rss
04/20/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Поради фахівців \ Страхування – шукай краще

Медичне страхування - найвитратніше, тому є сенс пошукати резерви насамперед у його оплаті.

 

На жаль, те, чим нас «нагородив» попередній президент, різко знизило активність на Ринку медичного страхування. Відтак, не варто розраховувати на те, що ціни у медичному страхуванні найближчим часом почнуть знижуватися. Можливо, чинна адміністрація цю ситуацію спробує якось владнати, але сьогодні вибір у цьому секторі страхового Ринку - вельми обмежений. Тому раджу звернутися до фахівця - страхового агента. Але, навіть зупинивши свій вибір на медичному страховому полісі з певними параметрами, Deductible, Co-pay, Out-of-pocket & Premium, продовжуйте Shop around. Цей процес нічим не відрізняється від того, що ви зробили з автострахуванням - розсилайте наявний страховий поліс через Інтернет у ті страхові ресурси, які виберете, а, отримавши пропозиції, порівнюйте кожен елемент індивідуально. Готовий посприяти вам при аналізі результатів Shop around.

Більш оптимістично і просто виглядає Ринок Life Insurance. Не потрапляючи у десятку найкращих країн за рівнем медичного обслуговування за версією ВООЗ (Всесвітня організація охорони здоров'я), наша країна, проте, є лідером за темпами зростання тривалості життя, що ВООЗ навмисно замовчує, оскільки, якщо це визнають, розсипається на порох уся методика оцінки рівня охорони здоров'я, яку вони використовують.

З погляду страхової індустрії, зростання тривалості життя очевидним чином зменшує кількість виплат у разі смерті клієнтів і відтак збільшує прибутковість цього страхового сектора. Як наслідок, страхові компанії знижують вартість страхового покриття. Сьогодні ситуація покращилася настільки, що, змінивши страхування, маючи 50 років, за те ж покриття ви будете платити ту ж ціну, що платили 10 років тому, коли були на 10 років молодшими.

На замітку. Нагадую, що держава повністю страхує Death benefits до суми $500K на одну людину. Отже, купуючи страхове покриття у цих межах, вам не потрібно переплачувати за «ім'я» страхової компанії. Шукайте страхові компанії в Інтернеті, і не надавайте великого значення назві компанії та її рейтингу. Готовий вам у цьому допомогти.

Перераховані страхові продукти: Life Insurance, Medical Insurance, Car Insurance & Home Insurance - це необхідний набір, який повинен бути у кожній родині. Наскільки всі ці страхові компанії підібрані оптимально - це питання, яке вимагає залучення фахівця. Крім того, доцільно мати план їхнього регулярного перегляду з урахуванням змін як у вашій родині, так і на ринку страхових послуг.

Market means shop around - дослухайтесь до здорового глузду, дотримуйтесь цього правила.

На завершення. Коли ми розглядали ті проблеми, які нам допомагають вирішити вищевикладені страхові поліси, ми не згадали ще одну проблему, з якою нам доводиться мати справу. Йдеться про тимчасову втрату доходу. На жаль, страховий бізнес не має продукту, який захистить нас у цій ситуації. Отже, ми самі повинні подумати, як захистити свою сім'ю, свій бюджет на випадок тимчасової втрати доходу. Це - окрема велика тема, і я презентую її на ваше обговорення у наступних статтях.

Для «підстрахування» моя second opinion перебуває від вас
на відстані дзвінка: 520-7030.

e-mail: [email protected]

www.drfgroup.net

З повагою - Йосип Розенберг,
 Common Sense Club

 

Сезонні вакансії: хто з роботодавців уже активізувався?

Працевлаштування ВПО: хто готовий надавати додаткові соціальні пакети?

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers