rss
04/26/2024
EN   UA

Молодiжне Перехрестя (Тисність на обкладинку)

#370

Ваша точка зору

Чого, на Вашу думку, найбільше бракує Україні для перемоги?
Грошей
Зброї
Ядерної зброї
Міжнародної підтримки
Совісті найвищого керівництва
Ваш варіант відповіді
Поради фахівців \ Що, куди, коли, скільки і за якою ціною? Правильно ставимо питання про посилки

Ті читачі, у кого родичі або знайомі живуть далеко від Чикаго - наприклад, в Європі, - хоча би раз ставили питання: «В які країни можна відправляти посилки? Що можна відправляти? Скільки може коштувати вкладення, яке хотілося б відправити? Які умови різних поштових відправлень?». І ще одне і, напевно, основне питання: послугами якої компанії найкраще скористатися, щоб це було і надійно, і вигідно, і швидко?

 

Якщо не особисто вас цікавило таке питання, то, ймовірно, чули його або в групах у соціальних мережах, або від своїх знайомих, а то і незнайомих людей. Такі питання найкраще і надійніше порушувати не в якихось групах, а безпосередньо ставити фахівцеві, який працює з поштовими відправленнями і знає практично все, зокрема, про те, що, куди, як, на яких умовах і за які гроші можна посилати з Чикаго.

  Title
  Сергій Гілевський

Саме такому фахівцеві ми і ставимо ці питання - Сергієві Гілевському, менеджеру компанії Atlantic Express.

Сергій Гілевський: - Я хотів би, насамперед, сказати, що наближаються Великодні свята, і в зв'язку з цим компанія Atlantic Express пропонує усім своїм клієнтам найкращі ціни на відправлення в Україну, найнижчі, які є, на авіа- або морські посилки і які діють з 1 березня до 30 квітня.

У вас є практично місяць, ви ще можете використати цей термін і відправити посилки своїм рідним.

Ціни на авіапосилки - $2,39 за фунт, морські - 79 центів за фунт. Я хочу нагадати, що в Україну максимальна вага посилки 50 кг, що дуже зручно, особливо, якщо відправляти морем. Atlantic Express пропонує в даний момент найнижчі ціни в Чикаго  і на  послуги кур'єра в місті призначення, і вони будуть діяти теж до кінця квітня.

Посилки у Білорусь привозять у поштове відділення міста. Таким чином, зараз є можливість відправити посилки в Україну і Білорусь морем і авіа. Компанія старається тримати найнижчі ціни ринку, і ви зараз можете бачити, що ніхто не пропонує такі послуги за такі ціни.

- А які пропозиції від компанії Atlantic Express для тих, хто відправляє посилки в країни Східної Європи? І в які ще країни можна відправляти посилки з Чикаго, на яких умовах, тобто, детальніше розкажіть про сервіс компанії.

- Ми приймаємо посилки більш, ніж в 30 країн, зокрема, в країни Євросоюзу, в Молдову. Ви просто телефонуєте за номером телефону call-центру  708-907-3000, уточнюєте місце розташування наших агентів і вибираєте для себе найбільш зручний варіант. Також ми забираємо посилки з помешкання, якщо у когось немає можливості привезти самостійно, або посилка дуже важка.

Ми забираємо посилки у клієнтів щопонеділка і щовівторка. Чому? Тому що вже в четвер ми відправляємо з Чикаго і авіа, і морські посилки. Це означає, що у нас повністю завантаження йде в Чикаго, і звідси посилки починають свій шлях до місця призначення.

І ще важливий момент. Якщо у когось є якісь питання, сумніви, чи можна посилати якийсь певний предмет у посилці, на яку суму вкладення можна посилати, як відбувається розмитнення посилок, а це дуже важливі питання, я рекомендую телефонувати в офіс за номером 708-907-3000, де наші працівники дадуть найдетальнішу інформацію.

Звичайно, є загальні правила: заборонені наркотичні речовини, ліки, таблетки, алкоголь, гроші. З грошима - особлива історія. Іноді люди кладуть гроші у посилки, наприклад, відправляють гаманець в подарунок і вкладають в нього 5 або 10 доларів, знову ж таки як подарунок такі посилки митниця не пропускає, тому що грошові вкладення заборонені.

Якщо є якесь спеціальне питання, просто рекомендую не слухати, що хтось там сказав, якісь знайомі, або чули з третіх рук, що хтось щось посилав. Завжди краще нам зателефонувати, тому що у кожної країни є свої правила і закони. Наприклад -  Євросоюз, Україна, Молдова - у кожної країни є свої вимоги і нормативи.

- Чикаго - величезне місто. Як відправникам, тобто, вашим клієнтам, зорієнтуватися: куди везти посилку, коли везти?

- У нашої компанії дуже багато агентів і на півночі Чикаго, і в центрі Чикаго, тому завжди можете нам зателефонувати і вибрати найближчого до вас агента, щоб було зручно приїхати й оформити відправлення.

- Щиро дякую, Сергію. Тепер наші читачі знають, кому можна ставити запитання про посилки - Сергієві Гілевському і співробітникам компанії Atlantic Express..

Найбільш детальну інформацію з питань вантажоперевезень і поштових відправлень можна знайти на сайті Atlantic Express Corp. - www.atlanticexpresscorp.com

На ваші питання дадуть відповідь працівники компанії за номером телефону: 708-907-3000

Ефект Мюнхаузена (raise credit limit)

Страхування – шукай краще

 

Реклама

© 2006-2011 "Час i Подiї". All Rights Reserved | Chicago Web Design - Dropshipping suppliers