rss
04/16/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Чоловіча сторінка \ Модні чоловічі пальта весни 2019

Бажання виглядати стильно і модно виникає не тільки у літній період, а й у холодну пору року. При цьому, в сучасному світі одягатися відповідно до модних тенденцій прагнуть як жінки, так і чоловіки. Відтак, безліч провідних модних дизайнерів працюють над створенням нових колекцій чоловічого верхнього одягу. У цій публікації розглянемо модні чоловічі пальта сезону весна-2019.

 

Сучасні дизайнери створюють для сильної половини людства чудові моделі, які відрізняються не тільки своїм стильним зовнішнім виглядом, але і практичністю, що важливо для кожного чоловіка. Вибрати вдалий варіант із безлічі пропозицій зможе навіть найпримхливіший модник. Головне - не забути доповнити образ. Адже неправильно підібране взуття та аксесуари можуть зіпсувати навіть наймоднішу модель чоловічого пальта.

Чоловічий верхній одяг у стилі унісекс

 

Title
 

 

Перші покази нових колекцій чоловічого верхнього одягу засвідчили, що багато дизайнерів надали перевагу стилю унісекс. Цей стиль не відрізняється зайвою сексуальністю. Крім того, більшість презентованих моделей мають вільний крій, що не підкреслює фігуру.

Вибір базується на тому, що стиль унісекс - універсальний, і підійде як жінкам, так і чоловікам. Однак, модні експерти радять представникам чоловічої статі не обмежувати себе у виборі і звернути свою увагу на не менш актуальний стиль - оверсайз. Подовжені пальта, відшиті з мішкуватих тканин нейтральних відтінків, здатні підкреслити мужність і додати образу особливого стилю. На думку модних стилістів, у 2019 році будуть актуальними:

  • пальта з простим принтом;
  • однотонні моделі верхнього одягу;
  • подовжені пальта, прикрашені великим орнаментом.

Чоловічі пальта у класичному стилі

 

Title
 

 

Класика - це той стиль, який актуальний у будь-який час і підійде будь-якому чоловікові. Чоловік у класичному пальті буде не просто модним, він виглядатиме елегантно, ефектно і стримано.

Стилісти пропонують чоловічій половині людства вибирати подовжені класичні моделі пальта, відшиті з тканин темних відтінків синього і сірого кольорів. Модні експерти радять доповнювати такі моделі пальт масивним взуттям і яскравими аксесуарами контрастного кольору. Такий образ виглядає у міру стримано і стильно, що привертає увагу жіночої статі.

Крім того, класичний стиль відрізняється своєю універсальністю. Він чудово поєднується з будь-якими елементами гардероба, що, своєю чергою, позбавляє від зайвих походів магазинами і дозволяє заощадити кошти.

Принтовані пальта

 

У 2019 стилісти пропонують модникам безліч фактурних варіантів пальт, прикрашених різними принтами. Дизайнери у нових колекціях показали монохромні моделі верхнього одягу з незвичайними східними принтами, помітними анімалістичними малюнками. Результат роботи модельєрів не залишив байдужими навіть найвимогливіших модників і отримав схвалення багатьох критиків. Експерти модної індустрії зазначають, що пальта з асиметричними елементами додають образу яскравості та екстравагантності.

Пальта з декором із хутра

 

У новому модному сезоні дизайнери не змогли залишити без уваги поціновувачів хутряних виробів, запропонувавши безліч моделей з додаванням хутряних елементів різних кольорів і відтінків.

Пальто зі вставками із штучного чи натурального хутра підійде не тільки для холодного, зимового періоду. Воно стане незамінним елементом гардероба для прогулянок у прохолодні вечори. Дизайнери пропонують безліч моделей чоловічого верхнього одягу з підкладками з овчини, декором із хутра, а також з натуральними хутряними комірами.

Подібні моделі пальта підійдуть чоловікам будь-якого віку. Варіанти, відшиті з драпу або кашеміру, ідеально підкреслять солідність і соціальний статус дорослого чоловіка, а подовжені фактурні куртки з хутряним коміром підійдуть молодому хлопцеві.

 

Title
 

 

Експерти модної індустрії зазначають, що хутряні пальта можна поєднувати з різними стилями одягу. Головне - при створенні образу враховувати вік і правильно поєднувати кольори.

Чоловічі пальта у стилі мінімалізм

 

У 2019 на піку популярності буде стиль мінімалізм, який відрізняється особливою стриманістю і відсутністю яскравих відтінків. Багато модельєрів презентували на своїх показах дивовижні моделі верхнього одягу, виконані у цьому стилі. У їхньому переліку опинилися і стилісти, що працюють над брендом Hugo Boss. При створенні своїх колекцій вони внесли головні особливості мінімалізму і створили безліч пальт, які відрізняються строгим розкроєм і опущеною проймою, завдяки якій лінія плечей виглядає максимально акуратно.

 

Title
 

 

Колірна палітра верхнього одягу в стилі мінімалізм обмежується відтінками чорного, коричневого та сірого кольорів. Такі кольори привертають увагу як дорослих чоловіків, так і молодих хлопців і легко поєднуються з елементами гардероба інших відтінків.

Шкіряний верхній одяг

 

Title

 

Шкіряний верхній одяг - не перший рік популярний серед чоловічого населення. У 2019 році дизайнери пропонують чоловікам звернути свою увагу на подовжені пальта, відшиті з лакової шкіри. Крім того, у новому сезоні актуальні моделі, в яких дизайнери комбінують декілька видів тканин - шкіру з оксамитом, шерсть із замшею, вельвет з атласом. Такі пальта виглядають незвично, оригінально і підійдуть молодим хлопцям, які прагнуть до самовираження.

Пальта у стилі мілітарі

 

Title
 

 

Верхній одяг у стилі мілітарі відрізняється великою палітрою кольорів і використанням різноманітних декоративних елементів. У колекціях 2019 року можна побачити пальта зелених, синіх або чорних відтінків, які прикрашені масивним декором на військову тематику.

Джерело: «Tossy»

 

Бездротові навушники замість звичайних

Посібник з бойової підготовки армії США: витримка при стрільбі

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers