rss
04/19/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Автосвіт \ Bentley готує другий кросовер

Компанія Bentley розширюватиме модельну лінійку за рахунок нових кросоверів і моделей гран-туризм, а винятково спортивних машин у марки не буде.

Однією з перших новинок повинен стати кросовер, більший, ніж Bentayga, пише Motor1.

Член правління Bentley з інжинірингу Вернер Тітце визнав, що для марки пріоритетом зараз є кросовери як моделі найпопулярнішого на ринку класу автомобілів. Зараз мова йде про більшу модель, ніж нинішня Bentayga, орієнтована на ринки Китаю і США.

Повнорозмірний кросовер - це не єдина новинка, про яку думає Bentley. Крім того, компанія розглядає можливість будівництва нової машини класу гран-туризм. І мета такої моделі - залучати нову аудиторію, тому позиціонуватимуть її інакше, ніж нинішній Bentley Continental GT. Тітце впевнений, що у марки є все, щоб зробити ще одну успішну і затребувану модель.

Що стосується електромобілів, то наразі технології недостатньо досконалі, щоб Bentley задумалася про повноцінний електромобіль. Тепер марка орієнтуватиметься на гібриди або навіть машини з двигунами на паливних елементах.

Подробиці про майбутнє марки Bentley будуть озвучені в липні 2019 року, коли компанія збирається святкувати свій віковий ювілей.

 

Nissan Rogue потрапив під перевірку

«Розумні» машини будуть обов’язковими для європейця

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers