rss
04/19/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Здоров’я \ Ще треті півні не співали, ніхто ніде не гомонів…

Ідеальний час для початку продуктивного дня... п'ята година ранку! Але як навчитися прокидатися вдосвіта? Травень-червень - найкращий час, аби виробити ще одну корисну звичку. Природа нам сприяє, адже саме у ці місяці рано світає.

 

Від людей часто можна почути, що їм не вистачає часу на певні речі: ніколи ходити у спортзал, ніколи вчити англійську... Написано безліч книжок про те, як правильно планувати свій день. З них усіх випливає, що всі люди розпоряджаються однаковою кількістю часу. Якщо це так, то чому не встигаєте зробити так само багато, як, наприклад, Ілон Маск? Зате вам не бракує часу на щось некорисне, наприклад, на багатогодинні теревені у задимленому приміщенні «ні про що»?

Як же отримати кілька додаткових годин на добу, щоб зробити більше? «Все просто: прокидайтеся щодня... о 5-й ранку!» - радить популярна блогерка Шеннон Торенс. Звичайно, багато скажуть: «Лягаю пізно, тому не можу прокинутися з першими півнями». Але проаналізуйте, що зазвичай робите у нічний час. Дивитеся телевізор? «Сидите» в Інтернеті? Знаєте, яку спільну звичку мають успішні люди? Не вилежуються у ліжку до полудня.

Зробивши багато вранці, помітите, наскільки зростатиме ваша продуктивність протягом усього дня. За кілька годин до початку робочого дня можете залагодити ті справи, які фізично важко залагодити пізно вночі.

Як же прокидатися о 5-й годині ранку без страждань?

Виберіть оптимальний графік сну. Лікарі рекомендують спати не менше, ніж сім годин. Отже, щоб виконати цю норму, вам слід лягати у ліжко не пізніше, ніж о 10-й вечора. Звичайно, деякі люди потребують більше годин сну. Можливо, належите до них, тож експериментуйте.

Поставте перед собою конкретну мету. Тобто, має бути поважна причина, для чого вам треба прокидатися рано. Наприклад, хочете спокійно попрактикувати йогу чи вивчити кілька слів іноземної мови. Напишіть це на аркуші паперу, щоб, прокинувшись зранку, чітко знати, що саме слід зробити. Інакше є ризик, що вашу увагу може відвернути, скажімо, Facebook.

Найкращим способом швидко прокинутися вранці є кілька ковтків прохолодної води. Поставте звечора склянку біля ліжка. Спорожнивши її одразу після пробудження, гарантовано не захочете більше спати.

Наставте будильник, а краще два. Розмістіть їх у «зоні недосяжності» - настільки далеко від себе, щоб для того, аби їх вимкнути, потрібно було встати з ліжка.

Підготуйте ввечері все необхідне для виконання поставленої мети. Якщо запланували залагодити робочі питання, попрацювавши за комп'ютером, підготуйте всі необхідні папери. Якщо маєте намір потренуватися, підготуйте відповідний одяг.

Не важливо, як плануєте провести ці додаткові години. Головне - не витратити їх намарно, тиняючись темною квартирою.

 

Автор: Андрій Гелий

Джерело: «Високий Замок »

Профілактичний курс крапельниць не запобігає хворобам серця

Малопомітні, але дуже небезпечні: кожен другий кліщ переносить хворобу Лайма!

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers