rss
06/16/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
У фокусі – Америка \ Трамп підписав новий указ про будівництво нафтопроводу Keystone XL

Президент США Дональд Трамп у п'ятницю підписав новий указ про будівництво нафтопроводу Keystone XL, який надає компанії TransCanada право на будівництво магістралі. Документ опублікований у п'ятницю на сайті Білого дому.

«Указ дає TransCanada право на будівництво, утримання та підтримку в належному стані нафтопроводу Keystone XL», - йдеться в документі.

«Для уникнення різночитань я скасовую дію указу від 23 березня 2017 року», - зазначив президент. В адміністрації США уточнили газеті The Hill, що новий документ повинен усунути «будь-які суперечності», що мали місце в минулому указі.

«Зокрема, даний указ проясняє, що цей документ є рішенням президента, яке не підлягає розгляду та перегляду в судових інстанціях», - заявив представник Білого дому виданню.

Суперечки навколо Keystone XL тривають протягом кількох років, під час яких TransCanada неодноразово змінювала плани будівництва. Дана магістраль дозволить постачати з Канади понад 800 тис. барелів нафти на добу на переробні підприємства в штатах Техас і Луїзіана. Протяжність трубопроводу повинна скласти 1,9 тис. км - від міста Хардісті (канадська провінція Альберта) до Стіл-Сіті (штат Небраска), звідки паливо буде перекачуватися іншими нафтопроводами далі на південь США.

 

Нойєрт пішла з посади представника Держдепу

Preckwinkle і Lightfoot презентували власні стратегії боротьби зі злочинністю

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers