rss
04/18/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Новообрана мер Чикаго Lori Lightfoot зустрілася з депутатами та губернатором Іллінойсу

Новообрана мер Чикаго Lori Lightfoot зустрілася з депутатами Генасамблеї штату та губернатором J. B. Pritzker.

Lightfoot також поспілкувалася із заступником губернатора Juliana Stratton, спікером Палати представників Mike Madigan, а також з республіканцем, лідером меншості Jim Durkin. Окремо Lightfoot зустрілася з президентом Сенату John Cullerton, лідером більшості Kimberly Lightford та лідером меншості Bill Brady. Про це розповіла прес-секретар мера.

Lightfoot і Pritzker пообідали разом у чиказькому будинку Pritzker. Після обіду вони заявили, що з нетерпінням чекають на співпрацю у майбутньому.

Протягом другого дня свого візиту до Спрингфілда новообрана мер Чикаго Lori Lightfoot виступила перед Сенатом Іллінойсу. Вона заявила, що доведеться вдатися до «сміливих заходів», аби «запровадити реальні зміни» у штаті. За її словами, одна з необхідних змін - прогресивний податок на прибуток, який ініціював губернатор J. B. Pritzker.

Днями виконавчий комітет Сенату проголосував за поправку до Конституції Іллінойсу, яка дозволяє запровадити прогресивний федеральний податок на прибуток.

Lightfoot назвала запропонований прогресивний податок на прибуток тим «різновидом сміливих змін», на які вона з нетерпінням чекає у рамках співпраці з офіційним Спрингфілдом.

Lightfoot також зосередилася на транспорті. Вона, зокрема, заявила, що громадськість заслуговує на інфраструктуру, яка є безпечною та не створює бар'єри на шляху розвитку торгівлі. Вона додала, що буде активним партнером під час вирішення багатьох життєво важливих питань.

 

Чикаго за тиждень

У Трампа готують нові обмеження на в’їзд у США

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers