rss
04/30/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Автосвіт \ Компанія Honda скорочує витрати

Японська марка Honda оголосила про те, що має намір скоротити кількість варіантів моделей і реорганізує виробничу базу, щоб підвищити ефективність, адже збільшення інвестицій у нові технології скорочує прибуток компанії.

Раніше Honda повідомила про 13-відсоткове зниження операційного прибутку за минулий фінансовий рік. Генеральний директор компанії Такахіро Хачіго повідомив, що компанія планує розгорнути нову глобальну платформу в 2020 році, а також збільшити електрифікацію свого модельного ряду.

Такі глобальні моделі, як Fit/Jazz, Civic, Accord, HR-V і CR-V повинні будуть скоротити існуючі комплектації приблизно на третину. Саме на ці моделі припадає 60% світових продажів компанії Honda.

Скоротити витрати компанії повинен допомогти і запуск нової платформи Honda Architecture, яка дебютує у новій глобальній моделі. Її автовиробник планує випустити вже у 2020 році.

Хачіго заявив, що Honda прискорить розгортання електричних і гібридних систем силових установок, щоб до 2030 року досягти 75% рівня електрифікації глобальної лінійки моделей.

 

У Німеччині створили шосе для вантажівок-тролейбусів

Suzuki планує відмовитись від дизельних двигунів

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers