rss
05/07/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Новини \ Події в Україні \ Лінія фронту: від кулі окупантів з початку тижня загинули двоє бійців, ще 4 поранено

Станом на 18.00 від початку доби вівторка, 23 квітня, російсько-окупаційні війська 7 разів обстріляли позиції Об'єднаних сил на Донбасі. Один український боєць загинув, один поранений.

Про це у Facebook повідомляє прес-центр штабу ОС.

«Від початку доби ворог сім разів порушив режим припинення вогню, з них двічі - із застосуванням заборонених Мінськими угодами 120 та 82 мм мінометів. Збройні формування Російської Федерації також проводили вогонь по позиціях наших підрозділів із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів, автоматичної стрілецької та снайперської зброї», - зазначається у повідомленні.

Так, у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» противник шість разів обстріляв позиції наших підрозділів: зі 120 мм мінометів, станкових протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів - у районі села Гнутове; зі 82 мм мінометів, станкових протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів - двічі в районі населеного пункту Верхньоторецьке; із гранатометів різних систем та стрілецької зброї - біля міста Мар'їнка; зі станкових протитанкових гранатометів - біля населеного пункту Гранітне; із ручних протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів - в районі населеного пункту Піски.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» противник з автоматичної стріле­цької та снайперської зброї обстріляв позиції Об'єднаних сил біля населеного пункту Південне.

Внаслідок обстрілів у вівторок, 23 квітня, один військовослужбовець Об'єднаних сил загинув, ще один український захисник отримав поранення.

У понеділок, 22 квітня, унаслідок обстрілу один військовослужбовець Об'єднаних сил загинув і троє українських захисників отримали поранення.

З початку поточного року російсько-окупаційні війська здійснили 932 обстріли позицій українських військових.

Про це командувач Об'єднаних сил Сергій Наєв заявив на зустрічі з делегацію на чолі з Міністром оборони Данії Клаусом Хйорт Фредеріксеном, - повідомляє прес-служба штабу ООС.

«Сергій Наєв повідомив, що з початку 2019 року позиції Об'єднаних сил були обстріляні 932 рази, з яких 387 разів - із застосуванням важкого озброєння. Командувач об'єднаних сил продемонстрував данській делегації беззаперечні фото- і відеодокази обстрілів збройними формуваннями Російської Федерації населених пунктів, внаслідок чого постраждали мирні мешканці, було зруйновано будівлі та пошкоджено інфраструктуру», - йдеться в повідомленні.

Жебрівський заявив, що окупанти засекретили стан шахти після ядерного вибуху

Лінія фронту: окупанти знову гатять із забороненої зброї, поранено українського бійця

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers