозиції можуть відкрити перед вами далекосяжні фінансові перспективи.

 

Козеріг

 

Цього тижня не варто приймати категоричні рішення і руйнувати вже налагоджені зв'язки. Уникайте будь-яких конфліктів. Опирайтеся тільки на добре перевірених та надійних людей і власні напрацювання. Не шкодуйте часу на свою освіту і розвиток. Бажано не афішувати свої наміри, тоді вони швидше здійсняться. Наприкінці тижня, ймовірно, доведеться займатися виправленням помилок, скоєних у недавньому минулому, причому, не обов'язково вами.

Зверніть особливу увагу на продукти, багаті залізом. Вони необхідні для здоров'я людини - незалежно від того, чи має вона діагноз «анемія» чи ні. Спробуйте ввести у свій раціон артишоки, листові овочі - крім заліза, ви отримаєте клітковину і вітаміни. Десерт замініть сухофруктами - вам підійдуть сливи, інжир, абрикоси і родзинки. Корисні горіхи, але пам'ятайте, що вони - досить калорійні.

Ваш об'єкт захоплення - не такий хороший, як здається. Проаналізуйте свої почуття. Пошук нових відчуттів у коханні або необґрунтована бравада можуть ускладнити ситуацію.

Складний у фінансовому плані тиждень. Вимоги керівництва може бути складно виконати. Ваші плани можуть залишитися нереалізованими через відсутність необхідної суми. Існує ризик більше втратити, ніж придбати. Продумуйте всі свої кроки.

 

Водолій

 

Цього тижня не бажано виказувати активність та ініціативу. Пливіть за течією. У стосунках з іншими продемонструйте витримку і спокій. Постарайтеся не говорити зайве, не чіпляйтеся до чужих недоліків і не лізьте з порадами, коли вас про це не просять. У п'ятницю варто зібратися зі силами і довести розпочату справу до кінця, хоч якою би тяжкою вона не здавалася.

У найближчі дні варто дотримуватися легкої збалансованої дієти. Жирні м'ясо і рибу викиньте з раціону. Після них ви будете почуватися недобре. Варто бути обережними з алкоголем і молочною продукцією. Фрукти та овочі їжте, але краще маленькими порціями, що не перевищують об'єм вашого кулака. І обов'язково добре мийте їх.

Постарайтеся у найближчі дні своєю поведінкою не викликати напад ревнощів у коханої людини. Інакше ваша гра на почуттях і нервах може сумно закінчитися для вашої пари.

Фінансова сфера не вселяє особливого занепокоєння, хоча у п'ятницю нові фінансові справи починати не варто. У неділю не захоплюйтеся дорогими розвагами й азартними іграми.

 

Риби

 

Цього тижня ви будете з дивною завзятістю наступати на одні й ті ж граблі. Чи не час вчитися на помилках? Події можуть розгортатися зовсім не так, як ви задумали. Однак, це - не привід для тривог і страхів. Енергія, що переповнює вас, може бути не завжди конструктивною, тому обережність вам не зашкодить, особливо слідкуйте за «гострим язичком».

Тиждень - ідеальний для тих, хто хоче змінити свої підходи до харчування, скорегувати раціон і прийняти рішення на користь здорової їжі - якщо не назавжди, то хоча б на дуже тривалий час. Головне - не починайте занадто різко, уникайте стресу - інакше ваш організм замість того, щоб перебудуватися, почне чинити опір нововведенням. Було б непогано проконсультуватися з дієтологом або лікарем, якому ви довіряєте.

Схоже, ви зараз - на роздоріжжі, на роздуми не багато часу. Проаналізуйте ситуацію і не обманюйте себе. Чи по-справжньому небайдужа вам та людина, про яку ви думаєте, чи це багата уява зіграла з вами злий жарт? Вирішувати вам.

Обходьте магазини десятою дорогою. А ось в офісі вам, схоже, доведеться затриматися. Зараз - час заробляти, а не витрачати.

Овен

Овен

Гороскоп#2022-08 (02/23/2022)
Гороскоп#2022-07 (02/16/2022)
Гороскоп#2022-06 (02/09/2022)
Гороскоп#2022-05 (02/02/2022)
Гороскоп#2022-04 (01/26/2022)

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers