rss
04/18/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Організації, установи, товариства \ Відкритий лист Українського Конгресового Комітету Америки новообраному президентові України

Шановний новообраний пане президенте!

 

Український Конгресовий Комітет Америки (УККА), організація, яка представляє інтереси українців у Сполучених Штатах Америки з 1940 року, вітає вас, пане Володимире, з перемогою у президентських виборах.

 

Український народ зробив свій демократичний вибір, згідно з яким ви станете найважливішою особою на найвищій посаді Української Держави. А це передбачає почесні та високо відповідальні обов'язки задля продовження розвитку незалежної, суверенної та демократичної України.

УККА, громадське представництво більш, ніж 1,5 мільйона американців українського походження видав заклик до українців у періодах між першим і другим турами цьогорічних президентських виборів, в якім було згадано, що «виборці відіграють важливу роль у формуванні свого уряду і, своєю чергою, - свого майбутнього». Місія спостерігачів УККА - волонтерів - в Україні та в Америці - підтвердили цілому світові, наскільки важливою і справедливою є демократія в Україні.

Вельмишановний пане Володимире, українська громада в США завжди працюватиме для того, щоб Україна стала заможною, демократичною, рівноправною державою в сім'ї Європейсько-Атлантичних держав. Ми підтверджуємо, що ми зобов'язуємося твердо дотримуватися наших багаторічних принципів:

- створення сильної армії України, здатної зупинити іноземних загарбників;

- дотримання територіальної цілісності України та повернення окупованих територій України;

- підтримування курсу інтеграції до євроатлантичних структур - включаючи НАТО та Європейський Союз;

- зміцнення ринкової економіки;

- більш рішуча боротьба з корупцією;

- захист основних прав і свобод людини;

- затвердження української як державної мови України;

- остаточне відокремлення Православної Церкви України від церкви агресора.

УККА, як і раніше, залишається повністю відданим справі захисту інтересів українського народу і продовжуватиме це робити надалі задля процвітання і добробуту землі наших предків, та для того, щоб світ поважав Україну як рівноцінну Європейську державу.

Український Конгресовий Комітет Америки запрошує вас, новообраний пане президенте, зустрітися з нашою українсько-американською громадою при першій нагоді вашого візиту до Сполучених Штатів, щоб і надалі продовжувати нашу співпрацю для добра нашої спільної Батьківщини.

«Великдень разом» на Запоріжжі

УККА: президентські вибори в Україні були вільними, чесними і демократичними

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers