rss
04/20/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Це цікаво \ Google автоматично видалятиме історію пошуку і переглядів

Google автоматично видалятиме історію пошуку і переглядів

 

Компанія Google надасть користувачам опцію, завдяки якій автоматично видалятиметься історія пошуку після трьох місяців.

Про це повідомляє BBC із посиланням на компанію.

«Google запропонує користувачам опцію автоматичного видалення своєї історії пошуку після трьох місяців», - йдеться у повідомленні.

Як повідомляє BBC, нині користувачі можуть власноруч видаляти свою пошукову історію у YouTube, Google Maps та Google Search.

Однак у компанії вирішили надати користувачам більше контролю над своїми персональними даними, і завдяки новій опції вони зможуть обрати автоматичне видалення історії пошуку через три місяці або через 18 місяців.

У Google додали, що опція з'явиться «протягом кількох тижнів».

Зазначається, що нині історію пошуку у Google можна тимчасово призупинити.

 

LG випускає свій перший смартфон з 5G

 

Title  

Південнокорейська корпорація LG Electronics найближчим часом випустить свій перший смартфон з підтримкою мережі 5G - V50 ThinQ.

Про це повідомляє Yonhap.

«Останні випробування для V50 ThinQ закінчилися, щоб випустити його 10 травня», - повідомило джерело, знайоме з планами компанії.

LG спочатку планувала запустити V50 у Південній Кореї наприкінці квітня, але змінила графік для оптимізації функцій телефону та мережевої сумісності з існуючою мережею LTE.

Як зазначається, V50 ThinQ від LG стане другим смартфоном на внутрішньому ринку, що підтримує 5G, після Samsung Galaxy S10.

Компанія LG оприлюднила свій 5G-смартфон V50 ThinQ в лютому на MWC 2019. Він має два екрани, один з яких зйомний, діагональ 6.4 дюйми та пам'ять на 128 гігабайтів.

Смартфон також отримав потрійну основну камеру на 12 Мп, 12 Мп та 16 Мп відповідно, подвійну фронтальну на 8 Мп+5 Мп, батарею на 4000 мАг, 32-бітний Hi-Fi Quad DAC і корпус із захистом від води і ударів. Вартість такого гаджета на внутрішньому ринку становитиме $1,054.

 

Huawei цьогоріч оприлюднить перший телевізор з 5G

 

Китайська компанія Huawei Techno­logies планує цього року показати перший телевізор з підтримкою мережі 5G.

Про це повідомляє Nikkei Asian Re­view з посиланням на джерела у компанії.

"Huawei Technologies планує показати перший в світі телевізор з підтримкою мережі 5G щонайшвидше цього року, та прагне увійти до п'ятірки виробників комп'ютерів за три роки, китайський технологічний гігант намагається кинути виклик Samsung Electronics та Apple на ринку з високотехнологічної побутової електроніки", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що в телевізорі буде встановлений найпотужніший на ринку процесор.

Технічне обладнання самого ТВ дозволить дивитися контент доволі високої чіткості.

Телевізору також приписують підтримку технології Bluetooth 5.0 та безліч різних інтерфейсів.

Завдяки підтримці віртуальної і доповненої реальності у телевізорах, їх власники зможуть дивитися панорамні й сферичні відео, маючи при цьому можливість управляти кутом огляду прямо з пульта управління.

Як повідомляє Nikkei Asian Review, власники телевізора зможуть також дивитися фільми через мобільний інтернет, адже сам пристрій буде з'єднаний з мережею 5G.

Зазначається, що Huawei, який є найбільшим виробником обладнання для телекомунікацій, вже оприлюднив гнучкий смартфон 5G, пізніше цього року будуть оприлюднені домашні роутери 5G.

 

SpaceX заявила про втрату космічної капсули Dragon

 

У компанії SpaceX підтвердили, що космічна капсула Dragon, яку мали використати під час першого пілотованого орбітального польоту космічного корабля, нещодавно була повністю знищена під час випробувань.

Про це повідомляє Радіо Свобода.

«Капсула Dragon Crew, на якій компанія Ілона Маска SpaceX збирається відправляти людей на Міжнародну космічну станцію (МКС), була серйозно пошкоджена в результаті аварії під час випробувань допоміжних двигунів апарата. Капсула була охоплена полум'ям після нештатної ситуації. За словами очевидців, дим з випробувального майданчика космодрому на мисі Канаверал у Флориді було видно здалеку», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у квітні під час серії тестів двигуна космічного корабля SpaceX Crew Dragon на мисі Канаверал у Флориді стався вибух.

Ймовірно через аварію графік запусків SpaceX в майбутньому зміниться, оскільки компанія розслідує інцидент.

Таємничий «Острів» балтів

В Україну повернули реліквію родини Скоропадських

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers