rss
04/23/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Новини \ Події в Україні \ Лінія фронту: окупанти влаштували три обстріли, поранено бійця ЗСУ

Російські окупанти у вівторок, 4 червня, від початку доби до 18:00 тричі обстріляли позиції українських військових на Донбасі. Один боєць зазнав поранень.

Про це повідомляє прес-центр штабу операції Об'єднаних сил на своїй сторінці у Facebook.

«Від початку доби ворог тричі порушив режим припинення вогню, при цьому один раз - із застосуванням заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 120 мм із загальною витратою 20 мін. Також збройні формування Російської Федерації проводили вогонь по позиціях наших підрозділів зі станкових протитанкових гранатометів, автоматичної стрілецької та снайперської зброї», - йдеться в повідомленні.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування «Схід» противник здійснив два обстріли позицій Об'єднаних сил, з них: поблизу міста Авдіївка з напрямку населеного пункту Спартак - з мінометів калібру 120 мм, станкових протитанкових гранатометів та стрілецької зброї; в районі населеного пункту Опитне з напрямку населеного пункту Спартак - зі станкових протитанкових гранатометів.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угрупування «Північ» ворог з напрямку населеного пункту Садовий зі снайперської зброї обстріляв позиції наших захисників поблизу селища Золоте-4.

«Внаслідок ворожих обстрілів один військовослужбовець Об'єд­на­них сил отримав поранення», - поінформували в штабі, підкресливши, що на обстріли з боку збройних формувань Російської Федерації українські підрозділи дали адекватну відповідь, втрати противника уточнюються.

У понеділок, 3 червня, збройні формування Російської Федерації 13 разів обстріляли позиції Об'єднаних сил.

Сенатор США Роб Портман відвідав Україну

Окупанти кинули за ґрати 19-річного кримчанина через «вибухівку та екстремізм»

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers