rss
04/28/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Полiтика \ Економіка \ Українці цьогоріч залучили 0,6 мільярда «теплих кредитів»

За 2019 рік понад 47 тис. родин вже отримали в банках близько 600 млн грн. «теплих кредитів» у рамках урядової програми з енергозбереження.

Про це інформує прес-служба Державного агентства з енергоефективності та енергозбереження.

За даними агентства, у 2019 році понад 47 тис. родин вже отримали в банках близько 600 млн грн. «теплих кредитів». Це - більша частина від усього прогнозованого обсягу кредитування.

«Звертаю увагу, що це вже більша частина від усього прогнозованого обсягу кредитування у ц. р. - 1,1 млрд грн. «теплих кредитів» (за наявного бюджетного фінансування у розмірі 400 млн гривень)», - прокоментував голова Держенергоефективності Сергій Савчук.

Минулого тижня українські родини залучили ще близько 50 млн грн. «теплих кредитів» для термомодернізації будинків, зокрема, 33 млн грн. - на утеплення приватних будинків; більше 15 млн грн. - для ОСББ; майже 2 млн грн. - на твердопаливні котли.

Савчук нагадав, що додаткову компенсацію надає місцева влада. На сьогодні виділено 140 млн грн. з місцевих бюджетів на співфінансування «теплих кредитів».

Будемо їсти чорну ікру ложками! 33 фермери на Пустомитівщині, що на Львівщині, об’єдналися в агротуристичний кластер «ГорбоГори»

Канада перевірить українську систему держконтролю за виробництвом м’яса птиці

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers