rss
04/25/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Новини \ Події в Україні \ Лінія фронту: окупанти обстріляли Гнутове зі 120-мм мінометів

У вівторок, 16 квітня, з початку доби до 18:00 російські окупаційні війська п'ять разів обстріляли позиції Об'єднаних сил, зокрема й із забороненого Мінськими угодами озброєння.

Про це повідомляє штаб ООС.

«З початку поточної доби ворог п'ять разів порушив режим припинення вогню, з них чотири рази - із застосуванням забороненого Мінськими домовленостями озброєння. Збройні формування Російської Федерації проводили вогонь по позиціях наших підрозділів з мінометів калібрів 120 та 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї», - розповіли у штабі.

Як уточнюється, у смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Схід» бойовики чотири рази відкривали вогонь. Зокрема, з мінометів калібрів 120 та 82 мм та станкових протитанкових гранатометів двічі обстріляли позиції ОС у районі Гнутового, з мінометів калібру 120 мм - в районі Талаківки, з мінометів калібру 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї - в районі Мар'їнки.

Крім того, у смузі відповідальності оперативно-тактичного угруповання «Північ» окупанти зі стрілецької зброї обстріляли позиції Об'єднаних сил у районі Зайцевого.

«Втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил немає. На ворожі провокації підрозділи Об'єднаних сил дали адекватну відповідь. Втрати противника уточнюються», - наголосили у штабі ООС.

НАЗК внесло припис Омеляну

Лінія фронту: від кулі окупантів з початку тижня загинули двоє бійців, ще 4 поранено

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers