rss
05/05/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ В Іллінойсі знизять плату за вантажні перевезення

Депутати Іллінойсу нещодавно досягли двопартійної угоди про фінансування доріг і мостів у штаті, а також про зниження плати за автотранспортні перевезення. Про це повідомила Асоціація вантажних автомобільних перевезень Іллінойсу (ITA).

 

Title  
 Фото: Рixabay 

Нещодавно прийнятий законопроект скасовує прихований податок із продажів на водійські права на керування вантажівкою, відомий як «Commercial Distribution Fee» («Плата за вихід на ринок»). CDF додає цілих $400 до вартості номерного знакa вантажної фури, що є частиною загальних доходів органів влади.

«Асоціація вантажних автомобільних перевезень Іллінойсу задоволена тим, що губернатор Пріцкер і лідери депутатів у Палаті представників і Сенаті вирішили скасувати плату за вихід на ринок, яка переслідує промисловість автотранспорту в штаті Іллінойс з моменту її створення у 2004 році», - зауважив виконавчий директор ITA Matt Hart. «Скасувавши CDF, штат Іллінойс фактично знизив тарифи на номерні знаки для вантажних автомобілів, відчинивши двері і запросивши автотранспортні компанії розмістити свою компанію у штаті».

Номерний знак для вантажних фур коштує $3190. З них $2790 - це чинна плата за номерний знак та $400 - так звана плата за вихід на ринок, яка надходить у загальний фонд бюджету штату. Після того, коли CDF буде скасовано у 2020 році, вартість номерного знака вантажної фури становитиме $2890. Відтак, загальна економія складе $300 або 9,4%.

За словами Hart, «автотранспортна галузь дала роботу 300 тисячам чоловіків і жінок у штаті Іллінойс, забезпечивши гідні робочі місця для сімей Іллінойсу».

«ITA аплодує губернаторові Пріцкеру, а також спікеру Мадігану, президентові Каллертону та лідерам Brady & Durkin за їхню підтримку при скасуванні CDF. Крім того, в ITA висловили вдячність усім депутатам, які проголосували за інвестиції в транспортну мережу штату. Іллінойс є лідером у сфері автоперевезень та транспортування. Ми повинні продовжувати інвестувати у наші дороги і мости, маючи економічно виправдані, стабільні доходи, щоб наші автомагістралі були безпечними, а також щоб кожному в штаті гарантувати економічні можливості».

За даними контролера штату, минулого року плата за вихід на ринок коштувала індустрії вантажоперевезень $46,7 млн. З моменту появи у 2004 фінансовому році CDF коштувала автотранспортній галузі майже $1 млрд.

Анонсовано відставку головного економічного радника президента

Дурбін закликає підтримати законопроект, який допоміг би погасити студентські позики

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers