rss
04/19/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Чоловіча сторінка \ Бездротові навушники замість звичайних

У час інновацій та стрімкого розвитку технологій звичайними бездротовими навушниками вже нікого не здивуєш. Тому виробники змагаються не лише в якості та ціні, а й у винахідливості. Ми зібрали для вас найоригінальніші навушники: з брендовим дизайном, новими функціями та за доступною ціною.

 

Навушники із синхронним перекладом

 

Китайські винахідники змайстрували навушники з функцією синхронного перекладу. Це - стартап від TimeKettle. Ґаджет перекладає вашою мовою те, що говоритиме співрозмовник своєю. Кожен навушник - це окремий пристрій, але обоє вони працюють від однієї програми. Для цього на смартфон потрібно встановити спеціальний додаток, а потім - вибрати у ньому мову для перекладу. Тоді вмикаєте Wi-Fi та Bluetooth, вставляєте у вухо навушники - і розумієте співрозмовника. Наразі пристрій може перекласти 21 мову, проте вже незабаром компанія планує долучити ще 15. Навушники із синхронним перекладом будуть особливо корисними для туристів, якщо ті не знають мови країни, до якої подорожують.

Навушники з 36-годинною автономністю

 

Не менш важливою функцією для навушників є тривалий заряд акумулятора, адже у потоці важливих справ можна забути їх підзарядити. Тому Astrotec S70 пропонує навушники, що працюють без підзарядки 36 годин, і це - непогана автономність. Самі навушники працюють 6 годин, ще 30 годин забезпечує зарядний чохол. Він має роз'єм USB-C і підтримує технологію швидкої зарядки. Astrotec S70 - це стильні бездротові навушники з якісним звучанням. Спеціальне кріплення навколо вушної раковини не дозволяє пристрою висковзнути. Також навушники мають високий рівень захисту від вологи, завдяки цьому в них зручно займатися спортом та можна гуляти під невеликим дощем.

Караоке-навушники

 

Xiaomi Bluetooth Headset Forbidden City - це стильні навушники для шанувальників караоке. Моделі білого й чорного кольорів мають цікавий золотистий візерунок. Та головне тут - не дизайн, а незвичні функції. Xiaomi Bluetooth Headset Forbidden City мають функцію зміни голосу. Наприклад, коли користувач співає у цих навушниках, він може змінювати тональність. Усього є п'ять різних режимів відтворення голосу. Також гаджет має кнопку для ввімкнення запису голосу високої якості. Окрім того, завдяки смартфону можна слідкувати за своїми успіхами у співі.

Дизайнерські навушники від Louis Vuitton

 

Компанія Master&Dynamic у співпраці з французьким Будинком моди Louis Vuitton працює над серією продуктів з унікальним дизайном. Перший такий - бездротові навушники Louis Vuitton Horizon Earphones, які мають чотири варіанти колірних рішень. Вартість новинки чимала - $995. Гаджет та футляр виглядають ефектно й стильно, одразу помітно, що це - Louis Vuitton. Усе це точно сподобається прихильникам лейбів та брендів. З такими навушниками неможливо залишитися без уваги. Та, крім оригінального дизайну, розробники більше нічого нового не вигадали. Тож усе інше в цих навушниках нагадує попередню модель від компанії Master&Dynamic. Обидві моделі отримали 10-міліметрові драйвери Beryllium, що відрізняються високою продуктивністю та можуть працювати без підзарядки трохи більше, ніж три години.

Навушники з функцією розпізнання голосу

 

Компанія Huawei попрацювала над помилками і презентувала друге покоління бездротових навушників Freebuds. Результат вийшов досить цікавим. Цього разу Huawei вирішила не експериментувати з конструкцією, практично повністю скопіювавши дизайн Apple AirPods. Навушники доступні у білому та чорному кольорах. Цікавою особливістю Freebuds 2 Pro стала підтримка технології Bone Voice ID - біометричної аутентифікації за допомогою голосу. Працює вона завдяки тому, що навушники «навчилися» проводити звук через кістки черепа. Таким чином користувачі, наприклад, зможуть голосом підтверджувати оплату покупок. Крім того, навушники мають систему шумозаглушення.

Доступна якість

 

Компанія Xiaomi вкотре тішить користувачів недорогим пристроєм і з хорошою якістю. Як тільки випустили першу партію новинки Xiaomi Mi AirDots Pro - її розпродали миттєво - за 4 хвилини. Про це повідомили самі розробники. Навушники схожі на AirPods від Apple, але ціна - доступніша. За новинку просять лише $60. Не обійшлося у бездротових навушниках від китайського виробника без системи активного шумозаглушення ANC. А ще вони підтримують кодек AAC, що забезпечує гарну якість звучання при використанні бездротового каналу передавання звуку. Розробники заявили, що Xiaomi Mi AirDots Pro - сумісні зі смартфонами, планшетами та комп'ютерами, що працюють на базі Android, iOS, Chrome OS, Windows, macOS і Linux. А приємним бонусом є підтримка різних голосових помічників, зокрема, Google Assistant. Самі навушники, як і AirPods, мають фірмовий кейс для транспортування й зарядки. Завдяки цьому вони можуть працювати автономно 10-11 годин.

Автор: Ірина Кунинець

Джерело: «Егоїст»

Модні чоловічі пальта весни 2019

Посібник з бойової підготовки армії США: витримка при стрільбі

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers