rss
04/16/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Автосвіт \ Nissan Rogue потрапив під перевірку

У Північній Америці перевіряють автомобілі Nissan Rogue. Причиною розслідування стало несподіване спрацьовування в машинах системи екстреного гальмування AEB.

В поле зору Національного управління безпеки дорожнього руху США потрапили 675 тисяч автомобілів Rogue, що датуються 2017 і 2018 модельними роками. Перевірка почалася після доповідної Центру автобезпеки.

У повідомленні вказувалося, що в багатьох автомобілях система AEB спрацьовувала помилково, без наявності будь-яких перешкод на дорозі. Всього було офіційно зареєстровано 87 скарг від власників Nissan Rogue.

Чиновники відзначають, що непередбачене екстрене гальмування створює загрозу для водія і пасажирів, особливо - якщо машина рухається з великою швидкістю. Крім того, раптова зупинка становить загрозу і для іншого транспорту.

Разом з тим, дефект поки не привів ні до яких травм і іншим нещасних випадків. Зі свого боку, компанія Nissan повідомила владі США і Канади про те, що компанія готова усунути дефекти. Для цього фахівці внесуть корективи у програмне забезпечення автомобілів.

Нова Toyota RAV4 вийшла на ринок Японії

«Розумні» машини будуть обов’язковими для європейця

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers